16

Анонимен

преди 7 години

що му обръщате внимание на това *** Жельо?

15

марин

преди 7 години

Няма никакво спиране и никакви щети , след като Кунева поправи грешката процедурата продължава , но от бсп-то що да не повдигат джангъра малко , какво друго да правят без работа!!!

14

Скитник

преди 7 години

Това "разкритие" е също като Костинброд скити бюлетини!

13

Циник до 17

преди 7 години

Най-късно ...средата на май...ама само от снега!

12

Анонимен

преди 7 години

БСП да не говорят за усвояване на увропейски пари,защото при последното им управление то бе нулево,дори им бяха спряли ес-фондовете.

11

булгар

преди 7 години

Кога ще бъдат изчистени от снега кварталните улици в София?

10

мхм

преди 7 години

Изобщо не съм червен *** аз ти говоря с факти, позаинтерисувай се и ще разбереш, и още нещо усвоямостта на БСП и ГЕРБ бяха около 950 млд евро когато ГЕРБ взеха властта повторно, а иначе слушаме обвинения че били спрени

9

тц тц тц

преди 7 години

до 9:Не визирам само тази програма. Говоря за фондовете като цяло.

8

antrazit

преди 7 години

Ура, започнаха де се плюят едни други. на БСП много им порасна работата . Ще ги видим на изборите как ще са увесили нос в НДК.

7

до ТЦ ТЦ

преди 7 години

по време на социалистите такива програми за наука нямаше, причината беше, че Кунева при преговорите затвори глава Наука без да договори фондове.

6

мхм

преди 7 години

Само да обесня на тези които явно не са запознати и слушат каквото телевизора им каже. Еврофондове се спират след като мине задължителна 2 годишна проверка, тоест когато при Орешарски се спират фондове, те са спряни защото 2 години по рано е почнала проверката по време на управлението на ГЕРБ. За това държавата е на това положение, говорите без да сте запознати и слушате кво ви говорят по телевизията, че сме били стабилни, икономически подем и всякакви подобни фантазии..

5

тц тц тц

преди 7 години

Какво означава провал, че ще загубят 350 мил. евро? Та по тяхно време ги бяха спряли съвесем.

4

Анонимен

преди 7 години

така или иначе без значение кой управлява 2020 всички тия фондове ще бъдат спрени, тяхната цел беше - пари да създават пари и да движат икономиката, при нас просто бяха откраднати и нищо не създадоха

3

Патриот

преди 7 години

Та какво означаваше думичката "популизъм"?

2

Анонимен

преди 7 години

коментираните две процедури "Изграждане и развитие на центрове за върхови постижения" и "Изграждане и развитие на центрове за компетентност", са пълни с допърнително ненужни простотии, които постоянно те карат да даказваш, че нямаш сестра и са въведени от БГ страна, а не са изисквания на Брюксел, така е и с останалите фондове - стил по папа и от папата, което супер затруднява ползвателите, та е нормално нещата по всички програми да са зле. Герберите набутаха навсякъде калинки като Боце!

1

Анонимен

преди 7 години

И това го казват тези на които им спряха фондовете. Позор!