101

???

преди 7 години

Това село има над 1 400 жители! Как така не се намериха поне няколко мъже на място, за да решат проблема, след като властите са с вързани ръце и са длъжни да се съобразяват с десетки недомислени официални изисквания?Някой изобщо мисли ли докъде може да доведе дълго трупаният гняв на българите, изнудвани от закона да търпят безобразия?Тръгне ли веднъж лавината, спиране няма!

100

Загрижена

преди 7 години

До Анонимен За съжаление, тези деца са неуправляеми, след като на тази възраст вършат такива престъпления. При това - хладнокръвно и без повод. Опасявам се, че никой от държавниците не се интересува как се живее в малко село без пари и защита от злодеите. От все сърце жаля за потърпевшите, живеем в човешка джунгла. Жалко, народе...

99

Ще им се намери цака

преди 7 години

Чичко Ади знае как да ги превъзпита или просто да отърве селото от тях.

98

Ami to...

преди 7 години

До АнонименИма една мъдра народна поговорка: Рибата замирисва от главата.

97

Анонимен

преди 7 години

Преди 89-та така ли беше?

96

Анонимен

преди 7 години

Повече от жалко! А най - страшното е, че това в някои населени места е ежедневие. Тук може би е редно да се запитаме до кога държавата и по - конкретно "нашата полиция" ще почне да ни пази от ромската престъпност? Кога?? Или понеже идват избори е по - удобно да не се закача бъдещият купен вот представляващ *** с ЕГН.

95

Анонимен

преди 7 години

Това просто не е нормално! Така не може да се живее! Най-ужасното е, че това не е изолиран случай, а ежедневието на много възрастни хора по селата. Къде е полицията, къде е съдът, къде е държавата?!

94

Жоро

преди 7 години

2 туби метилов алкохол в избата и ... проблемът е решен. Даже и ръцете никой няма да си цапа.

93

Анонимен

преди 7 години

Цензурирайте ... Цензурирайте, но докато не се научите да назовавате нещата с истинските им имена тази държава никога няма да се оправи и ще се налага да търпим не само това ... ами не знам какво още....само времето ще покаже.

92

Анонимен

преди 7 години

До ПламенИдеята за Белене беше моя ! Но съм съгласен , идеята ми е обогатена от вас, гласувам за

91

MAKEDON

преди 7 години

Kalasnjikov.... Kalasnjikov ..... Kalasnjikov ....Kalasnjikov....

90

Пешо*

преди 7 години

ТВУтата иначе били погазващи човешките права....Тез "дечица" няма ли кой случайно да ги бутне в някой геран?

89

НЕЗАБАВНО

преди 7 години

да се махнат тези престъпници от селото, докато някой не ги е убил при защита без да иска! Тогава ПОТЪРПЕВШИТЕ ще бъдат виновни...??Тези "ДЕЦА" отдавна трябваше да бъдат осъдени и настанени в съотв. възпитателно заведение а ОТГОВОРНОСТ да се търси от БЕЗУМНИТЕ ИМ 'РОДИТЕЛИ":ЗАЩО са ГИ СЪЗДАЛИ?За да бият, убиват и крадат ли??? Съд и за тях за неизпълнение на родителски задължения и създаване на ПРЕСТЪПНИЦИ!!!!!

88

Ханс

преди 7 години

Ми че почерпете ги с лосион за баня бре !!!

87

Анонимен

преди 7 години

Ами има един такъв остров на Дунава, казва се Белене. Сигурно има останали постройки.Там е мястото не тези малолетни. Да им подхвърлят по някоя *** хляб от време на време. А вода за пиене колко щеш, Дунавът не пресъхва

86

Някой си

преди 7 години

Бесило !

85

Анонимен

преди 7 години

Възпитателно училище ?А не може ли в затвора, където им е мястото ?

84

Анонимен

преди 7 години

Е тва не мога да го разбера.Те могат да бият,колят палят и още каквото си поискат.Никой нищо няма право да им прави,няма полиция,няма закони.В моментът в който някой им разбие тиквите той веднага ще бъде задържан,осъден и изпратен в затворът. Ама наистина има голямо неравенство на тоя свят.

83

Петко Чапаев

преди 7 години

До АнонименТОЧНО! Абсолютно съм съгласен.Учител съм и целият ми клас е от такива хлапета. Но мърдане - НЯМА. Щото още от пети клас "започна акция превъзпитаване". Сега са памучета пухкави...Респектът му е майката и други неща, ама хайде сега да не навлизам в детайлите. Сещате се вероятно.Когато ножът е опрял до кокала, няма място за сантименти и компромиси.И със съд са ме заплашвали, но накрая "клекнаха на задните си крака".Правата си знаят, задълженията- не. Е, ще се наложи да ги научат

82

Анонимен

преди 7 години

До 1357"... поправителни домове има, въпросът е някой да си даде зор да ги вкара там"________А бе човек, омбудсМая иска да закрива тези домове, а питомците им да настанява в приемни семейства. Та както е в този случай - не бабата и дядото на тези двамата да взимат детски надбавки, а някое друго ромско семейство да взима 1 400 лв месечно за това, че ще ги прибере в дома си. А иначе те пак ще си вилнеят.