112

тя

преди 7 години

Като няма за какво да критикуваш един човек , почваш да му оглеждаш външността , като че ли ти имаш перфектна такава! Типично за простите българи!

111

тя

преди 7 години

Както винаги ясен и точен!

110

Правий сектор

преди 7 години

На 21 януари 2017 г., събота, в 14:00 часа, е насрочена среща на всички украински патриоти и приятели на Украйна, които ще се съберат на глобален световен митинг срещу руската агресия.Въпреки, че в момента събитията в Крим и в Източната Украйна почти не се коментират от световните медии, лансираната от Путин хибридна войната не спира нито за миг и продължава да отнема човешки животи.Повече от 30 граждански общности в различни страни се присъединиха към нашата инициатива.Каним всички да се присъединят към тази международна инициатива - #StopPutinsWarInUkraine

109

Анонимен

преди 7 години

Хипофизното джудже да престане да говори за чужди служби,а да погледне своите-*** от времето на СССР,която не подбира средства и се намесва грубо във вътрешните работи на други държави.

108

Анонимен

преди 7 години

Е,и кой виновен щом като показаха една жена,че си ляга на кревата,ама с кого като от другата страна нема никой и от нейното лично пространство дето зае и заради ширината на кревата стана като публично пространство на площада заради една камера,ами да са сложили две или три като за пространствено гледане с очила и да се не виждат изпъкналите очи на зрителите в очякване що ще стане,що се бави като кадъра е бърз,раз,два,три и край.

107

Анонимен

преди 7 години

Тръмп както са го емнали ще му се стори тесен Белия дом. В един момент ще проумее, че Путин го насади на тези пачи яйца. В следващия момент Путин ще отнесе шамарите.

106

Анонимен

преди 7 години

До Бобине са овладели производството на корабни турбинито само това да е... овладели са единствено пиенето на лосиони

105

Анонимен

преди 7 години

До БобиСтига с това Лилипутин след като средно мъжете в България са с 5 макс 15 см по-високи от него.15см ама на токчета. А като се събуе колко е?

104

Анонимен

преди 7 години

Разбира се, че не е така", каза Путин.и ние му вярваме бе :)

103

Анонимен

преди 7 години

Техните служби и с радиоактивни изотопи не тровят и убийства на опозиционери, като Немцов, не организират и даже референдуми не организират - изобщо, чиновници.

102

ЕДИ

преди 7 години

до станой от ахелой и компания ОФ ЧИ ДЕмуКРАТИ

101

Лошо, много лошо

преди 7 години

Най-неочаквано днес сутринта 450 путински трола са получили известие за съкращение в Ленинград (Петербург). Изглежда на могъществото което с едно щракване на пръстите назначава президенти по целия свят му свършват мъните, а това е тежък удар и върху българските пpocтаци които с такова настървение консумираха лъжите на високодуховния "руски свят".

100

Анонимен

преди 7 години

Руските служби тичат след вятъра.

99

Анонимен

преди 7 години

Руските служби тичат след всеки. С такива дивотии каквито им хрумват на руските чекисти никой друг по света не се занимава

98

Петър Папазов

преди 7 години

Спомняте ли си че на Тръмп му извадиха компромат - разговор с негов приятел в някаква сауна преди 11 години. Говорели си за жени. Наложи му се да се извинява включително и на сегашната си жена. Само не ми разправяйте че това е направено от руските служби.

97

анонимен

преди 7 години

Защо изпускате и другото което Путин е казал:Това което правите много ми прилича на организирания майдан в Украйна /и не само в Украйна ще допълня аз/.Наистина почерка се повтаря и май вече взе да се износва.И при нас стана така -хранениците на Америка за България с 190 млн долара помогнаха доста за "стабилността" според тях на България.Сутринта по БТВ ни казаха колко много,много,много хилядни били протестите през 2013 г.Абе с две думи целия народ съвкупно до последния българин се е вдигнал.

96

Заради теб

преди 7 години

Никой не вярва на КГБ, никой не вярва на Русия, никой не уважава Русия!

95

махалото се връща

преди 7 години

Мда, Путин пресоли манджата, прекали с пропагандата и намесата в неща, които не са му по мярка. Настрои против себе си цивилизования свят, а военните лобита получиха аргумент за нова надпревара във въоръжаването. Русия не е СССР и не може да противостои на обединения ресурс на САЩ, ЕС, Канада, Австралия, Великобритания и т.н. Нещата ще получат развитие като стане ясно, че флирта с Тръмп е невъзможен. Все пак, ако даде на заден ход може и да запази някои от външнополитическите си придобивки.

94

живял при Тошо

преди 7 години

Който помни управлението на Тошо и Брежнев---му е ясно , че путин е просто техен продукт. Продукт на системата, която вкарваше в психиатрия инакомислещите, хората чакахме за банани и то само на нова година, само партийните членове имаха право да се издигат и така доносниците да прогресират. А въпроси от типа нима подслушваме милиардери--са толкова ***...руснаците и ниес ДС --ВИНАГИ СА ГО ПРАВИЛИ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ. ЩАЗИ ПОДСЛУШВАШЕ НАРЕД, КГБ УБИВАШЕ НАВРЕД,ТОШО МАЧКАШЕ БЕЗ РЕД.

93

смешно джудже

преди 7 години

мислим, мислим