55

Анонимен

преди 7 години

До ХахоНякои ги гони параноята! Тръмп като противник на оръжейните "корпораций", ще бъде убит, като "всичи" бивши президенти, които са посягали на "тяхните" интереси!Ех, каква неграмотност!

54

ТЪПЧЕВ

преди 7 години

ДАНО ПАРИТЕ ОТ НАШИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЦЕНТРАЛИ СА ОТИШЛИ ЗА ИЗБОРА НА ТРЪМП,ПОНЕ НЕЩО ДОБРО ДА Е ИЗВЪРШЕНО ОТ ТЕЗИ ВИСОКИ ЦЕНИ.

53

БРЕЙ

преди 7 години

ТРУДНО СЕ ПРИЖИВЯВА ЗАГУБАТА,НЕ МУ ЗАВИЖДАМ НА ТРЪМП,ДАНО НЕ СИ Е КУПИЛ НИЩО, ОТ КОГАТО Е БИЛ В РУСИЯ,МОЖЕ И ДА МУ ИЗМИСЛЯТ НЕЩО,МАЛКО ПРИЛИЧА НА НАШАТА РАБОТА С ЦЕЦКА,ТЯ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ И ТОЛКОЗ.

52

Хахо

преди 7 години

Някои ги гони параноята! Тръмп като противник на оръжейните корпораций, ще бъде убит, като всичи бивши президенти, които са посягали на тяхните интереси!

51

И после?

преди 7 години

като разследването нищо не открие, сигурно пак ще обвинят Путин че начело на екип руски хакери е покрил следите, нали!?

50

123

преди 7 години

Още малко, и...край с партенките на CNN и другите либерални медии в САЩ. Ще видите как конгломерат, като CNN, изчезва яко дим! То толова лъжци и наглеци във всички ВОДЕЩИ US-медии има, че....наистина трябва саморазправа с тях!

49

Анонимен

преди 7 години

Всички русофили разправят че Тръмп е богат, но това може да не е съвсем така. Като се има предвид колко пъти до сега е бил пред фалит и се вземе под внимание факта че не е представил никакъв документ показващ реалното му финансово положение , не изключено да има огромни дългове и затова да се е навил на някаква отчаяна игра с Путин.

48

хехе

преди 7 години

рaшки това не ви е рускaтa свинщинa! До вчера пиехте бира с найлонови торбички! Къде сте тръгнали да коментирате цивилизации на светлинни години от вашия БAРKОЧ!!

47

Ивана

преди 7 години

Жива да не бях....!

46

Анонимен

преди 7 години

Сега стана ясно защо руснаците защитатават толкова отявлено Трумпета. Дали са бая пари хората и не искат да ги загубят както стана с френската русофилка.

45

Анонимен

преди 7 години

A INACHE E DOSTA SMESHNO DALI NE POLUCHAVAL PARI ZA IZBORITE CHOVEK S 5000MILiarda$ bogatsvo chaka pari ot rusia smeshno nali

44

Анонимен

преди 7 години

DA RASLEDVAT SOROS DALI NE GO RAKOVODI JAKOB ROTSCHILD DALI SHE POSMEAT A......AZ I NA TRAMP NE VIARVAM

43

ПАтриот славян

преди 7 години

От утре тези агенции ще бъдат закрити. Тръмп ще прати служителите им да мият чинии и да разнасят чинии. По-добре да заложи на сътрудничество с руските служби за сигурност, от тези кравари файда нема. Хахаха, Путин как успя да ги изиграе и да ги накара да изберат неговия троянски кон за президент. Няма да се учудя ако до края на първия мандат на Тръмп, Аляска не стане пак част от Русия.

42

Reuters:)

преди 7 години

ЦРУ - САЩ ДА разследват дали Тръмп е взимал пари от Москва - хрупайки ПЕЧЕНКИТЕ на ШО.РОШНуланд и мъжлето и се грижат купичката да е пълна .Докога ще стигне търпението на новия президент ? всеки нормален след встъпванена на дръжност е длъжен да разчисти къщичката оссрана от Обонго.

41

кирпич

преди 7 години

Лично Джон Маккейн е поръчал на Кристофър Стийл да скалъпи компромата срещу Доналд Тръмп. Джон Маккейн не е руски агент. Джон Маккейн е приятел на шефа на Ислямската държава Абу Бакр Ал-Багдади и е враг на Доналд Тръмп. Което означава, че Джон Маккейн е агент на ИДИЛ!

40

погр ебален агент

преди 7 години

Виетнамците не трябваше да освобождават от затвора Джон Маккейн. Трябваше да изгние там! А не да другарува с Абу Бакр Ал-Багдади, шефа на Ислямската държава. (Има снимки на двамцата от 27.05.2013).

39

Анонимен

преди 7 години

Аха, в САЩ само тайни служби и следователи останаха, да се разследват един друг.Крадци и полицай-убийци, друго не остана. Никой не работи, а всеки иска да плюска.30% са двойно по тежки от нормалните хора. Дори Доне Трумпски няма да им помогне.

38

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е бизнесмен. Добрият бизнесмен има ли възможност да вземе пари ги взима. Парите не миришат.

37

Анонимен

преди 7 години

Чудех се, след като Тръмп прехвърли бизнеса си и се отказа от заплатата си от какво ще се изхранва. Сега разбрах.

36

Средновековие

преди 7 години

А в средновековието са водили също такива полезни разследвания:Колко ангели има на върха на една игла.Що наистина не се заемат да правят "Америка Great Again" а си губят времето с простотии?