13

Циник до 14

преди 7 години

Хм...МАСАТА гърци щете претрепят с камъни..ако прочетат поста ти! Това е сигурно! Умират те - да се гушкат с арабскоислямска из*мет от цял свят! С готовност харчат пари на фалиралата им държава , да хрантутят терористи и убийци! Апропо...къде са ми предните коментари?!!!!

12

Анонимен

преди 7 години

Българите явно не могат да си обяснят човешкото поведение на един гърк..... обаче онези хора имат друго самосъзнание и съвестта им не им позволява да живеят спокойно, знаейки че на метри от къщите им едни други хора мизерстват. Независимо какво ги е довело в Гърция. Познавах един грък който живееше в БГ, съшо много добър и позитивен човек. Повечето българи са лоши и все роптаят, все са "контра"

11

Анонимен

преди 7 години

Ами дайте да приберем и цяла Африка . Стига с това промиване на мозъци .Защо САЩ не реват за сирийците и афганистанците и не ги пребират, а снощи Тръмп говореше против исляма и за опазване на граници . Само тъпата Европа е разграден двор за всякаква пап*лач.

10

Мда ама не

преди 7 години

Добре де, като дойдат 500000 ташунковци как ще направите толкова сандвичи.Предлагам от сега да се отвори едно училище за готвачи, може и един завод за дрехи да вдигнете че ще ви трябват доста като гледам... нищо че превръщат всичко до което се докоснат в *** като самите тях

9

Bond

преди 7 години

И сега кво.... трябва да се разрева ли?

8

ined

преди 7 години

Гърците лъжели повече и от дъртите шведи.

7

Баба ви меркелка

преди 7 години

Ох, чакайте са си взема кърпичката се пак се просълзих.

6

Трийте

преди 7 години

Не ме интересуват пропагандните ви материалчета за добрите талибани, изнасилвачи и терористи. Всички мюсляци са диваци и това го знаят и децата. Ако се съмнявате идете в Батак, "български" журналета.

5

Анонимен

преди 7 години

На бас,че нито един от тия 50000 не си спомня за тоя ***.Но всички помнят добуквено и детайлно колко са страдали,колко са ги били,колко пари са платили на каналджийте,колко пари им дължат европейците (вие също) какви мерцедеси искат,какви и колко жени са длъжни да им слугуват и милион други трогателни подробности.Между другото пробвайте да се свържете с някои заможни араби в нета.Кажете им че имате нужда от пари за да живете добре искате спокойствие,сигурност и сте от ЕС.Да видите отговор ;)

4

Слаби сте ДНЕС БГ

преди 7 години

Честно вие сте големи безхаберници,то вярно ,че тряа има и нови статии *** вие разваляте форума бе,разсейвате хората,карате ги да напускат страницата.До сега писахме за Тръмп и изведнъж това ла***но.И още нещо,пускайте по една новина за тръмп ,след няколко часа я сменете а не по три наведнъж да се чудят хората на коя да пишат.

3

Анонимен

преди 7 години

"300 сандвича за 500 мигранти."-По-скоро бих казал по 100 тояги за 500 мигранти и лагер от затворен тип с по 100 сандвича.

2

Дебел Депутат

преди 7 години

Браво на този фризьор! Сигурно се е насладил на арабските чепове, докато се е правил на добрият самарянин... Аплодисменти!

1

Анонимен

преди 7 години

е, и?