45

Анонимен

преди 7 години

С Тръмп доста проблеми в света ще бъдат решени по мирен път, въпросът е дали ще му позволят. Вярвам му.

44

истината мнооо боли

преди 7 години

TRUMP: You're FAKE NEWS!

43

нещо като 'нови

преди 7 години

"Ню Йорк таймс" - шорoшоидчeтaта направо ще се обесят на каишката си от обезумял от страх лай!

42

Анонимен

преди 7 години

Ясно кой трябва да поеме отговорността, ако посегнат на живота на г-н Тръмп.

41

Анонимен

преди 7 години

Не ми е симпатична риториката на Тръмп , но той е избрания президент на САЩ от американките гласоподаватели, ако се продължи с тази война срещу него ,ще трябва да променят тотално президентската институция на САЩ и правилата ще важат и за следващия президент,въобще става интересно.Да не се стигне от президентска влас до република, съмнявам се но според автора е възможно.В америка си имат закони и правила, как се избира президент и как се сменя президент , не разбирам какви са тези писания.

40

Анонимен

преди 7 години

Направо умират от яд всички тези които знаят че много лошо им се пише след встъпването на ТРЪМП на власт! Много лежачи са му на мушката със сладки службички които с неправене на нищо взимат тлъсти мангизи. Тръмп трябва да се пази много защото ще свърши като КЕНЕДИ. Най много ги боли това че Тръмп не плюва по Русия като оня "белият" кениец. Като дойде на власт Тръмп ще премахне санкциите срещу Русия а това Еврогейката Меркел не иска! Но ще и се наложи да го преглътне "сухият" сандвич!

39

Анонимен

преди 7 години

Това е същия автор който преди няколко дни, преди любимия му ''борец за свободи'' да бе ''обиден'' от Тръмп, написа в същия *** "Ню Йорк таймс": ''Ръководство за преврат срещу Тръмп'' Естабилишмента е бесен. Което е добре.

38

псевдо пророци

преди 7 години

"Ню Йорк таймс": Избирането на Тръмп е обречено, а то какво стана...

37

А бе

преди 7 години

Голям страх от Тръмп,голямо нещо!Отдавна не е било такова чудо!Само обвинения,че яде малки деца няма!Явно противниците му готвят нещо и се мъчат да го оправдаят с плюене!Само да внимават,щото Тръмп е одобрен от Господарите и преодолее ли тая вълна,после ще има голяма метла!Любопитното е,че Сорос действа против Тръмп на своя глава,пряко волята на Синедриона и най-вероятно ще бъде отлюспен,ако не се вразуми-вече има сериозно предупреждение,върнаха го с 1млрд.$ назад!

36

Анонимен

преди 7 години

Ню Йорк таймс: демократска писоарна метла, една от медиите, които направиха от Америка от страната на мъжете страна на двуполовите.А че борец за правата на *** не харесва Тръмп само прави последния двойно по-симпатичен.

35

Анонимен

преди 7 години

Статията е много точна. Всичко което казва за характера на Тръмп е 100% вярно. Това е големия проблем пред който се изправя света. За съжаление когато го разберат всички, може би ще е много късно.

34

Анонимен

преди 7 години

До БАЧКАТОР 43Зетят на Тръмп му е пръв съветник и е евреин. Дъщеря му се е прекръстила еврейка. Значи не бързайте да му вярвате.

33

Анонимен

преди 7 години

До БачкаторИзобщо не си Бачкатор аси пенсионер. Лъжеш, следователно си русофил, българофоб, антисемит и антидемократ.

32

Белагуев

преди 7 години

Петък ще е един много лош либерастки ден за американската демокрация.

31

bolbov

преди 7 години

Близко е времето и президента от Д.Тръмп ще се нарича за последно Д.Труп

30

смЕх

преди 7 години

Рептилиите няма да мирясат дано да няма Далас-2 !!!

29

овеч

преди 7 години

Интересно,няма ли да допадне като Кенеди?

28

Трол

преди 7 години

*** Номер 1Тръмп е Номер 1. Силен, върхът!

27

бай ганю

преди 7 години

такъв кич чалга его и егоизъм никой не е очаквал да застане на върха на толкова свободна страна чийто ценности започват да бъдат вече застрашаванидали стилът тръмп днес е пълно олицетворение на съврееменния американец и неговите ценности?

26

G

преди 7 години

Тази авторка, Е*ка В*аси****, явно получава бонус за всяка цитирана статия от така наречениете полит коректни медии. Всеизвестно е, че Ню Йорк таймс бълва всевъзможни измишльотини, стига да са насочени срещу Русия, Тръмп и всички останали политици и лидери борещи се за промяна в системата. Питам авторката кога ще напише нейн анализ, а не преписване на мнения на чужди автори. Кое от казаното от Тръмп е лошо? Затопляне на отношенията с Русия? Ограничаване на миграцията? Търговските споразумения?