38

Анонимен

преди 7 години

Хаха, след изборите се правиха на интересни и бързаха да подават оставка, а сега олелей!

37

Анонимен

преди 7 години

Даааа почти 4 години си драпаха макарите и сега когато генерала им каза че им остава 1 седмица се сетиха че има неща които трябва да покрият иначе ще им го нафърфорат дебелият с котешката глава. Дева тез селски тарикати от седенките!

36

Анонимен

преди 7 години

Тези депутати колкото по рано си отидат толказ по добре. Нароиха един куп лобиски закони, охраниха се и се наспаха даже и в народното събрание, начетоха се на вестници по време на заседания, сумата народни пари изхарчиха , техни и на протежетата им фирми печелиха поръчки, повозиха се за сметка на електората в маркови лимузини. Е и още не са се наситили.

35

Анонимен

преди 7 години

Те не ходят когато трябва на работа, а сега хукнали в последната минута. Тези хора са супер д.ебилни и трябва коренна промяна за работата им. Не може те да се имат за някакви които седят над всички закони и правила. Щом не ходи на работа трябва да бъдат уволнявани, отпуските им трябва да са колкото на всички 20 дни годишно, а не те да си гласуват непрекъснати ваканции. Трябва да седят не повече от два мандата за да не окопават. Всичко е абсолютно наопаки при тях.

34

Анонимен

преди 7 години

Брей, че ентусиазъм!

33

БАБА КУНА

преди 7 години

НА ТЪРТЕИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА И ЕДИН ЧАС ПОВЕЧЕ ИМ Е МНОГО !

32

Анонимен

преди 7 години

някви хора взеха някви пари да приемат някви закони и бързат,че не им се връщат парички хаха

31

Обективно

преди 7 години

Гледах новините ,искат да гласуват ограничение на наказателните лихви по бързите кредити, това е удар по банките и фирмите за бързи кредити,това е добре за хората, поне така мисля. Ама ние плюем по навик. Познай къде са подписите на ГЕРБ И ДПС...няма ги...

30

Анонимен

преди 7 години

не разбрахте ли вече че сте издухани отвсякъде цяла година си четяха весниците и си чоплеха носа сега се сетиха да коват справедливи закони айде изчезвайте по живо поздраво да не ядете гъостовицата по дебелите ***

29

Dino

преди 7 години

Kato gheta komentarite.veche znam zashto v Bulgariia niama razvitie.Ami ostanali sa samo prostaci I ***.

28

соцялно слаб депутат

преди 7 години

Депутат това е символ на почтеност,личност който се скъсва от бачкане за някакви мижави 5-6 хилки заплата,а българина се недоволства че с 480 лв минимална заплата за месец неможел да върже двата края.

27

===

преди 7 години

Добър ден дупетати - остават ви 6 дни......

26

Анонимен

преди 7 години

На тези омрази въобще трябва да им е забранено да приемат закони вече, но те са безобразно нагли и се скъсаха да правят промени в последните дни! На това се вика депутатско дебелоочие!

25

Годзилчо

преди 7 години

Ще разглеждат закони свързани с пари а не изборния закон.Тресе ги треска само при споменаване на изборен закон.Всеки вижда как му отлитат комисионните от фирми,дружества и управителни съвети на банки.

24

как беше вица

преди 7 години

Кой скача според тоягата? Браво на Радев! Но виждаре ли скачат най плюещите. Така че ако има и малко по дебела сопа за охранени и самодоволни *** ще е супер!

23

Анонимен

преди 7 години

Дните вече са 6 (шест) !

22

Yakov

преди 7 години

А, така, значи може!

21

Yakov

преди 7 години

Ааааа такаааа, значи......., можелоооо!

20

Наивен

преди 7 години

Депутатите са на работа,(около половината от тях) в сряда и четвъртък. В петък се вясват 20-30 души най много. Въпрос с повишена трудност. Колко работни дни се броят за пенсия?

19

Кирил Софийски

преди 7 години

Още пет дни !