14

Никола

преди 7 години

"Телефоните на общината и на инспектората, и 112 се реагира веднага"От началото на снеговалежите задънената ни улица са я чистили един път и още един път мина снегорин, но с вдигнато гребло. Та по този повод реших да действам.Днес звънях в община "Илинден", не вдигнаха. После три пъти звънях на Столичен инспекторат, те също не вдигнаха. Не звънях на 112, защото е телефон за спешни случаи, а не мисля, че случаят е спешен. Но може и да стане, примерно ако линейка не може да влезе в улицата...

13

Анонимен

преди 7 години

А защо снегорините стоят по стоянките след обработване на големите булеварди, а не чистят и по кварталите? Точно от там трябва да се извозва снега от междукварталните улици, където собственниците прилежно са си изчистили тротоарите и снега и струпан на купчини, заемащи парко-местата. И едни въпрос Кой ще глоби общината за непочистините тротоари?

12

Досега не пречеше

преди 7 години

А защо толкова скоро след валежа? Не трябва на третата седмица, през май ще е много по-лесно.

11

Анонимен

преди 7 години

На къде ще го извозвате ***, ние го нещем.

10

Анонимен

преди 7 години

Няма страшно, Фандъкова ще плати за стопеният сняг като за извозен ...

9

Анонимен

преди 7 години

Срочно да се направи фирма с парите от ЕС по производство:"Балираме сняг за Египет и Ко."Място на производствената дейност - селата София, Пловдив, Варна и т.н.

8

Анонимен

преди 7 години

не видях някъде да го извозват... само служителите на чистота, го хвърлят в градинките за да освободят ивица от тротоара.

7

rofl

преди 7 години

И като си останат парите в общината голем праз, като се размажеш на паветата или се блъснеш с колата... То по тая логика да не плащат изобщо за почистване та да си останат всичките пари в общината... София прилича на тъжен постсъветски град някъде из далечния изток - панелки, мърсотия, сняг, студ, мизерия, разорани улици...

6

пари за усвояване...

преди 7 години

Една безплатна идея - отварят която и да е шахта и хвърлят снега вътре - разтапя се за минути. Ама нали трябва да се усвоят едни пари от едни фирми за една дейност - всичко друго са подробности.

5

Анонимен

преди 7 години

Браво а за Гинес кандидатствахте ли?

4

Симпатяга

преди 7 години

Аз да попитам (с надежда) - не може ли Тиквичко на тръгване да вземе със себе си и Картофка?! Защо ни я натресохте това недоразумение за кмет, което само повтаря като папагал, каквито глупости са написали от ПР отдела. Няма грам мисъл, грам инициатива, визия, нищо, нула, само празни приказки. Едно метро и това е (не е баш на герб заслугата и за него, но нейсе). Е не може това да е кмет и вие да си я избирате, това е някаква паралелна вселена направо. Тази може да е продавачка в бакалия и дотам.

3

Бизнесмен

преди 7 години

Може да го изнасяме за Русия...

2

Анонимен

преди 7 години

Предлагам да го извозваме в Румъния.

1

9141

преди 7 години

Ами то още 2-3 дни и ще се стопи бре ***. Не го извозвахте в началото когато беше големия сняг те се сетили сега. Абе имам чувството че колко по-*** си толкова по-голям ти е шанса за работа в нещо обюинско или държавно.