16

Анонимен

преди 7 години

Гледайте Полският сериал Медици всяка Събота и неделя от 7 до 8 сутринта по НоваСериала има 5 сезона До 3 беше изльчват по Диема фемилиА по Нова са на 1 сезонLekarze е Медици

15

Анонимен

преди 7 години

Тази и трябва затвор до края

14

До 12

преди 7 години

Приемно семейство НЕ означава осиновяване. Децата подържат връзка с родители и близки и имат право да се виждат един път на 1 или 2 седмици. Помоща е малко над 500 лева, което ако се грижиш нормолно за детето е отлична сума където ти влиза и заплащане за гледането. А връзка с миналого губят осинонените и за тях не се плаща нищо.

13

месара

преди 7 години

тая в затвора ! тая не взима дете да го гледа , тая го взима заради парите !!!

12

Социална престъпност

преди 7 години

Когато са братче и сестриче не трябва да бъдат разделени в различни семейства защото един ден без да знаят може да се оженят и да създадат дефектно поколение които има много лоши последици и за следвашити им поколения.Напоследък има голям интерес на ромите да стават приемни семейства. За едно прието дете ромското семейство добавя към бюджета си още 700 лева от държавата.Въпроса е защо социалните служители дават българчета на неграмотни роми ?За да дадеш подкуп не е необходимо да си грамотен,

11

ГЛУПАКА

преди 7 години

Явно тази пастърма го е гледала през ключовата дупка как стои на снега наказан и е заспала от умиление.Докато се събуди и белята станала.Задължително такива "приемни родители" трябва да минават на психо преглед и да се установи дали могат да издържат и да понасят детски викове и смях.Щом се установи стресова ситуация още след първите крясаци на децата тия особи да бъдат отстранявани. Няма здрави деца които да не искат да врещят и се гонят. Другото е ТЕРОР!

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен- номер 7Ами защото е детенце, бе простако/чко!

9

Анонимен

преди 7 години

Да си приемен родител е "професия" за много безработни маргинати. Това е начин да се изкарват пари на гърба на нещастните деца. Грешка беше, че се махат домовете за деца. Там поне живеят с други деца и за тях се полагат грижи. И има шанс да бъдат осиновени.

8

Анонимен

преди 7 години

за съжаление приемния родител не е като истинския и много им се чудя на западните социални дето за един шамар отнемат детето и го дават в приемно семейство,там е възможно и да няма шамар, но няма и любов

7

Анонимен

преди 7 години

Какво целите с думата "детенце"??? Нещо жално ли да ни стане???

6

Мен

преди 7 години

И тази жена гледа няколко деца и взима над 1000лв като си седи вкъщи и пърди по цял ден ? Изобщо на такива небива да се оставят деца , изобщо не ги гледат както се видя в случая

5

Анонимен

преди 7 години

Социален работник с висше образование взима около 400 лева чисто, вие какво искате? Повечето са в комбина с т.нар. приемни семейства, за които гледането на деца е просто бизнес и дават отчисления на социалните.

4

Тато из Правец

преди 7 години

Така се получава когато здравето и възпитанието на децата се превърне в бизнес за мизерници...

3

Анонимен

преди 7 години

"някои пръсти" или "няколко пръста"? Кое е вярното? ;)

2

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на България сега е съдебната система. Само с реформа на съдебната система могат да се оправят нещата. Една модерна и функционираща съдебна система е основата на едно демократично общество. Със съдебната система трябва да се започне, това е едно добро начало!

1

Георги

преди 7 години

Социалните ни работници като цяло за нищо не стават. Затова се стига до такива провали. Трябва:1. Да се отнемат правата на приемната майка завинаги.2. Да се отнемат правата на социалните работници одобрили съответната майка да работят в социалната сфера. След изчистването на професията социален работник от самозванци с диплома, подобни случаи рязко ще намалеят.