44

ШАРАН БГ

преди 7 години

Да се крадат пари и строи некачествено,без всякакъв контрол и компетенция, за да се правят ремонти и ......... пак да се крадат пари......... е .... това било, видите ли, НОРМАЛНО ! Не знаех . Само за България ли е нормално ? Хаойде бе......Човек се учи докато е жив....

43

ето

преди 7 години

така строи опг герп. в германия и зап. европа има много магистрали строени преди повече от 50 год., които нямат никакви повреди. няма ли, най-после да махнете тези противни гербаджийски физиономии от медиите.

42

сминдух енд чесън

преди 7 години

Според другарката Павлова пътищата у нас са два вида ,строени от ГЕРБ и такива отпреди тридесет и повече години.Кои са повече не се разбра,госпожата говореше бързо и не съвсем свързано

41

до 44

преди 7 години

и какъв рекорден студ е? като бях дете - 1989 си падаше редевно сняг, а асфалта не се цепеше. сигурно защото го бяха строили "лошите" комунисти. 3-4 години нямахме снегове, отвикнахме от това, и сега като падна малко сняг - съсипия. Какъв е рекордният студ? края на декември и януари - сняг. Някога зимата мочваше от началото на НОЕМВРИ!

40

Анонимен

преди 7 години

витоша като я направиха, само след семдмица и оправяха пак плочките...... Защо тогаав бе необходим ремонта? На пл. Македония за три дена му се изтърка тревата....... която му я поставяха - толкова е била естествена.

39

Анонимен

преди 7 години

Като строих Лозенското метро на два -три пъти пропада.Първият път - на Хемус - зейна ей такаав дупка. Затвориха я. После на Черни връх. Дупка от един-два метра Половин година стоя. Тъкмо я затвориха. На десет метра зейна нова дупка. по-голяма. Интересно как когато строеше тайландската "Тайсей" повикана от Софиянски нямаше пропадания, а когато дойдоха турските фирми близки до Ердоган и започнаха да строят, пропаданията станаах ежедневие.

38

Видими резултати

преди 7 години

Всичко построено и ремонтирано от фирмите свързани с Бойко Борисов се разпада.Още при построяването на участъците от магистралите те приличаха на "дунавски вълни".След първият по голям сняг станаха като швейцарско сирене.Цариградско редовно се цепи.Така е кгато се работи с некадърници и крадци.

37

пешо

преди 7 години

Продължавайте да хвърляте сол, вместо да чистите...

36

Анонимен

преди 7 години

До СОФИЯНЕЦ 34Да де, ремонтираха Цариградското по времето на ББ от Орлов мост до алея "Яворов". И веднага стана на вълни - нарекоха го "Цариградско море"!Та не е лошо и да се помни! (а не само ББ да се изхвърля, че помнел - вж. други статии по-горе)! А като се помни да не се вдига патаклама колко "велик" е ББ!

35

ГЕРБ forever

преди 7 години

Чиста проба провокативна и поръчкова статия..!Но,българите не са глупави и виждайки на дявола козните, на изборите ще гласуват отново за ГЕРБ и за светлото евроатлантическо бъдеще на децата си!

34

Men

преди 7 години

До АнонименКое му е нормалното? Цяло зариградско е на пукнатити! Новата част на Малинов е пропаднала на 4-5 места, околвръсното при люлин е яма до яма! Нито един от ремонтите в софия през последните години не е направен както трябва. Старата част на Малинов е правена преди 30-40 години, не е пипана, новата за 1 година 3 ремонта!

33

Kozle dui

преди 7 години

Nali imate e-patista, e-injeneri i e-energia ot atomnite, solarnite, vetrenite, biotorovete i vodnite centrali v izobilie - ne ste li napavili oste patnite platna topli?! Pa i tolko mnogo generalni benzinovi generatori imate...?! Ko go praite tolkova mnogo tok? Pak li nezakonen iznos?!

32

Анонимен

преди 7 години

Ейй само плюете! Не виждате ли какъв рекорден студ е и колко време продължава? Нормално е да се получи пукнатина и след време дупка! Стига реваа вече! Сега в моя квартал посред зимата работят хората и асфалтират а вие само плюете!

31

Герге Шопа

преди 7 години

Язе затова като ода в София си вземам трактора!!

30

СрТРтЦОЭФС

преди 7 години

Публикувано във факти.бг: Ха ха. ГРОБ са ГОЛЕМА работа те денонощно работят, какво ревете? Туй енергетика, саниране, магистрали за нищо ги нямат. Я магистралите как хубаво пропадат, ток няма, а санирането малелеееййй. От какво толкова сте недоволни? Я да гледате по ведро на нещата, че идват избори и да гласувате пак за ГРОБ.

29

Сайдер

преди 7 години

Публикувано във факти.бг: Ааааа да видя не вярвам. Това са долни инсинуации, манипулации и откровени лъжи. Няма дупки никъде, а магистралите са като писти за излитане гладки, равни и почистени до асфалт. ГРОБ асфалтираха страната от Силистра до Петрич и от Видин до Резово и само по магистрали се пътува. Какво сте се разревали и какво толкова не ви харесва? Те хората работят по 25 часа в денонощието от 24 възможни, а вие пак недоволни. Ааааа така няма да се разберем.

28

Анонимен

преди 7 години

Какъв оглед *** СВИНЕТКОВА оглед трябваше да направиш когато икономисваха мангизи от материали и хвърляха асвалта напрво върху земята. Основата на една магистрала е най важното и най скъпото нещо СВИНЕТКОВА! Ама това няма как да го знаеш щото дедати Партизанина не те е научил. Един приятел който работи пътен инженер ми каза че всички пътища които сте правили с тиквата нямат никаква основа. Знаеш ли какво е основа СВИНЕТКЕ? Знаеш на марко чадъра знаеш!!!!

27

Анонимен

преди 7 години

Ако сме правова държава и има истинско разделение на властите, сега Боко и Дебеляна трябва да са подсъдими и да имат няколко повдигнати обвинения!!!!!!Магистрала Тракия след Пловдив по посока Бургас има учатъци в които в дясната лента вече е невъзможно шофирането защото е на вълни и автомобила подскача!!!А комисионните взеха!

26

Андрешко

преди 7 години

До #27.чужденеца. А някои казват,че асфалт не се яде,но с парите откраднати от асфалта се яде... Това е така защото е крайно време и за строежа на пътища държавата да въведе БДС/Български държавен стандарт/.

25

До 33

преди 7 години

Ами не се яде,я.Парите за храна отидоха за асфалт.