28

До анонимен 33

преди 7 години

Говоря като човек, който не иска майката на децата му да бъде жена, наричаща я навремето хората - "к*вата на квартала". А в днешно време огромна част от българките са горе-долу такива. :)

27

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен с "шаврантиЙ"Говориш като потенциален джихадист-комплексар с проблеми в общуването. А 70 девици в рая не са морален проблем, а? Аз на такава религия бих слагал 18+ и червена точка на книгите. Иначе мюсюлманите правят по много деца не за друго, а заради традицията и чуждото мнение. Нещо като сурвакане.

26

Анонимен

преди 7 години

и тук ако беше като там щяхме да се уредим с ка4ествени моми!!

25

Анонимен

преди 7 години

Абе ние им се чудим на законите, но и в крайна сметка им завиждаме. Единствено мюсюлманите са тези, които правят деца в днешно време и ще обясня защо. В мъжката природа е заложено да се създава семейство само с качествени жени, а не шаврантий. Намерете ми българска жена, която на 20 години е имала по-малко от 15 партньори, пък за девствени да не говорим. За това мюсюлманите ще завземат света.

24

Анонимен

преди 7 години

БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е БОДИБИЛДЪРКА ИЛИ НЕ!!!!!!!!!!!1ТАМ НАЛИ АРЕСТУВАХА ЕДНА ЩОТО БИЛА НЕЗАБУЛЕНА НА СНИМКА :DКОМЕНТАРИТЕ СА ИЗЛИШНИ!!!!!!

23

Анонимен

преди 7 години

ИРАН И ЕРДОГАНИЯ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ!!!!!!!!

22

Един българин

преди 7 години

Ха! Че това не е жена бе, това е мъж! На мен поне на такъв ми изглежда.Неправилно са я арестували.

21

Анонимен

преди 7 години

Иран е интересна държава, свръхбогата, с огромен потенциал. Значението й тепърва ще се увеличава, но бъркат тези, които я приравняват с останалите арабски държави, нищо общо, там хората са други, не са и араби. За изпадането й в сегашното положение основна вина имат западните държави и тогавашната монархия, които с непремерените си действия създават почва за ислямската революция. А арийките са красиви, мда.

20

Хартия със разкази

преди 7 години

Къде са феминистките от Европа и Америка сега? Заети са да протестират за повече права от мъжете. Айде да се запалва третата световна война, този път на религиозна основа! Този ислям вече преминава разумните граници.

19

Анонимен

преди 7 години

От Босфора и Дарданелите на юг всички сте за крематориума и след това да си мием ръцете с вас. От това хора не става. Лицемерни, мързеливи и нагли до безкрайност. Може би с изключение на Ливан.

18

Бай Ганьо

преди 7 години

Я някой да обясни на Бай *** що е туй болдибилдър?

17

Анонимен

преди 7 години

"само искам да напишете в нета жени от иран и за какво става дума!!за залятите със сярна киселина жени!"Не забравяй, че Иран е с население близо 75 милиона парчета. В България сме само 7 милиона, дали има вече и толкова, но също има ужасно много случаи на заляти с киселина жени. Това, че ти си го видял това за Иран, може и да означава, че това се обсъжда. Докато в България кой обсъжда? И Ани Заркова я заляха с киселина, горкичката... но стана известно, защото самата тя е сравнително известна.

16

Анонимен

преди 7 години

само искам да напишете в нета жени от иран и за какво става дума!!за залятите със сярна киселина жени!тези иранчани били големи ***

15

Анонимен

преди 7 години

Абе, едно хaйванче дето цял живот е било вързано, нали знаете като го отвържеш за 15 минути да го пуснеш на разходка, какво се случва?Или няма да тръгне на разходка и ще си седи до синджира... или ще тръгне и няма да се върне повече

14

Анонимен

преди 7 години

"ПОРАДИ ПРОСТАТА ПРИЧИНА ЧЕ ТЕ СА ШИИТИ И НЯМАТ НИЩО ОБЩО СЪС СУНИТИТЕ ОТ САУДИТСКА АРАБИЯ"Че мнозинството са шиити, така е. Че в Саудитска арабия са сунити... пак е така.Но начинът по който го казваш, показва, че НИЩО не разбираш от Ислям. Твърде повърхностно поднасяш тези... "знания". Някак сякаш само едните са шиити и сякаш само другите са сунити. И така с една нотка, сякаш едните са добри, а другите лоши - което НИКАК, ама НИКАК не е така!

13

Анонимен

преди 7 години

До ИРАН - НОРМАЛНОСТАми това на снимката ЖАНА ли е ?от Иран ли е?

12

Анонимен

преди 7 години

"Трудна за разбиране религия...."Това не е от религията. В Исляма никъде и никой не казва, че жената трябва да си покрива лицето и главата например. Това са си местни схващания на някой си, който се мисли за по-голям от другите и налага волята си.

11

Анонимен

преди 7 години

До ИРАН - НОРМАЛНОСТ(.ИРАН Е МОРАЛНА ПРЕВЪЗХОДНА ДЪРЖАВА В КОЯТО ЖЕНИТЕ СА ЖЕНИ)подчертавам Ж-Е-Н-И !!!!!

10

Иран,Ирак...все тая

преди 7 години

Ей, вие в Шумен, да не им дадете напролет на волейболистките да карат велосипеди ! Зян ще си идат жените !

9

Анонимен

преди 7 години

Трудна за разбиране религия....