29

Стойчо

преди 7 години

Абсолютно никакъв смисъл няма да се събират пари, да се продължава агонията и мъките му. Той, ако наистина има разсейки, просто е безпредметно да се говори за лекуване, ще си отиде и то в нечовешки мъки, ако продължат да го третират с разни химии. До сега никъде не е намерен лек за това и в държави като например една Америка от 163 000 случая на година, умират около 160 000. Така, че абсолютно никакъв смисъл няма. Баща ми си отиде от рак на белите дробове и знам от тяхните химии как си отиде....

28

Стойчо

преди 7 години

До probiНа кого е помогнала? Що не съм чул нито за един? И точно пък на Гаргов му е отказала абсолютно съм сигурен, убеден съм! Сама като гледам с каква злоба заглушава гласа си върху негови песни, и ми става ясно как ще му помогне. Лили Иванова е злобарка.

27

Груйо Попйорданов

преди 7 години

През лошия социализъм щеше да лежи в Правителствена. И нямаше да плати една стотинка. Е, искаше капитализЪм,нали ? Той дали случайно не знаеше,че при капитализЪма - ако имаш пари, лекуваш се. Като нямаш - просиш, и ако успееш да събереш парите - все пак, лекуваш се. Ако не успееш - що да тежиш на социалната система ? Е, сбъдна се мечтата му. Какво ли друго е очаквал ?!

26

Анонимен

преди 7 години

ЗАЩО НЕ СЕ ЛЕКУВА В БЪЛГАРИЯ,ХИМИОТЕРАПИЯТА ТУК Е БЕЗПЛАТНА------------------------------------Мда, и уморяването ни е безплатно!

25

Партиен член

преди 7 години

В Турция здравеопазването е на светлинни години от нашето.Само да си осигурен получаваш всичко.Ако не си ,си загазил здраво.

24

probi

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАМного е помагала, Лили Иванова! На много хора, благотворителността има място, и то - голямо, в живота й! Не спира да помага, без да го афишира.Изключителна жена! Страхотен човек! Като певица и артист - Лили отдавна няма нужда от обсъждане! Уникална и неповторима!Но не може да очакваш помощ от човек, когото си оскърбил по грозен и недостоен начин!

23

Анонимен

преди 7 години

Каква химиотерапия, какви 5 лв? Химиотерапията убива. Навсякъде е казано ...витамин В 17, И ЗЕЛЕВА ЧОРБА.Толкова рецепти има в интернет. Бялата мафия няма интерес рака да се лекува и убиват бавно и мъчително хората с хмио и лъчетерапия.

22

До Турчина

преди 7 години

Като е толкоз хубаво в Туркия, защо има бомби през ден?Като са толкоз горди турците, що ги е срам да си кажат че са турци, като са на Запад ?

21

Турчина

преди 7 години

До 17Всички мои роднини които отидоха в Турция през вашия възродителен процес като идват тука на гости казват едно и също "България не е мръднала и крачка от онова време". И това че всяка година хиляди българи бягат от вашата "европейска" държава е доста показателен пример за "напредъка ви". И не съм чувал някой да напира за там от където даже и вие бягате...

20

Анонимен

преди 7 години

Българските"специалисти" са най-добрите в лекуването на настинка и навехнато. За всичко друго по-сложно не ги търси. Турция е светлинни години по-напред в медицината и не само.

19

Анонимен

преди 7 години

Като стане напечено и веднага лечение в "изостаналата и средновековна" Турция. Що така бре? Тука нямаме ли специалисти?

18

8

преди 7 години

ВЗЕ ДА МИ ПИСВА!ОБИКНОВЕНО РЕВАТ ЗА ПАРИ ХОРА ,КОИТО И ПО ТАТОВО ВРЕМЕ ,И СЕГА СА БИЛИ МАТЕРИАЛНО МНОООООГО ПО-0ДОБРЕ ОТ "ОБИКНОВЕНИТЕ"ХОРА.ДА СТЕ ЧУЛИ ДО СЕГА ДА СЕ ОПЛАКВА НЯКОЙ ПЕНСИОНИРАН ЛЕКАР ИЛИ СЕСТРА,АКУШЕРКА,САНИТАРКА?!ОПЛАКВАТ СЕ САМО ХОРА НА ИЗКУСТВОТО-"ЗВЕЗДИ",КОИТО ВИНАГИ ,ПРЕДИ ОЩЕ ДА СА КАЗАЛИ ГА,ЧУВАТ НА.

17

до 15 Турчина

преди 7 години

За това ли все напирате да се връщате тука. За другото няма да казвам.

16

444

преди 7 години

Аз пък знам че преди 4-5 г. е продал скъп имот на ул.3 уши. Съжалявам за заболяването му, но смятам че Лили изобщо не е длъжна, както никой не е длъжен на бившите си. Съжалявам наистина, но тези хора са имали шанса да имат кариера, която им е дала възм.да спечелят пари още на онова време,и е трябвало да помислят за старините си, а както казах, знам че той не е толкова беден.

15

Турчина

преди 7 години

До 14Вие си седите на едно място от Живково време насам, а Турция е много пред вас във всяко отношение. Медицина, технологии, армия, икономика!И дано се оправи човека

14

Анонимен

преди 7 години

Защо все в Турция? Та толкова ли сме смотани ние та да не можем да се организираме?Явно сме големи ***. Жалко. А би трябвало да сме много по-напред от турците.

13

Анонимен

преди 7 години

Ами Лилито да му даде - толкова време я куландри. А и има предостатъчно!

12

До 10

преди 7 години

Защото в България лекарствата за всички терапии са фалшиви.

11

Доктора

преди 7 години

Я се замислете в този момент колко обикновени хорица имат нужда от същата помощ. Стига лицемерие.

10

ГАГА

преди 7 години

ЗАЩО НЕ СЕ ЛЕКУВА В БЪЛГАРИЯ,ХИМИОТЕРАПИЯТА ТУК Е БЕЗПЛАТНА