87

Pardo

преди 7 години

V koe selo e tova? V Bankia li e?

86

Анонимен

преди 7 години

Най-страшното в цялата работа е, че Майкълчо е събирателен образ на цяло едно поколение, мързеливи, арогантни и с претенции до небето.

85

Krom

преди 7 години

До опит от живота - е, важното е, че си завършил "ВИШЕ". По какво? Някак не се разбира от поста ти?

84

Krom

преди 7 години

Робинята Изаура, 2 896 епизод. Много го мъчили бе, трябвало да помага. Горкия. Направо се вцепених. Такава мъка, немам думи ... вместо да кисне по кафетата, да помага ... може ли бе? Нема вече съвест на този свят. Нема ... Вместо, както е редно всичко на готово да получи ... и побегнал, милия ...

83

Анонимен

преди 7 години

Ама и над мен се извършват издевателства, бе! Карат ме да ходя на работа в тоя студ! Че и да работя! УжасТ! Веднага да ме поканите във всички телевизии да давам интервюта за нечовешкия тормоз, на който съм подложена ежедневно!Абе, няма ли кой да му перне един на това ***? Защото ако не го направи сега същия след няколко години ще претендира, че е мъж!

82

По чудо оцелял

преди 7 години

Оххххххх пак ли с тези............

81

опит от живота

преди 7 години

Като всяка майка и тя се тревожи за детето. Често родители отстъпват правата над децата с болка в душата на другия родител където има по-добри условия и финансова възможност, За съжаление децата не се нуждаят само от пари.Това че баща му го е кара да работи на строежа не мисля че е лошо. Някога моя баща ме спря 1 година от гимназията за да нося тухли докато строеше къща. Плаках, сях пясък, носих тухли от сутрин до вечер, но днес съм му благодарен. Завърших више с труд и силен характер.

80

Анонимен

преди 7 години

Трудът е много добро средство за възпитание на младите. От малки децата трябва да се учат на труд, за да станат хора. Ако не се научат на това стават лигльовци.

79

Анонимен

преди 7 години

Поредния *** тийн жаден за внимание. Малко са го били...

78

Анонимен

преди 7 години

"... Гергана нямала жилище и работа за разлика от него."---Не ми изглежда като бездомна клошарка. Сигурно си е намирала и "работа" отвреме-навреме, поне за фризьор и кожено яке да има.

77

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 79"Таткото глупав, майката проста.---Не проста. Майката си е направо блондинка. :)

76

Schutzstaffel

преди 7 години

Полупиян е да не си изтрезнял достатъчно че да можеш да се напиеш като хората. Климатични особенности.

75

Анонимен

преди 7 години

Голям цирк.Мога да се хвана на бас, че целият този тятър е сътворен от майката, за да си върне маминото момченце, а бащата да плаща издръжка и да могат да го изнудват. Нещата доста намирисват, а малкия пиклЮ е доста мамин, като гледам. Не е лошо, но не така! Бил го карал бащата да помага при строежа на къщата. А защо не! На 10г. бях, когато строихме къщата и съм помагал и съм носил и какво ли не. После на вилата на 15г. мъкнех кофите с бетон, кофраж правех, арматура вързвах и е носех и т.н.

74

байхейс

преди 7 години

и за да им разбия докрай Ким Кардашиянската ПР кампания:имената им са: Майкъл Кривиралчев и Гергана Михайлова, а това е снимка на бонбон *** и хубавеляка дето не му понася "тежкия" физически трудwww***novinite***bg/media/images/2017-01/photo_verybig_135004***jpg

73

До 73

преди 7 години

Снимката на майката я изцапахме отдавна вече! :)))))

72

Анонимен

преди 7 години

С'я ша направим и реалити предаване за това! КЪквЪ нИвИрУятнЪ футбУлнЪ дрЪмЪ!

71

Анонимен

преди 7 години

Ако не беше снимката на майката, мисля, че нямаше да има такъв интерес към това момче )))

70

kdk

преди 7 години

всяко зло, за добро

69

Анонимен

преди 7 години

И какво ни занимавате вече втора седмица с този наркоман?!

68

Сандо

преди 7 години

като гледам майка му на тоя и си ми минават разни мисли ...