8

бай Михо

преди 7 години

Силна и социална реч на Президента!Та той е по-ляв (поне на думи) от т.н. "соц." партиякато недостатък обаче усещам, че е малко нервак, "пали от четвърт оборот" и лесно поддава на провокации (репликата "остава ви една седмица")

7

Анонимен

преди 7 години

Скучна и безлична реч на скучен и безличен човек.Да им е честито на симпатизантите му.

6

Анонимен

преди 7 години

За Ес и НАТО, против корупцията, против неграмотността, тази битка се води още от средновековието, за справедливост( е това една от най-големите лъжи)=Нищо лично против Радев или накой друг, но можете ли да ми посочите нещо, което вече не сме чули хиляди пъти. Защо сега да е различно? Всички политици твърдят и се кълнат, че ще работят за народа, тогава защо има толкова партии, защо има опозиция. Ами заради тях самите. Те разделят вас, между себе си.

5

до 5

преди 7 години

Ако самолетите ни бяха американски, щеше да е естествено да ги ремонтират в Локхийд Мартин. Но те са руски, затова беше редно да се ремонтират в Русия. Нещо нередно да виждаш? А ненчев ще отнесе плувката ,защото се писа голям натовец. Някой го пусна по пързалката.

4

ОПЕРАТИВНО СКУЧЕН

преди 7 години

"промяна на избирателната система според гласа на българите на референдума от шести април..." ?!?!?!?!?!Аз ли съм пропуснал някакъв референдум от шести април или някой, който е писал "материалът" е прекалил с пудрата захар в сутрешното си кафе?А бе, гледайте ги тези неща..., не прекалявайте рано сутринта, моля Ви се!

3

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 7 години

Винаги с Европа, никога против братска Русия !

2

Анонимен

преди 7 години

Злобата на либералите е истерична! Чета "умните и красиви" в туитър - такъв жлъч, такава гнусотия. Цял свят бяга от либерализма, който разруши икономиката. Знаете ли, че според нобелистът Стиглиц, заради либерализма в света е имало над 120 икономически кризи за 30 години?Какво по-голямо доказателство от това, че идеите на агнешките главички не работят?

1

Анонимен

преди 7 години

Против корупция и неграмотност....Нима е решил да се бори с издигналите го и избралите го?!?