249

Анонимен

преди 7 години

Българската реакция във властта и нейните охранвани подкрепящи структури плътно взе на въоръжение за защита на своите своеволия, корупция и незачитането на състоянието и желанията на народа, "позорната" дума ПОПУЛИЗЪМ. Всичко, което е полезно, здравословно за народа е ПОПУЛИЗЪМ. Нагаждачески медии, журналисти, политици, общественици, медици, социолози, културни дейци..., всички, които разчитат на тлъст кокал, се скъсват да дамгосват с "ПОПУЛИЗЪМ" всяка идея в полза на най-бедния народ в Европа.

248

Анонимен

преди 7 години

Радев, защо ли те подкрепихм? Да ни гледаш в очите и да наричаш възстановяването(не внушаваното ни от Запада "анексиране") на Крим в РФ "нарушение на международното право"? И да пренебрегваш 95% референдум "ЗА"? И да подкрепяш идиoтcкото решение на ЦК на КПСС, насилен от Хрушчов, СССР да даде Крим на Украйна? Не си чувал за ПРИНЦИПА НА САМООПРЕДЕЛЕНИЕ НА НАРОДИТЕ, пак в международното право? Фалстарт, още от дебата. Цачева поне е праволинейна. "Что ли еще будет, ой, ой, ой?" (Как си с руския?)

247

тя

преди 7 години

Надявам се че този вестник е схванал какъв президент сме си избрали , а той е коренно различен от предишния и слава богу!

246

Анонимен

преди 7 години

До пенделлиевНие пък се обзалагаме с колегите, президентЕСАта дали ще е с минижуп, когато мъжът й се заклева?Ти как мислиш?Народът казва "Кажи ми кои са ти приятелите, за да ти кажа какъв си!" Това може да се перифразира "Кажи ми заради каква жена си се развел и си си зарязал децата, за да преценя ти какво представляваш."

245

пенделлиев

преди 7 години

мали колко са тъжни от герб. като не ви харесва Радев, да си бяхте подбрали по-добър кандидат.аз не мога да си спомня скоро кандидат да е печелил с такава преднина като тази на Радев. може би трябва да се замислите дали не е, защото неговите изказвания са по близки до гледната точка на народа, отколкото тези на роската, който и в последните дни от мандата си се напъва да дразни.вместо да се осъзнаете, набеждавата всеки,който не рецитира глобалистска пропаганда за "руски шпионин".

244

ognyanz

преди 7 години

До 315: Докога, герберски ***, ще повтаряте все тази измислица. Ако някой политик не е п.ослушковец и е готов на първо място да защитава националните интереси, хайде да го изкараме руски шпионин. Какво имаме ние да делим с Русия? И в чий интерес трябва да търсим конфронтация с нея. Да правим флотилия с Турция, та да плашим гаргите? Хайде стига г.лупости.

243

Анонимен

преди 7 години

Р.Р, е руски агент - задунаец, натрапен от Кремъл чрез специално подривно мероприятие.

242

х

преди 7 години

много простотия се събра в тази държавица! Бог да пази България от прости журналисти, които стават все повече и повече!

241

Анонимен

преди 7 години

Колкото и топли чувства да има един българин към Русия като иде на бензиностанцията и там чувстват му се вледеняват моментално и почва да псува руснаците така както и сърбите не псуват.Те ни удушиха с цените на горивата.Направо в момента сме в руско робство-от цените на горивата зависят много други цени.Като чух от познат,че в САЩ литър бензин е около лев,направо ми иде пеш да отида до САЩ!Прав е бил Левски като е казал,че който ни освободи,той ще ни пороби!

240

Анонимен

преди 7 години

Трудно се съвместяват две толкова тежки задачи. Да бъдеш руски шпионин по призвание и неприятното задължение натресено от Решетников български президент. За българските путинофили бивши военни дълга към русия е над всичко и заради нея са готови да понесат и тежести по-големи от кръста на Исус Христос.

239

Анонимен

преди 7 години

До ДО 311Вземи да се хвърлиш от 8-мия етаж. Путинофили като теб бол. Един повече, един по-малко все тая за рашка-говняшка.

238

Зозо

преди 7 години

Утре ли ще е клетвата на колхозника? С гаранция във вътрешния джоб ще носи мини - портрета на Путин :)

237

Възмутен

преди 7 години

Абе тоя сайт защо всеки ден показва руския шпионин Румен Радев? Така ли се възпитава българската младеж в патриотизъм?

236

Анонимен

преди 7 години

по-добре Пищова да беше станал президент...

235

ДО 311

преди 7 години

Пич вземи малко намали дрогата къде виждаш в Германия комунисти ? Вероятно Меркел е най-големият комунист напълнил Германия с десетки хиляди ислямисти. А иначе Генерала трябва да знае, ме Крим от векове е бил руски с население 98 % руснаци , които свободно на референдум казаха , че не искат да са в Украйна. Още повече че Севастопол е град -герой на Русия и там са разположени ВМС на Русия. Мнението на който и да е евро чиновник или политик няма никакво значение за Русия. С Путин шега не бива.

234

не се прехласвайте

преди 7 години

Поръчково интервю за медия на германски комунисти. Такъв тип говорене отдавна е отживял и не казва нищо. Но дървената глава на комуниста военен няма как да го знае това.

233

Анонимен

преди 7 години

Ако Борисов и Радев се сработят ще бъде добре за страната ни.

232

Анонимен

преди 7 години

Другият месец Америка за България по нареждане на Тръмп СПИРА ПЛАЩАНИЯТА.

231

Анонимен

преди 7 години

ДОБРЕ Е, ЧЕ НЕ Е БОЙКО ПРОКОПИЕВ

230

факт

преди 7 години

Още в деня на изборите няколко часа преди краят на изборният ден в Росийская газета омаше много одобрителна статия за Радев в която се споменаваше,че той е проруски настроен.Направо казано Путин си назначи губернатор на България-Румен Нинов!