79

аз

преди 7 години

Борисов не даде президентството.Борисов знаеше още в началото на миналата година, че рейтинга му пада- при това чвуствително.А в началото на лятото партийната му социология показа, че дори и той да се кандидатира за президент вероятността да не спечели е много голяма. А нали си представяте, той се кандидатира и губи какво би станало (или останало от Герб)= Герб вече са пътници, понесоха се по нанадолнището, право към НДСВ, СДС и тн...И това само заради огромното его на лидера им Бойко Борисо

78

Анонимен

преди 7 години

България трябва да бъде президентска република. 240 депутати са 5 пъти повече отколкото трябва. Хрантутници коита нища не правят,

77

Анонимен

преди 7 години

Борисов е виновен за провала на изборите за предзидент,защото даде този пост на БСП,с неизбираемата Цецка.Сега се подготвя да сдаде цялата власт на столетницата,за да стане ужасът по-голям?!

76

Анонимен

преди 7 години

Бог да пази България!Сега комунистката Йотова ,ще започне да дава масово гражданство на руснаци,които ще колоницират страната ни и един ден,Русия ще я анексира,ако е цялата,то Черноморието?!Като се усетим ще е късно,а и да я обвиним в държавна измяна, след мандата ѝ,пак ще е късно.

75

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

С 1900-Э. се оправяме чудесно у дома!Ние сми Патриоти, харчиме си парите тука....ха,ха,хааааа...по-евтино си е !

74

Умнико..

преди 7 години

КАКТО И ДА СЕ ПИШЕ ---ВСЕ СИ Е ИСТИНА!!!!!!!!За разлика от теб , се оправям и с английски... и немски!/... и не като Бареков и Президента обаче..ха,ха,хаааааааа..../

73

Американ

преди 7 години

До край(90)Тоя те е излъгал. Или просто е ***.А с $2000 на калпак в Бг ще е добре.

72

Граматик

преди 7 години

До Не позна, Крайчо...(91)Да си беше си купил барем една българска граматика да прочетеш, да научиш че не се пише "простотий".

71

Не позна, Крайчо...

преди 7 години

Живея си в България и бачкам навън!Като съм си у дома , дори не гледам ТВ ....само Новините и то от ТВ-Европа или ТВ+.Омръзнаха ми политическите глупости и простотий!Продадох , де що имаше имоти на родителите ми , дадох парите на децата си да учат и пътуват навън!Тука , да нямат работа ,вече ....НЯМА НИТО СМИСЪЛ...НИТО РАЗВИТИЕ, НИ БЪДЕШЕ!

70

Това е положението!

преди 7 години

Докато има комунисти от БКП/бсп на власт ....все такива бедняци и нещастници ще сме си!От 20-години не разчитам на никого , освен на себе си и работя в чужбина на запад!Родих се втори път и живея добре , аз и семейството ми!Истината е:Работа навън ....парите във валута и чужда банка и -----ДУШАТА В РАЯ!Неми пука вече --кой е на власт!!Сам съм си Президент и Министър Председател!

69

anonimen

преди 7 години

администрацията при която и да било партия е добре за тях няма партия да му мислят частниците що щото на нас се формира тая администрация ние частниците да му мислим какви данцъи ще плащаме служителя си на заплата и а му се забави ден два ще му се изплати ние да му мислим

68

gost

преди 7 години

тоя маи е като един де го гледах наскоро искам да го питам в един малък град бюрото по труда по 20 години не намери работа ня хората работим кои де свари почертавам сме се ри родители вече станах на 41 е ажеба тоя за кво работно време и работодатели и почики ми говори а и за топиенето било намаляло стига с този строи господа стига народа избяга аз не се знае докога ще съм тук защо кави работни места разкриха никакви а за някои с по пет рабти що само за техните си мислят що ли вие се сетете

67

Анонимен

преди 7 години

Служебният кабинет на Румен Радев ще е следният - фуражка, ***, руски поцелуйко,фуражка, ***, руски поцелуйко,фуражка, ***, руски поцелуйко ... и така до последния министър!

66

Реалист

преди 7 години

Президентът добре се ориентира кое първо трябва да направи, но хаоса в България е голям и всичко е важно, вкл. да разпусне парламента и да насрочи дата за предсрочни избори. Разбира се президента ни се нуждае от добре работеща администрация и разпределение на функциите между президента и вицепрезидента, както и направи според изискванията на Конституцията и няма нищо неочаквано. щеше да е неочаквано, ако не беше възложил на вицепрезидента помилванията и българското гражданство.

65

Анонимен

преди 7 години

До тук добре. Сега трябва да назначи служебно правителство и да махне Бойко Борисов от властта.

64

Пешо Грейдера

преди 7 години

Йотова не знае на кой свят е. Представа няма от реалността

63

Анонимен

преди 7 години

Щом Йотова е поела помилването забравете да има наказани за гьола Белене и КГБ...пардон КТБ !

62

Анонимен

преди 7 години

До 77: "Президентството - половината армейски г.з, а другата - калинки от Позитано."Да, но "калинки"те от Позитано са независими !!!

61

Анонимен

преди 7 години

ПРЕОБЛЯКЪЛ СЕ ИЛИЯ. ПОГЛЕДНАЛ СЕ ПАК В ТИЯ. ТОЛКОВО ЛИ НЯМА МЛАДИ ОБРАЗОВАНИ ХОРА КОИТО ДА ПОВЕДАТ ДЪРЖАВАТА ПО НОВ ПЪТ? АМА КАК ДА ИМА КАТО ВСИЧКИ СЕ ИЗНЕСОХА ОЩЕ В СРЕДАТА НА 90-ТЕ ГОДИНИ!? ТУКА ОСТАНАХА ОТРЕПКИТЕ И ВРЪЗКАРИТЕ!

60

шок

преди 7 години

Радев е бил предложен от съюза на летците ПЪРВО на дпс в списък с още пет кандидата сред които българските космонавти !!!