15

Анонимен

преди 7 години

До до 1 8Много добре ги е сравнил 1. Те са от един дол дренки. Само където Трумп е много по-нагъл и дърт, та имал време да натрупа повече пари. Чудя се как така не харесвате нашите мутри а се прехласвате по тоз американски милиардер супер мошеник който успя да излъже залупените американци. Вземи да прочетеш малко повече за него.

14

Анонимен

преди 7 години

Това, което са правили "протестиращите" показва, какви *** на света са в редиците им. Мързеливци, продаващи се за 50 $, наркомани, в т.ч. самозванци и бездарни артисти, имигранти-готованци от бездържавни общности, тънещи в мизерия, извратеност, престъпност - налазили САЩ да смучат социалните фондове на редовия янки, вместо да оправят своята държава...А целта на Тръмп е заетост, спиране на "благодеянията" за чужди послушници, на първо място грижите за САЩ, за здравето, образованието, реда, .

13

ми така е

преди 7 години

До като Сорос дава пари,ще има протести!

12

ivailo1403

преди 7 години

Снощи даваха част от протестиращите - черни и дебели като хипопотами феминистки налягали по поляните ...

11

ААааа

преди 7 години

Не само "чрез хаотични сблъсъци".То беше чупене на витрини на магазини,то рабиваха витрини на банки,то въргаляха улични кофи за ***,то палиха плакати на Тръмп,то се биха с полицаи.ВАРВАРИ! Аз съм ЗА МИРНИТЕ ПРОТЕСТИ.Всеки има право да изложи своята позиция,но не като у нас хората на Борисов и Америка за България,които вандалстваха в нощна София срещу правителството на Орешарски.Да!Хората на Борисов.Той си призна:"Когато изтеглихме нашите хора,останаха само около сто души".Борисовите майдани..

10

Diana

преди 7 години

Май щв има и американска пролет и цветни революции. Организаторите са същите!

9

Белагуев

преди 7 години

Ако се позовем на евангелията относно същноста на мъжеловците и мнението на Иисус за тях,вероятните събития вече предстоят.

8

до 1

преди 7 години

А бе ти нормален ли си!?Как изобщо можеш да сравняваш Тръмп с бокича!?Тръмп е мениджър врял и кипял в бизнеса,интелигентен и културен,четири пъти се е провалял,но се е изправил и пак е на върха!Има написани книги,ами попрочети малко и тогава реди глупостите си!Ако не са митниците и пътищата боко просто не го виждам,ще умре от глад!Ами мислете малко бе,мааму стара!!!

7

ШАРАН БГ

преди 7 години

По подобие на Австро-унгарската империя и нашия "велик" цар Фердо , на своето време, е издал"царски " указ -- който псува царя - у кауша. Сега демокрацията разрешава протести, НО при определени условия /както и референдуми/ ! Не трябва да се нанасят от протестиращите имуществени щети НИКОМУ И НИКЪДЕ !!!

6

соросопитек

преди 7 години

В Америка е така,плащаш и човека отива да протестира!Таксата е 25 долара!Строяват стотина човека,журналята снимат ниско,за да изглеждат много,и след това кой откъде е!

5

Белагуев

преди 7 години

Само 200?!?! ....та третополовите са милиони!!!!

4

смЕх

преди 7 години

Местните протестари се пробват ,но не им цепят басма като тука ,що така!?!?!?

3

Анонимен

преди 7 години

ТИЯ АРЕСТУВАНИТЕ НАПРАВО ГИ ТОВАРАТ И ЗА МОСКВА. ТЕ НЕ ОБИЧАТ ДА ЖИВЕЯТ В ДЕМОКРАЦИЯ

2

Анонимен

преди 7 години

Днес 200, утре 200 , накрая ще вдигнете ръце.

1

Анонимен

преди 7 години

Тепърва ще му сърбате попарата на американския Бойко Борисов