156

Анонимен

преди 7 години

Негов приятел вече реже на дребно доматите и лука--------------виновен е този,който не им е осигурил ракията за доматите и лука. ама хааааа

155

ггг

преди 7 години

До Анонимен 192Абе, за Афганистан и Ирак имаме вина, че се принадихме към САЩ да пращаме там войници. Но не мисля, че положението им може да се подобри, като младите им мъже напуснат страната. А ние нямаше и няма какво да правим там и не ми е кеф нашите момчета да служат за пушечно месо нам де си по планетата за чужди интереси.

154

Жибор

преди 7 години

Те самите са отговорни: ако бяха си седяли у дома,щяха да живеят по-добре.

153

Анонимен

преди 7 години

Дори и всичките да измрат от студ, няма да бъде загубен нито един живот на жена или дете.Замислете се доколко са бежанци тия млади, здрави, мързеливи и търсещи келепира ***.

152

АА

преди 7 години

До ОбратноВиновен е Пакистан, че не си ги прибира. Всяка държава е длъжна да се грижи за гражданите си.

151

Обратно

преди 7 години

Виновен е, който ги е допуснал в Сърбия, че ги е допуснал.А че бедстват вина никой няма. Не са внасяли в сръбския бюджет и не могат да теглят от него. Ако могат да си изкарат нещо с труд, да се трудят.

150

1

преди 7 години

Щом Пакистан има пари да произвежда ядрено оръжие, ще има пари и да си издържа хората.

149

?

преди 7 години

Бежанци от Пакистан??? Там не се води война, което означава че са просто нелегални емигранти и никой с нищо не им е задължен!

148

Анонимен

преди 7 години

Наистина зле се чувстват тези хора,но нима на нас много ни е добре.България не помага на своите граждани,да се чувстват по-добре а вие искате да помогне на вас имигрантите.Съветът ми към вас е ,стоите си в своите страни и работете за своето по-добро бъдеще.

147

ддд

преди 7 години

До АнонименКъде видя тия майки и деца на последната снимка? И в статията споменават само за мъже...

146

Бай Ганьо

преди 7 години

Reuters са пратили свой фотограф, .... а загрявам

145

Анонимен

преди 7 години

Абе що не пишете за поредните умрели от студ и глад пенсионери, а ни занимавате с тия?

144

Анонимен

преди 7 години

Стара българска поговорка: който не работи, не трябва да яде! С какво тия са си заслужили храната? Трябва да целуват ръцете, които им я дават, щото я получават даром. Вместо това те мрънкат, че условията не били хубави. Ами да си бяха стояли в землянките. Пък като имат пари за скъпи телефони, да бяха отишли на хотел, там е по-комфортно.А най-добре, да си вървят откъдето са се довлекли...

143

Исус Акбар!

преди 7 години

Не ревете заради снега ами се молете тая зима да остане още толкова студена и снежна! На пролет ще видите колко ни е помогнала природата като изровят от странджа останките на изрудите които иначе можеше да са по градовете ни! Дал БОГ още студ и мраз и да измрат черните твари!

142

Илка

преди 7 години

Откога Сърбия граничи с Пакистан?Пък и да граничеше, какво му е длъжна?

141

ЖЖЖ

преди 7 години

До АнонименНяма как да ходят в Крим, защото там има зелени човечета, които ги гледат лошо. Но за твоя утеха там има татари.

140

Баба ви

преди 7 години

Сърбите не ги пускат в ЕС. А трябва да сърбат мултикулти имигрантските му манджи.

139

Деда ви

преди 7 години

Сърбите са по-добре, отколкото би могло да се очаква след война, но не са цъфнали и вързали. За какво им е да издържат здрави и прави мъже от Пакистан? С хърватите се биха, че се изтрепаха, пакита ще галят и обгрижват. Безумие!

138

Анонимен

преди 7 години

Последната снимка е особено трогателна- нещастните майки с деца, гълъбите - символ на мира - прелитащи над тях в мрачното небе и надписа на заден фон - "Границите са проблем" Бравус на фотографа!

137

Стар набор

преди 7 години

И на мене ми се плаче, като си помисля за БЪДЕЩЕТО на МОЙТЕ ДЕЦА и ВНУЦИ в еднаEURABIA !Пакистан е атомна сила и приятел на САЩ. Как може да бягат от там ? Трябва веднага да ги връщаме.