8

Пешо

преди 7 години

Не сме ги канили!!!! Не ги искаме!!! От ясно по-ясно!!!

7

коко

преди 7 години

В Афганистанските планини е по-студено.Не ги съжалявайте.

6

Анонимен

преди 7 години

Да се връщат на топло , откъдето са дошли

5

Анонимен

преди 7 години

Това е тяхно решение, ние не сме ги карали да идват.

4

Циник

преди 7 години

Айде стига с това "бежанци" вече! Тълпи от гладни,, мързеливи....мюсюлмански...тарамбуки...втурнали се - да ударят келипира....на яслата на Мурксул-ханъм! Да им замръзнат....дано!

3

Съединител

преди 7 години

Мале при Братята Сърби е страшно! Набутали си у некви халета нямат за ядене вода одеяла. Тия нашите са Царе в сравниение и не искали пилешко. Като видях кво им готвят и аз не ям такива неща. Неблагодарни са арабите! Никви бежанци не са а ислямски армии!

2

Дърт Крейзър

преди 7 години

Дш доста време не давам пари на никакви организации , защото виждам как живеят нашите близки и деца и за тях никой не отваря дарителски сметки .В цъфналата Германия повече от половината пенсионери са принудени да работят ,за да съществуват ,а Меркел с лека ръка раздава милиярди ,за хора които не са и никога НЯМА да донесат нито едно Евро за останалите .

1

Аз

преди 7 години

А за възрастните хора по селата кой ще се погрижи? Всички много добре знаем какви са тия "деца"-на по 30-40 години.. И се научете, не са бежанци, а -"бежанци', натрапници,терористи и всички тем подобни определения.