19

ШАРАН БГ

преди 7 години

Трудно - не трудно --- ще карат със 39 метра в секунда !! Толкова е разрешено само в България - като баш европейско государство !! И само по аутобаните и !! Бачо Киро, моля те спи спокоен. Оправят ни ежедневно и ежечасно !! За това сме на това дередже !!

18

socialen

преди 7 години

Зимата показа от къде е т.н. бюджетен излишък". От окастряне на наложителните държавни инвестиции за сметка на Народа и в полза на мафията и Олигархията, които туриха Борисов да "управлява" с 80 депутата.

17

socialen

преди 7 години

Зимата изкара наяве всичките корупция, некомпетентност, престъпна немърливост, безхаберие, лъжи, хаос, кражби и липса на какъвто и да било план, на каквато и да била стратегия от страна на Борисов и тумбата му тиквочи ПП ГЕРП.

16

Киро

преди 7 години

Баце, Боката е голем спец ама си пратил щерката у САЩ да си живее с на татко паричките. Другарката Нинова и тя гледа към Москва ама пратила синчето у САЩ с на мама паричките. Нали сте си махнали децата от нашата кочинка, дето вие я направихте и окрадохте и сте си спокойни. Иначе, сте тръгнали нас да ни оправяте.

15

Анонимен

преди 7 години

Защо наричате този тънкоасфалтов път "Autobahn", посторен от мафио фирмите на Бойко Пеевски? Ще ви види някой немски инжинер и ще си умре от смях.

14

rushi.gonamushi

преди 7 години

Аве кви сте вий, че и сняг да ви чистят,я 300 лв . винетка и всеки с греблото .....

13

Анонимен

преди 7 години

Глоба че пътувате през нея и да ви се конфискуват автомобилите, че трябва да има за полицайте, кво ривети платихте си винетките сега земи този сняг, като не стачкувате карайте.

12

Анонимен

преди 7 години

До do 9Ти бъзикаш ли се? Очаквам поне да няма мин 10 см киша, в която е почти невъзможно да се придвижваш, която се образува, защото почистването винаги става не на време, когато вече колите са утъпкали снега в активната ранна част на деня, очаквам след като наваляват нови 10 см сняг, мокър този път заради по-високите температури, да мине навреме снегорина и да почисти преди колите пак да са го утъпкали в/у стария, нищо повече.

11

Анонимен

преди 7 години

В такива условия си проличава кой е истински шофьор и кой е папагал-Джордан Белфорт

10

Анонимен

преди 7 години

Пътят си е супер за зимни условия. Спокойно се кара с 80 по подобен път. Ама *** нали все в коловозите карат и затова става на такива бабуни. Като искате зимата да карате на асфалт стягайте багажа и отлитайте на юг.

9

do 9

преди 7 години

А ти к'во очакваш ? Падне сняг и след половин час все едно е юли месец. Миналата седмица на маг. Струма 2 мин. след снегорините и пак си имаше сняг. Това където го искате не го правят и в Австрия и Германия. Да мрънкачи сте.

8

имигрант

преди 7 години

Тоя ***, от снимка 1, където чисти със вдигнато гребло още ли е на работа, или са го уволнили?

7

богаташ

преди 7 години

ако си с БМВ Х7 или Ауди Q7 ще можеш да караш и със 150км/ч ама ходи го обяснявай това на бай *** с опел корсата с летните гуми-Джордан Белфорт

6

Анонимен

преди 7 години

Какво имаш предвид под мрънкачи, бе, доволния, ти къде си, с какво трябваше да се занимаваш днес, или според теб е нормално да се плащат данъци, а нито да има свестни пътища, ами даже като падне сняг въобще да не се чистят и наявсякъде да е пълна *** и мизерия? Ако си бил из страната, щеше да знаеш, че никъде не е чистено поне до следобяд, ако няма да се чисти, да е като в англия, за 5 см сняг спират всичко и никой не ходи на работа.

5

Анонимен

преди 7 години

Еми, тиквата се изцепи, че това е най страшната зима от 100000 години у нас! В Турция, може още да не са имали такава страшна, ужасна, студена, снежна зима. А тя е страшна най вече за гернчберските лапачи, че ще трябва да се бръкнат и да чистят снега. А заради него, няма да си купят новото Ауди Q8.

4

Анонимен

преди 7 години

Просто трее да ви е ясно, че си губите времето в тази държава, ако не можете да избягате, то знайте, че няма смисъл да се напъвате, камо ли да се раздавате за нещо, колкото се може по-лежерно, то се видя, че нищо няма да излезе от опитите ни да се оправим.

3

G

преди 7 години

Писна ми от мрънкачи.

2

Анонимен

преди 7 години

Тези са сбъркали територията. Тук е Мутроландия бе какво си мислите? Тук се усвояват разбирай присвояват мангизи а не се чисти. Така че елате лятото ако искате да карате по асвалт. Е то не се знае да ли ще има асвалт или дунавски вълни с дупки ама поне няма да има сняг със сигурност!

1

Анонимен

преди 7 години

Не се притеснявайте, всичко си кара както си е било винаги, ГЕРБ са същата гнусна, долнопробна партия, каквато е и БСП, ДПС, въобще всички, няма смисъл да ги изброявам, а и нямам толкова мн символи, че вече май са няколко хиляди абревиатурите, думичките от национално значение и т.н., зад които се крият лапачите и унищожителите на България.