4

Анонимен

преди 7 години

До Васкоай у лево с прехваления гунди- куп по- добри сме имали

3

борис

преди 7 години

В младежките си години, ходех от време на време на футболни мачове .Помня всички големи БГ футболисти от времето на И.Колев,Т.Диев,Гунди,Якимов,Пенев.Но най-голям от онези поколения беше Бонев, класа над всички останали.Невероятен талант, най-големия артист на БГ футболната сцена. Ако на млади години го бяха пуснали в чужбина, щеше да се нареди до най-големите световни звезди.

2

Анонимен

преди 7 години

Потърсете в нета за ВМI (Body Mass Index), претеглете се, изчислете индекса си и вижте в таблицитие колко килограма трябва да свалите. За сравнение, отиващият си президент на САЩ Обама има иеално тяло от здравословна гледна точка, а вие преценете как стоят Бонев, Пъпеша, и Трифон Иванов. Мерете си редовно кръвното налягане, а след 40 намалете драстично алкохола и цигарите. Толкова за сърдечно съдовите заболявания. Да, и като последно се опитвайте да контролирате стреса.

1

Анонимен

преди 7 години

Краси (Ангелов), разликата във възрастта би трябвало да ти подскаже (а и доброто възпитание (!?), че Христо Бонев е "Зума" за тези, които СМЕ от неговото поколение. Някак си не подхожда публично да наричаш солиден човек с прякор.