60

Горд съм с Радев

преди 7 години

Горд съм, че имаме пак Президент, а не мишка като Росица. А този на снимката е за затвора и дано по-скоро да му се случи.

59

Анонимен

преди 7 години

тоз на къф са праи, с делфините в Черно море са занимава, с патките болни от птичи грип са занимава , пращаше програмистите да гледат агнета на село ,пенсионерите му бяха виновни че опука парите на държавата и я набримчи с кредити ..... абе, я марш на село бе мошеник ! Радев, дай му на тоя кръгом, падни и пълзешком напред към Банкя !

58

Браво

преди 7 години

Българският депутат е в Народното събрание в сряда,четвъртък и петък от 9 до14 часа.Ако сте следили парламентарния контрол в петък ,още в 11часа има 10 човека в залата.Влизат,излизат,когато решат,играят си с телефоните,четат вестници,мързеливи,нагли,арогантни.Днес направиха същото,много просташко и неуважително поведение,затова Радев ги постави на място,което ги вбеси.Браво господин Радев!Вие сте моя президент!

57

тя

преди 7 години

Щом не е назначен от "Америка за България" значи е руска ***!

56

досетлива

преди 7 години

Нашият "народен любимец" се страхува да не се появи на хоризонта конкурент с харизма и той да бъде изместен , във връзка с това си назначава все жени за министри!

55

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Бойко, на Радев ще му се радваме следващите 5 години.Така че сега няма да бързаме.Аз бих посъветвал твоите тиквопоклонници да ти се радват на теб, защото ти останаха само няколко дни на власт.Свърши се, Бойче ! Край !Ако си вярваш, че ще управляваш трети път България значи си клиничен случай.Господарите ти в САЩ се смениха .. Няма кой да те назначи отново. :)

54

марин

преди 7 години

Борисов и Радев са работили добре заедно и така ще продължат , за ужас на БСП , защото Радев е такъв с подкрепата на Бойко !

53

OMG_Lucker

преди 7 години

Да, към Радев има очаквания. Виждаме някакъв потенциал и затова има. Спрямо теб такива няма Бочко, видяхме те колко струваш, пределно си ни ясен и очаквания няма, само надежда.. надежда да изчезнеш от политическия небосклон заедно с партията и сподвижниците ти.

52

y

преди 7 години

Изберете ли пак БСП, още дълго ще страдате, неизбежно е

51

До 42

преди 7 години

Борисов "честен човек"? Абе,ти в кое измерение живееш,бе? И "марсиянците" разбраха колко "честен " човек е Борисов.Само някои примитивно мислещи нашенци не са го проумяли. Де ги видя "добродетелите" на твоя идол? Откакто загуби властта,Борисов се носи като при-леп на светло и бълва огън и жупел...Но нека всеки сърба попарата,която сам е забъркал,а Борисов има да гълта много горещи хапки.Дойде и неговият ред.

50

НАЙДЕНОВ

преди 7 години

ХАХАХАХАХАА, НАЙ-МНОГО МЕ РАЗВЕСЕЛИ ПОСЛЕДНАТА ФРАЗА, ЧЕ ОНЯ БИВШ ВЕЧЕ МАЛОУУМЕН ИДДИООТ БИЛ УСПЕШЕН ПРЕЗИДЕНТ. МИ АКО Е ТАКА, ЗАЩО НЕ ГО ИЗДИГНАХТЕ ЗА ВТОРИ МАНДАТ? АКО ИМАШЕ ПОДКРЕПА И УВАЖЕНИЕ СРЕД НАРОДА СИ, ЩЕШЕ ДА СПЕЧЕЛИ ОТ РАЗ. АМА ТОЙ ИМА ЖАЛКИТЕ 7% РЕЙТИНГ. ТОВА Е УВАЖЕНИЕТО НА НАРОДА МУ КЪМ НЕГО.

49

Анонимен

преди 7 години

"". Крадците от БСП не са в затвора защото Борисов е снизходителен и мекушав, това му е огромния недостатък ""Щом е с огромен недостатък повеченяма работа като премиер.

48

Анонимен

преди 7 години

Подмолен слуга на чужда държава. А на българите ще обещава светло бъдеще.

47

Анонимен

преди 7 години

Борисов защо не се опита публично да бие един чембер и на президента Радев, както направи преди 5 години с Плевнелиев?

46

1

преди 7 години

Много присмехулна физиономия има на тази снимка.Не е на оптимизъм

45

Анонимен

преди 7 години

Do 55 TO I GERBERITE SA KOMUNISTI! MNOGO TI E SBURKAN KOMENTARA???

44

гл

преди 7 години

Да гласуваш за БСП, трябва да имаш страхотна амнезия и да не помниш 5 минути, що за твари са

43

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ са капиталисти, а Радев бивша фуражка подчинена на ген. Тиква.

42

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев е на светлинни години от комунигите, а аз пак ще гласувам за ГЕРБ. САМО ГЕРБ!!!

41

Анонимен

преди 7 години

"" След няколко месеца ще лъсне истината за руската *** Радев и избирателите му горчиво ще съжаляват.На шефката му Нинова обаче ще и излязат криво сметките на изборите и ще трябва бърза да се приземи на земята. ""Надежда говежда подвежда.