5

опетков

преди 7 години

Причината е в корумпираността на митничари и граничари на двата моста. А властите и в двете страни не си мърдат пръст, защото явно че част от паричните потоци се стичат при тях. Доколкото ми е известно проверката на превозни средства би трябвало да се прави само от излизащата страна. Поне на Дуран кулак беше така. Тези опашки трябва да бъдат и една от причините по-бързо да влезем в Шенген. Тогава и гранични и митничари трябва да изчезнат от мостовете.

4

Анонимен

преди 7 години

Преди строежа на моста,какви обещания за изчезване на опашки от чакащи ТИРове за ферибота,какви светли перспективи за района,как щяло да се изгради 4лентов път до София и т.н..Единствената промяна е увеличение от чакащи камиони и да преминат в Румъния.

3

Анонимен

преди 7 години

В държавата спешно да влезат работещи та дори и пенсионери но не слабо платени.

2

Анонимен

преди 7 години

Само за справка, то и на "Дунав мост" 1 опашката не е особено намаляла.

1

Анонимен

преди 7 години

Съжалявам, но проблема е при нас, "другарке". Проблем е, че няма паркинги, където да изчакват камионите, проблем е, че няма пътища, които да водят до това съоръжение, проблем е че няма външна политика, която да изидква адекватност от съседите, проблем е, че щата не отговаря на натоварването. Всичко това не е проблем на румънците и ако го имаше, сега нямаше да трябва да се оправдавате, некадърници.