37

До 53

преди 7 години

Явно искаш да приличаш на Гоцето, той пуши и затова са му жълти зъбите. Ако си от дс , влизай направо в абевето.

36

Станчев

преди 7 години

До АнонименПуша, защото Плевнелиев не пуши. Ако той пропуши, аз ги спирам. В нищо не искам да приличам на него!Прав си.Не приличаш на него.Той е умен,ти си ***.

35

стефчо

преди 7 години

не куриш и не пиьеш,здоров будеш умер!

34

до 49

преди 7 години

Аз пък съм пушач. По-долу на страницата се мъдри статия за нарасналия брой самоубийства в следствие на нарасналите психични отклонения. И за това цигарите ще да са виновни.

33

Анонимен

преди 7 години

Непушач съм, ама не е ли тревожно, че инсултите са на първо и второ място? При това статията дори не казва какво е съотношението за тези две причини. Не се казва и какви са причините за това - претоварване и перманентен стрес.

32

Анонимен

преди 7 години

След като българите приемат "Чакането" за работа, какво друго им остава освем да пушат !

31

Анонимен

преди 7 години

Остава неясно защо трябва всички ние да плащаме за болест, която пушача сам си предизвиква? Да си плаща сам лечението, белким му дойде акъл в главата.

30

До 43 от Алекс

преди 7 години

Прав си и двете са наркотик,само че от едното умират милиони на година,а от другото....е малко затъпяват ама по-добре *** и жив,отколкото умен и в гроба.Плюс това маслото от марихуана помага за някои болести,сред които и някои видове рак,има инфо в нета колкото искаш,не е трудно да се образова човек.Не искам да споря просто ме е яд как една шепа хора правят милиони като лъжат и продават отрова на хората,а в същото време лобират за забрана на полезна билка,за да не секне кранчето.

29

Така е!

преди 7 години

До АлексРазбирам, че пушиш марихуана и това е твой избор. Вярно е. Обществото е лицемерно! Разрешени са цигарите които са наркотик, а марихуаната е забранена и тя също е наркотик. Само че не си мисли, че е безвредна. Не говори за нея с такава любов. Просто си решил, че тя ти помага да се справяш с живота. По същия начин мислят и пушачите. Палят всяка следваща цигара с надеждата, че тя им помага да се справят с живота. И едните и другите живеете с илюзии за съжаление. Аз имам мои други:))

28

Дебел

преди 7 години

До АнонименДобре, че няма дебели пушачи. Изобщо не съм виждал дебели пушачи жени и мъже. Дебелият пушач не пушач диша доста по-добре от слабия пушач. Това е факт. Разбира се не говоря за хора над 150 кг:)) А че пушенето си е твой избор е така. Само че какво да кажат хора в чието присъстие пушиш? Тогава за какъв избор говорим. За твой или за техен? Цигарената миризма се разпространява много бързо. Може да направиш опит с непушачи като си запалиш цигара. Питай ги дали им харесва миризмата?

27

Анонимен

преди 7 години

Един човек сече и изгаря по пет дърва на ден, за да се стопли. Друг човек пък ги изгаря, защото е пироман и се кефи да гледа пламъци. Има разлика, нали? И е същата между замърсяването идващо от автомобили и това от цигарите. Първото е задължително зло, нужно за прогреса на индивида/обществото. Гориш бензин за да отидеш на работа, да занесеш товар, и т.н. Палиш пък цигара за... илюзорен ефект, че и се самоубиваш.Това го пиша като пушач, между другото. Оправдания за пушенето НЯМА.

26

Алекс

преди 7 години

А марихуаната,от която все още никой не е умрял е забранена от закона и те грози затвор за производстео.Значи това което убива е легално,а безвредното нелегално.В какъв свят сбъркан живеем само,пълно с алчни интересчии,които промиват мозъците на масата зомбита и ги убеждават да вярват в лъжите им,от което печелят милиони.

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 23Пушенето в определени моменти е полезно. То сваля пиковите нива на стрес.ако спреш пушенето ще се почувстваш нов човек. От личен опит го знам.

24

бургазлия

преди 7 години

Май не сте гледали "Вътрешен човек" с Ал Пачино и Ръсел Кроу.Цигарите са вредни в това няма спор,ама който не е гледал филма да го гледа.

23

Чети внимателно.

преди 7 години

До АнонименКазах, че новите коли също замърсяват. Това казах. Нищо повече. Отвори си съзнанието. Застани под аспуха на чисто новата си кола и дишай и да видим какво ще се случи с теб:)) Сигурно няма да има никакви вреди върху теб. Не отричам, че старите замърнсяват повече. Факт.

22

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПушенето не намалява стреса, а го причинява. Само че един пушач не може да го разбере. Ако беше така , защо като изпушат една цигара стресираните пушачи не спират, а продължават. Продължават защото всяка цигара повишава стреса и пушача не спира да пуши. Как не пушачите успяват да се справят със стреса? Замисляли ли сте се? Нормално е естествено без пролеми и слекота без да се тровят и да дават по над 2000 лева за това всяка година. Елементарно Уотсътн:))

21

Защо не!

преди 7 години

До АнонименСпоред изследване на Световната здравна организация (СЗО) и Американския национален онкологичен институт, глобалните разходи от пушенето, под формата на разходи за здравеопазване и загуба на производителност, се равняват на над един трилион долара годишно. Шест милиона души умират заради заболявания, причинени от тютюнопушенето, всяка година.

20

Защо?

преди 7 години

До АнонименВ крайна сметка като се замислиш може да живееш и на място на което няма автомобили. Нали? Най-добре да спрем да караме на тези горива и да минем на други. Дали колата ти е на ток? Тинтири-минтири?:)) Защото и и по новите коли също изхвърлят газове които замърсяват.

19

Пешо*

преди 7 години

Пушенето е доброволен акт и с извършването му пушачите приемат последващите рискове.Да има пътеки за лечение на пушачи и пияници е обидно към грижещите се за здравето си граждани.При постъпване в болница и наличие на тютюн в организма - шат, отпадат осигуровките. Всички ще се превъзпитат за 5 минути

18

извод

преди 7 години

Пушенето помага на НОИ