88

Врачанин

преди 7 години

Плевнелиев беше един мнго добър президент. Да е жив и здрав.Държеше здраво кормилото и устояваше евроатлантическата позиция на България.Ако беше казал като Радев че Крим е на руснаците , комунистите щяха да го величаят.

87

C-igan kocek

преди 7 години

Kakvo e rabotila viceprezidentkata 5 godini, abe pokaji da vidi bg narod suveren vedomostta za zaplatite po meseci i godini na sichkoto personal v prezidentstvoto za tazi petiletka?!

86

Оня с големия

преди 7 години

САМО ПРОСТОТИИ НАПРАВИ ЯВНО ТАКА МУ ДИКТУВАТ. ИСКАМ ДА ГО ЗАБРАВЯ ТОЗИ, ЧЕ ИЗОБЩО Е СЪЩЕСТВУВАЛ. НЕ ИСКАМ НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА ГО ВИЖДАМ. СБОГОМ.

85

Анонимен

преди 7 години

Офшорки. Малко хотели и вили по Гърция.

84

док

преди 7 години

5 години, избрaният с измaмa Плевнелиев, aлтернaтивaтa нa "мaгaре дa ви бях предложил"ни излaгaше по светa и ни кaрaше още повече дa ни е срaм от и без товa aфрикaнското ни положение.Прaзни думи, овъргaляни във лицемерни клишетa и вярърничaви лозунги. С всякa възможност оскърбявaше средния бългaин, нaричaйки го мързелив и некомпетентен, зaщото той и шaйкaтa му ни държaт в нaрочнa позa нa бедни бaчкaтори. Обиди всички емигрирaли учени, лекaри и техници кaто ненкурентноспособни и избягaли.Позор

83

SAXON

преди 7 години

Ок си беше

82

Сбогом

преди 7 години

Предателя си отиде без да направи нищо

81

Анонимен

преди 7 години

Не е лош човек, но не трябваше да става президент.

80

СуперРосен

преди 7 години

Най-великият! СВИКВАШЕ КОНСТАТИВНИЯТ СЪВЕТ! Грижеше се за 6 млн неработещи българи - 3млн пенсионери взимаха пенсийки, 1,5 млн взимаха социал, 1,5 млн затворници,психично болни,инвалиди,безработни,майки с деца взимаха помощи. А останалите хора,които са здрави,красиви,умни и успешни и се оправяха сами с живота им помогна като намали самолетните билети за Европа и САЩ и те отидоха там да изкарват повече пари и да живеят добре. Заслужено е наричан от мнозина специалисти БАЩА НА НАЦИЯТА!!!

79

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев за последните 5 дни го пишат в медиите повече от колкото за последните 5 години. Малко късно се е сетил да си дига рейтинга.

78

Факт

преди 7 години

Плевнелиев си осава много успешен президент!

77

Българин

преди 7 години

За пет години успя катастрофално да си смъкне рейтинга, започващ с над 60 процента обществена подкрепа, до под 20 процента накрая. Успя и да разедини народа като водеше политика, неподкрепена от мнозинството от хората.

76

Atanas

преди 7 години

Всичките политици вън от Парламента за нищо не ставате

75

9К51

преди 7 години

Нищо, или по-точно казано нищо хубаво ... взе страната на лежащите по софийските павета соросо ***, като по този начин раздели страната! Успя да разруши отношенията ни с Русия и затова бат Бойко го отсвири от кандидатура за втори мандат ... загубихме възможността да построим Южен поток и с това да влязат в страната 3,5млрд. долара и милиони от транзитни такси, сега тези пари ще ги лапнат комшиите .. ум царува, ум робува, ум патки пасе ..

74

Анонимен

преди 7 години

Плевнята беше президента на оня с филията с мас. Народа не го е избирал. За Радев гласуваха над 2 000 000 Българи. Така че разликата мужду плевнята и Радев е космическа. Какво свърши Плевнята? Нищо и половина. Такава безличност беше че ще го запомниме само с тъпите му новогодишни речи на фона на АЛПИТЕ! Сигурно си е мислел че е президент на ШВЕЙЦАРИЯ! Да наистина беше президент на швейцария но в уродливият и вид. Пъпчасала гноясала и воняща на смрад НАРОДНА МИЗЕРИЯ!

73

MNENIE

преди 7 години

Плевнелиев в 5 години .1.Показа България в снимка на Колорадо САЩ.2.Отиде на среща с Ислямски Терористи в центъра на София .3.Отиде на среща с Шефа на ИВН в Австрия .

72

Анонимен

преди 7 години

"5 години президент на българите! Какво направи Плевнелиев?"Освен да разедини народа си и да направи за смях институцията си, друго не направи.

71

Анонимен

преди 7 години

Направи едно ГОЛЯМО НИЩО!

70

хммм

преди 7 години

Вкараха се хиляди бежанци в България, срещу което той нямаше нищо против, беше част от хората които се опитваше да ни убеди че точно така трябвало да бъде. Имаше и доста недоразумения около атомните ни централи, изтърва и проекта за южен поток, мълча като гъба, а заплатите ни стават все по слаби откъм стококупувност. Да мандата му беше много тежък, и той нищо не направи обаче, само плямпа срещу управлението на останалите колко за неспособни, типично за всеки един български политик.

69

Стамболв на 21 век

преди 7 години

Плевнелиев е единственият български политик от пoследните 3 десетилетия, който се отличи с визионерски качества на държавник и както никой друг досега изми лицето и показа умното чело на България пред цивилизования свят ! Вдигна летвата толкова високо, че ще остане еталон в историята ни! Стискам му крепко ръката !