9

Анонимен

преди 7 години

Григор Димитров е неприятен, не защото губи, а защото е лигав. Колкото и пари да спечели, уважение - само от златотърса(чк)и.

8

Агнешка плешка

преди 7 години

Не е краят на света, другият път ще я направи на кайма тази агнешка плешка.

7

До 2 на всяка манджа

преди 7 години

Надя, в първите 1000 (хиляда) на световната ранглиста няма посредствени тенисистки. То и много извън първите 1000 не са посредствени тенисистки. Явно много са ти объркани понятията какво е да си посредствен в тениса. Цвети е в топ 100, в момента е на 64-то място. Ако тенисистка от топ 100 в света е посредствена тенисистка, то аз не знам какво означава една тенисистка да не е посредствена.

6

ЯЯ

преди 7 години

Айде Цвети към цветарника ...

5

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

нач, достойно отпадане и продължаване напреТ ЗА БАЛГАРИА като те бият като шкембе у плет, а като кауня бие наред "може и по добре" ... е добре....

4

naco

преди 7 години

На това ОТПОР ли му казвате?! Сега разбрахме защо на ЗИМАТА казвате,ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ!

3

77777

преди 7 години

Пиронкова се представи достойно, но срещу Радванска, толкова. Иначе Пиронокова си имаше всичко - добра физическа подготовка, показа завидна психика и желание да бие! "Мъжки" се пребори за втория сет, а не като някои хора, когато видят, че са обречени се отказват и сриват психически!За съжаление нямаше късмет с Радванска още в първия кръг.

2

Анонимен

преди 7 години

Цвети си е Писе ,та дрънка...

1

Анонимен

преди 7 години

Кофти жребий за Цвети.