32

надявай се

преди 7 години

До Andrey Anev''великата'' британия е сведена до 1 съчма/метално топче/ между *** САЩ и наковалнята ЕС!Надяват се при някой от ударите да отхвръкнат до ''приятелите'' си от Канада или Австралия и Нова Зеландия.Истината е загубиха си влиянието по море отстъпвайки го на Сащ,икономически на Китай,а социално на ''прогресивните'' пакистанци и Индийци та доста изказвания чакам от изТер/ясалата/еза Мей и дано подлъже някой ,че е новата Тачър!

31

Петърчо

преди 7 години

Бил *** свободния пазар, няма ли били нужда...Норвегия е в челната десетка на най-богатите страни в света за 2015.Същата тая Норвегия не е член на ЕС, но плаща 1% от БВП за достъп до тоя "***" свободен пазар.Баси, к'ви са прости тия Норвежци, за какво само набиват кинти без никаква полза за тях?

30

А,БЕ АНЕВ....

преди 7 години

Що не пишеш на български ,бе .....ЗАБРАВИ ЛИ ГО ВЕЧЕ ??!!ПРЕДПОЧИТАМЕ ДЕ СМЕ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ --ЗА ДА ИМА НЕЩО И ЗА НАС ОТ ОСТАТЪЦИТЕ ПО МАСАТА!!ЩОТО АКО СМЕ С РУСКИТЕ ПИЯНИЦИ ---ОНИЯ , ВЕЧНО ГИ ГОНИ ПИЯНСКИЯ ГЛАД ....И ЗА НАС НИЩО НЕ ОСТАВА !ЗНАЕМЕ ГО ОТ ОПИТ !А , ТИ , АКО си БОГАТ ВЕЧЕ И ЗНАЕШ ПОВЕЧЕ ...ОТИДИ ПРИ ПУТИН !ТОВА, ЩЕ ТЕ ЗАДОВОЛИ .....нали??!

29

Анонимен

преди 7 години

Великобритания пусна ли вече молба за излизане от евросъюза, че се стигнало до преговори?

28

НЕ ТАКА ТЕРЕЗА!

преди 7 години

ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ МИТАТА КЪМ ЕС ....КАТО ВСИЧКИ ДРУГИ!БЕЗМИТНА ТЪРГОВИЯ с ЕС -- ЗА БРИТАНИЯ , ..НЕМА!!!!!!!!АЙДЕ СТИГА СТЕ БИЛИ ВСЕ....."МАСЛО НАД ВОДАТА"!!!!!!!КВО , КАТО СТЕ БРИТАНЦИ ...???!!!!ДА НЕ , СТЕ "БОГОИЗБРАНИ" БЕ , ДЖАНЪМ....??!!!

27

Анонимен

преди 7 години

До АнонименNe sega UK chte glatne mochno voda tozi pat . Germaniq ima ikonomika , proizvejga mnogo I nai dobroto

26

Анонимен

преди 7 години

Ами направете Британски ЕС бе, немския се провали.

25

Анонимен

преди 7 години

Вижте какво, ема си исторически закономерности.Англичаните винаги първи са усещали накъде духа вятъра в Европа и затова след на пръв поглед странните им лупинги, винаги накрая се оказват на правилната страна.Германия винаги дуе мускули и накрая ка.путва с пълна капитулация.България пък винаги се носи по инерцията,дадена от съветите на "приятели" и след това винаги си ближе праните, подсмърчайки. Това са неизменни неща в ист. процес, така че всеки може сам да си напарви извода накъде отиват нещат

24

а1

преди 7 години

Тереза Мей: Тереза Мей: Brexit ще означава излизане от общия пазар! ще означава излизане от общия пазар!--------Какъв ще е резултатът от Brexit-a, за Британия ще стане ясно до пет години.В момента е твърде сложно да се предскаже какъв ще е ефекта - положителен или отрицателен.При условие, че ЕС бъде кардинално реформиран и не се разпадне дотогава!

23

Анонимен

преди 7 години

Германия ще глътне много вода през 2017. Великобритания е в силната позиция,защото има 50 млн. евро търговски дефицит с Берлин и сами може да си представите какъв шок за германската икономика биха били едни мита на брит. граница.Тепърва германците ще глътнат водичка от заканителния пръст на чичко Тръмп за 35 % мита за герм. автомобилостроители,ако последните не създават раб. места в САЩ.И накрая за да е веселбата пълна - април месец във Франция идва Фийон.Германия е ка.*** за трети път!

22

Рага рага

преди 7 години

Значи, няма да ви гонят! Радвайте се работещите в Англия, инак в Бьлгария си е истинска глад и мизерия.

21

Анонимен

преди 7 години

Британия е това, което е защото 40 години бяха в ЕС и постигнаха много.А дали изхода е правилен - времето ще покаже, но не си мислете, че Британия ще сложи Русия пред ЕС.

20

Evropeec

преди 7 години

EC triabva da ostane samo edin obsht pazar, s vuzmojno nai-malko biurokratshtina i izmisleni ogranichenia. Svoboda na hora, stoki i kapitali. Vsichko ostanalo da zavisi ot otdelnite durjavi. Kakto e bilo zamisleno ot samoto nachalo.

19

Българина

преди 7 години

Абсолютно правилно, който иска да продава на 60 млн пазар и то скъп пазар ще се пазари. Едно търговско споразумение в рамките на европа беше достатъчно, без политическо обвързване, а нашия башибизук още вярва в еврофондовете. Ес е финито и всички се готвят за него, а нашите предатели дремят

18

Rule Britain!

преди 7 години

Тереза Мей за пореден път демонстрира силата и непоколебимостта на британската нация. И типичната английска точност:Брекзит значи Брекзит-излизане и от Европейския пазар. То пък един пазар! Смях. И тя каза в пряк текст:ще сме отворени за най - добрите и талантливи кадри от цял свят, но няма да пускаме навлеците(да го кажем по-деликатно). Така че, свободно плаване към независимост на Обединеното Кралство! И отбележете рязкото поскъпване на лирата след словото на Мей.

17

Анонимен

преди 7 години

Аз мисля, че всички хора, участвали в този референдум са употребени. Референдумът е проведен, резултатите са ясни. Великобритания трябва да излезе от ЕС, а те още не са задействали съответния член от договора. Това говори само едно - подигравка с хората и задкулисни схеми.

16

Румен

преди 7 години

До 6Ти си като Мирча Кришан и краставицата. Каквото и да го питаха той все до краставицата стигаше. На теб все Русия ти е в главата. Как да излезе от Европа? Я погледни картата и виж че Русия държи по голяма територия на континента от всяка друга европейска страна.

15

фърфуй

преди 7 години

Плъховете първи напускат потъващия кораб! Плъховете за англичаните,за разлика от останалите народи,не са гадни и отвратителни животни а са символ на хитрост,издръжливости пробивност.Не случайно половината спецназ са някъкви плъхове,като най-известни са пустинните плъхове.Кои ще бъдат вторите и третите?Залагам на Дания и Холандия.Накрая ще останат само трима- България,Полша и Румъния да отстояват евро-атлантическите ценности.Истината е че който се е хванал с нас накрая се радпада.

14

месара

преди 7 години

честита свобода на Великобритания , дано поведат и други държави да напуснат тоя измислен съюз , тоя " съюз " европейски е гнила ябълка и трябва да се разпадне , освен милионерите в Брюксел никой друг не печели !

13

Анонимен

преди 7 години

англия винаги ще си е господар на страната, докато България винаги ще страда от продажни политици