6

До "социалния&q

преди 7 години

Това е резултат от 15 годишно невежество на медий ,угаждането на политичетата и липсата на мислене и критичност в цялото ни общество.Това е началото на края ........от геноцида върху най- хуманното съсловие ,каквото е лекарското от 2001 година ,когато започна побългаряването на избрания от Министър Илко Семерджиев солидарен модел..........единствения възможен за България!казах!!!

5

ЧИСТА ПРОБА

преди 7 години

Медийно изопачена реалност.........стига вече !!!Така опропастихте здравната реформа ......."Българския пациент Щял да бъде лишен от специализирана помощ"?!? справка 2000 година!Просто не си направихте труда да осмислите реалностите ,че това беше де факто финансова промяна ,а що се отнася до чисто лекарската страна на нещата ,то предишните участъкови след много обстойно квалификация трябваше да започнат да работят като лекари от старата практика ....цялостно ,индивидуално към всеки пациент

4

Дупка

преди 7 години

България затъва всеки ден, не се забелязва защото е бавно и мъчително.Когато крадливите ташунковци се усетят България ще е на нивото на Нигерия и нищо няма да и помогне. Има един доклад на ЦРУ за БГ през 2050, прочетете го да видите за каква мизерия става дума.

3

нане Вуте:

преди 7 години

"Без лекари няма са станеКозата си иска пръч"

2

socialen

преди 7 години

Това е плачевният "резултат" от 2 годишната "здравна политика" на Борисов и Москов. Тепърва ще се "радваме" на сътворения хаос.

1

Анонимен

преди 7 години

рептилите са в действие