15

Данъкоплатец

преди 7 години

В тази градинка никога не са играли деца и никога няма да играят! В Младост1 има една единствена площадка за игра, изпочупена , *** и опасна. Аз имам 3 деца под 5 години и съм до болка запозната с гнусните зелени площи, пълни с фасове,бутилки.... Вместо да направят площите поне за игра те замазват очите с някакви безумни аргументи. Защо не оправят достъпа до общинската Детска кухня, там е невъзможно да се минава? Г-жа Кметицата освен да се появява по телевизията , нищо друго не прави.

14

Гост

преди 7 години

Вината за тази ситуация е в ССО - Скотовете от Столична община

13

Радост вкъщи

преди 7 години

Какво да говорим, като самия кмет на Младост е едно протестиращо недоразумение?!

12

Кирил Софийски

преди 7 години

Не ги ли виждате "строителите " -"Шведи" от Максуда . Тези за 50 лева цял ден ще я влачат женицата по ливадата. Ако ,че е незаконно !

11

анонимен

преди 7 години

Отново Иванчева манипулира хората и те и повярваха.Отново се разигра сцената от протестите с които тя стана кмет.В същото време Кметицата преговаря с Гаранти Коза за обекта им от 250 000 кв. м. застрояване и сънува как ще я направят богата.Защо този протест не е на тяхния обект .........

10

Анонимен

преди 7 години

Фризьорката да не е била в саЛУУна на работа?

9

Анонимен

преди 7 години

"Журналистката" Цветанова явно има проблеми с някои глаголни форми-"влечени", влачени. Грешката е в лийда.

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2"Влачени, неграмотници, влачени !"---Така е, но Камелчето си я ВЛЕЧЕ да прави правописни грешки.Колко пъти съм я насочвал към учебника по български език за 6-ти клас, ама тя се инати, не ще да го погледне. :) Пък и колегите й - и те.:)

7

Анонимен

преди 7 години

Как е новата кметица? Харесва ли ви

6

123

преди 7 години

Капитализмът убива!

5

Анонимен

преди 7 години

До смЕхНе,знаеш кво ще стане.Баровецът ще им прати мутри да им палят децата на хората или да ги осакатяват ,куките ще си правят пас щот са купени и не им се занимава,а съдът ще ги пусне поради липса на доказателства щото освен на хранилка над тях има и политически чадър.Кога последните 40 години е било различно?

4

смЕх

преди 7 години

Интересно ми е ,ако гражданите се съберат и започнат да влачат така наречените работници барабар с инвеститора прокуратурата дали ли ще се направи на разсеяна???

3

Анонимен

преди 7 години

Никва жал за тия.Като свърши строежът баровецът ще им бие шута и те ще зареват че ги е преебал.Ама когато трябва да бият невинни хора защото са се осмелили да протестират срещу престъпление го правят за една евтина бира,нали?Нищо,в един момент пазарът ще се насити и такива изпълнителни *** ще изпукат от глад.Ако не се изтрепат преди тва по строежите.

2

Анонимен

преди 7 години

Влачени, неграмотници, влачени !

1

Анонимен

преди 7 години

За въпросните строители- наглостта на *** на богаташите няма край.Няма друга държава в която ратая,слугата тъй ревностно ще защитава престъпника, който им дава жълти стотинки и ги клати отзад по същото време.