21

бг

преди 7 години

Тези холандски нацисти мразят България повече от Сърбия и Албания,защото България беше член на Варшавския Договор.

20

бг

преди 7 години

Холандските нацистки св.ине бомбардираха Белград.

19

След дъжд качулка

преди 7 години

Сетила се Мара да се побара.

18

Гражданин

преди 7 години

Браво на холандския премиер! А останалите премиери кога ще го последват и най-вече нашият ?! Кога ?! Защо трябва да търпиме пришълци да ни налагат своя чергарско-номаден начин на живот и да ни връщат векове назад ?! Много ясно - не приемат ли нашите нрави и обичаи - вън! Да се пъждосват по страните с тяхната религия - има толкова богати мюсюлмански страни - какво търсят при нас ?! На нас ни е хубаво и без тях!!!

17

сссссссссссссссссссс

преди 7 години

трийй веднга че .................................Прочети още на: dnes.bg/world/2017/01/23/holandskiiat-premier-ili-integraciia-ili-vyn.329655

16

Българин от Германия

преди 7 години

Умните холандци ще изберат ОРИГИНАЛА (Герт Вилдерс ), а не КОПИЕТО !!!

15

Анонимен

преди 7 години

А какво каза ШМеркел по въпроса

14

Циник до Паметлив

преди 7 години

И да не забравяме! Даже и нашите мюсюлмани отиваха на запад - да изкарат някой лев...с труд! Нито един българин не е мачкал с тир европейци...нито ги е взривявял...или застрелвал! Явно ние бяхме прекалено скучни....та сега с интересните тарамбуки - ще обогатяват културата си ....с джихад...шериат...и ислямистки *** ...спрели развитието си някъде в средата на 14 век!

13

Паметлив

преди 7 години

До ЦиникВерно!Едно време беше почти невъзможно да вземеш холандска или белгийска виза,та да си купиш некой таралясник!Сега напълниха Европата с та.ра.мбуки!То добре,те да ги приемат,ама що карат и нас?!Ние не сме цоцали 300 години от колониите и не им дължим нищо!

12

Истината

преди 7 години

Ха-ха,очевидно иска да излъже избирателите с тея котешки каваци!Къде беше досега?Вече е късно за такова решение-интеграция или вън!Време е за по-радикалното-направо вън!!!!!!

11

Циник

преди 7 години

Навремето НИКОЙ НЕ ГОВОРЕШЕ ЗА ИВТЕГРАЦИЯ НА БЪЛГАРИТЕ...И ИЗОБЩО СТРАНИТЕ ОТ БИВШИЯ СОЦЛАГЕР!!! ИЗДИРВАХА ГИ С ПОЛИЦИЯ, И ГИ ЕКСТРАДИРАХА!!! Сега ежедневно ни втълпяват...интеграция...интеграция...интеграция! Макарче според действащите немски закони - войната не е основание за даване на убежище! Лъжи върху лъжи! И когато войната свърши - ще върнат ли милионите тарамбуки?? Даването на убежище ТРЯБВА ДА Е ВРЕМЕННО! ЛЪЖИ ВЪРХУ ЛЪЖИ!

10

Андрешко

преди 7 години

Направили в страната си по десет и повече деца,идва в Европа без никой да го е канил не е работил един ден и не е допринесъл с нищо за социалната система,а после дайте ми помощи аз съм социално слаб и имам много деца!!! Когато си правил тези деца да си мислил с правилната си глава.

9

Циник

преди 7 години

Тресе го страх този от наближаващите избори...."Сетила се Мара да се побара!" На всеки полуразумен европеец му е ясно, че от тълпите тарамбуки - може да очаква - само изядени милиарди на данъкоплатеца...убийства, и изнасилвания - СТАНАХА ЕЖЕДНЕВИЕ! Каква мъглива формулировка...каква интеграция бе - вън на па*разитите! Европа и без тях не може да изхрани гражданите си! Интеграция - повръща ми се като чета!

8

Българина

преди 7 години

Соросогадите взеха да се пробват хамелеони, но е късно либе за китка. Каквото можаха направиха, видими резултати. Сега е ред патриотизма да вземе връх и то ще стане

7

д-р Исня

преди 7 години

Сега тоя за или против е? Аз се обърках! Хаххаха, влизам в тези сайтове само, за да се смея на неграмотността и дебилщината. За сериозни новини си имам други източници!

6

mi24

преди 7 години

Мислих, че съм се спасил от глупостите на "Вести",но то и тук журналистите са същите.Вижте си акцента под заглавието. ???

5

Анонимен

преди 7 години

"Марк Рюте не смята, че трябва да се защитават холандските ценности" ??? Я пак??? БоЪяна на теуефона! Шефът ти е! Уволнена си!

4

За нашите проблеми

преди 7 години

1. Да се оформи като закон предложението на Рюте - който не се интегрира в нацията ни и не приеме нашите ценности - вън!2. Не е проблем да се установи необосноваността на много от административните решения от времето на диктатурата на Т.Живков. Едно от тях е недообмисленото (или внушено от външни фактори) даване на гражданство на номади, кръстосващи земите в съседни балкански държави.Щом като сме ги приели да живеят тук, логично е да имат статут на временно пребиващи. Нарушат ли законите - вън!

3

Анонимен

преди 7 години

Кога някой ще ни покаже, как се интегрира тая п*лач! Много ми се иска да видя!

2

saki

преди 7 години

Приятелю Рюте, мигрантите ислямисти , не ги интересува какво мислиш. За тях ти си нечист и те презират бледото ли лице. Те зачитата само Алаха и Корана и не приемат мнението ти бели човече.