29

Анонимен

преди 7 години

До КратунТочен ник си си избрал. Мишка смешна

28

бай Курти

преди 7 години

До 29И при една ситуация като тази, която се е случила онзи бяга и стреля.Нали не мислиш,че е бил в непосредствена близост до тях? Като стреля по тях от разстояние ти ако си ще видиш ли куршуми или дупки от тях?Газовите оръжия на вид са 1 към 1 като бойните.Аз лично мога да разбера какво е оръжието едва,когато е в ръцете ми и погледна цевта,по друг начин няма как това да стане. И при бойното и при газовото оръжие излиза огън така, че това не е никакъв признак, по който можеш да ги различиш.

27

Курти....

преди 7 години

Тук пише че е открил стрелба по полицаите, те са стреляли във въздуха и след това е започнала гонка!Иначе ако стреля със бойно оръжие какво да ти обяснявам нали си стрелял много, леко остават дупки, рикошират куршуми и т.н. Ако е газ излиза само облак или струя, а ако е халостен ти сигурно знаеш че излиза само светлина и изгорял барут под налягане.

26

бай Курти

преди 7 години

До 27 Толкова много глупости изписа, че нищо не ти рабрах. В главата ти е пълна боза. Какво общо има единия случай с другия и това не ми стана ясно. Явно само ти си знаеш. Чудно ми е само едно, защо не ми разясни можеш ли да направиш разлика, когато се стреля, какво е оръжието газово или бойно? В случая онзи е бягал и е стрелял. Как полицаите могат да разберат, с какво оръжие онзи стреля по тях?

25

И мишо

преди 7 години

По случайност няколко часа по-късно, сиреч тази вечер във Пловдив е имало арестуван човек СТЕЛЯЛ СЪС ГАЗОВ ПИСТОЛЕТ. Направи си справка и не те знам профисионално ли се занимаваш с това, но ако е така незнам кой ти плаща?Иначе нямам ни май малко намерение да ти обяснявам на тебе големия професионалист. Жив и здрав

24

До Мишо/Курти/

преди 7 години

Сега, мишо, аз не съм професионален инструктор но съм стрелял и със боен и със газов пистолет.Относно статията: никой никъде не казва че се е стрелял със бойно оръжие, което предполага че е възможно да е стрелял и със газов пистолет!Относно, глупавият ти въпрос: в случай че стане ясно че е стреляно със бойни патрони, няма как да знам дали пистолетът е бил боен или прекрасен газов.Но дотогава остава хипотезата, че е възможно да е стреляно със газов пистолет, със газови патрони!

23

бай Курти

преди 7 години

До 24А бе ей *** ти,за какъв си се взел бе? Виждал ли си оръжие на живо? Това не е като по филмите,които гледаш по телевизията. Аз съм професионален инструктор по стрелба и съм стрелял толкова много,че ти толкова косми нямаш по главата си. На мен ли си тръгнал да обясняваш тънкости за оръжията. Хайде лапай си там биберона и лягай,че лека нощ мина отдавна. Намерил се кой да ме просветлява за оръжията. Тук не съм седнал да пиша за смешните ти плюсчета или минуси,за които пет пари не давам

22

До мурти

преди 7 години

И не си цъкам сам плюсове. А на мен минуси, понеже проличава дребната ти душица отново!

21

До мурти

преди 7 години

Не ме питай пак, повтарят папагалите. Отговори си на въпроса ми и няма да ти е необходимо аз да го правя( и преглътни момента в който си се почувствал глуповато със коментара си, явно не ти е за първи път, определено няма и да е последният)

20

бай Курти

преди 7 години

До 21Какво се развълнува бе Мишо ? Аз пак те питам можеш ли да направиш разлика, когато се стреля, какво е оръжието газово или бойно ? Предварително ще ти кажа, че не можеш да разбереш. А ти какви фантазии имаш си е твой проблем.

19

До курти

преди 7 години

Слушай Мишо, курти ли си мурти ли си: Нямам нужда да ми даваш оценка умен ли съм *** ли съм, ами вземи се замисли малко над глупостите които пишеш.Със газово оръжие ако не се стреля какво се прави?

18

бай Курти

преди 7 години

До БългаринА ти умнико можеш ли да направиш разлика, когато се стреля, какво е оръжието газово или бойно ? Ей много "специалисти" се навъдихте бе. Такива като теб с лопата да ги ринеш разбирачи от всичко. За това я докарахме до тук.

17

Българин

преди 7 години

Мога да предположи само, че това че е стрелял по тях, не означава че е застрашил живота им, т.е може да е гърмял със газово оръжие. Никъде не се споменава какво е оръжието. Иначе при престрелка с бойно оръжие, не виждам причина да не му отвърнат на огъня. Но каквото било било, драмата е приключила вече.

16

Анонимен

преди 7 години

Добре че беше тира - за една минута свърши ЕФЕКТИВНО толкова работа, колкото най малко 50 човека за всички тези години успяха да свършат по този случай.

15

Кратун

преди 7 години

До онзиАми защото никой не им е скочил....

14

Кратун

преди 7 години

Да не се окаже, че е бил тежко ранен от "рикоширал куршум след стрелбата във вуздуха" нашите полицаи обикновено удрят Швейк в земята по дебилни обяснения.

13

бай Курти

преди 7 години

До Анонимен 2А ти и коментиращият под 1 не се ли досещате, защо полицаите стрелят във въздуха и защо не смеят да го прострелят? До тука докараха цялото ведомство всички изредили се политици, които искат слаба полиция, а защо е така сами си отговорете на въпроса. Никой политик естествено няма открито да излезе и да заяви, че иска слаба полиция, но по действията им ще ги познаете.

12

Не е за съжаление

преди 7 години

Намери ли, каквото е търсел този ? Така му се пада. Търсил си го е и си го е намерил. Не ги жаля такива. То жена му е била крива, то полицаите то светът му е бил крив. Е сега се успокои веднъж за винаги и в трапа. Не го жаля.

11

онзи

преди 7 години

Защо стана масово явление сред българските журналисти при отразяване на ПТП се използва глагола "помете"???

10

Анонимен

преди 7 години

Каквото дирил-намерил!