23

Той е

преди 7 години

До Анонимен 22 Като не искат да се помиряват, ще ядат хурката!

22

аз

преди 7 години

До Рок енд ролЩото не съм аз - друг се представя за мен. Какво да се прави?! Не можеш да им попречиш да лъжат!

21

Анонимен

преди 7 години

До РОССИЯ НЕ БЕ само си убиха царя и ликвидираха империята няма по предателски циг,ани от руските (

20

Иван

преди 7 години

Учете руски засега пък политиката я оставете за тези с власт и кураж

19

Анонимен

преди 7 години

Без Кюрдите Без Нусра Без Исил -- Асад с кого ще се помирява с иранците ли ? Руснаците трябва да са или тъ,пи или пияни а май и двете да го вярват

18

Сс

преди 7 години

Само не знам откъде ще го намериш тоя мощния куряга

17

Просто и Логично

преди 7 години

Обеденят ли се арабите ще се обърнат срещу руснаците само за това че са друга вяра. Това, не само Путин, всеки трябвя да го знае ! Не напразно евреите не искат да се реши арабския конфликт. Ислямската религия разделена на две е по безопасна, Ако се обединят става страшно и за християните

16

Анонимен

преди 7 години

А през това време руснаците се самоучистиха с ванен препарат. Може в парада да включат съвременния убиец -ваната

15

Austin Powers

преди 7 години

Алкашите искат да със чужда пита помен да правят. Бомбиха безразборно, рушаха, убиваха а сега искат Запада да плати за възстановяването на Сирия. *** и наглите монголоиди ***.

14

Рок енд рол

преди 7 години

До 13 аз.Пак прочетох коментарите и не видях нито един, на база на който си направил това заключение

13

RUSSIA the best

преди 7 години

13 - Русия никога няма да падне , тя винаги ще е фактор навсякъде , защото е велика държава. Не чети глупости , просто се затормозяваш. Сипи си една водка и кажи " Наздраве " !

12

аз

преди 7 години

От прочетените тролски коментари по долу разбирам, че е прекрасно християните в Сирия да бъдат избити, ИДИЛ да направи халифат, руснаците да бъдат унищожени. Болни мозъци.

11

преди 7 години

а?

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 10Ха-ха-ха....а не ти ли прилича този "играч" именно на Горбачов!!!! Хи-хи-хи....тръгнал да прави краварската "перестройка"!!!! Хи-хи-хи....нали се сещаш как завърши всичко това!!! Амин! Пожелавам им го с цялото си сърце!!!!

9

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е "играч", ще се опита да купи, когото трябва от руснаците и няма да попречи на доходоносното предприятие- ИДИЛ.Русия се управлява от "здрава бригада", но славянският гений винаги ражда демони, разбирай предатели-все някой по звената ще поддаде.Така САЩ проби с Горбачов-със старата тактика на Троянския кон.

8

Рок енд рол

преди 7 години

До 6 Анонимен - Надяваме се на промяна

7

Анонимен

преди 7 години

Ако си позволя да навляза в "зоната на здрача", има нещо неадекватно в поведението на ЕС лидери-те или са подменени с двойници от централната интелигентна агенция, или са им бръкнали по друг начин в мозъците, защото ИДИЛ дестабилизира дългосрочно ЕС.

6

Хм

преди 7 години

До мира в Сирия е още далече!Путин ще ги пържи на бавен огън поне още половин година докато станат готови за истински преговори.Видяхме какво стана когато на предишните преговори предложенията на Русия не бяха приети-последва голям бой.Ако и сега от опозицията се направят на интересни,след време просто няма да има с кого да се преговаря-всички "умерени","неумерени",ислямисти,джихадисти ще са в една категория "мъртви".

5

Анонимен

преди 7 години

Независимо кой е президент на САЩ, позицията на въпросната империя винаги е една и съща-искам всичко!В момента въпросната държава прецаква всичко живо в името на своето величие и оцеляване, разбира се!

4

Путинофил

преди 7 години

Шахматистът от Кремъл матира рептилните западни чудовища! Изящно си изигра ходовете, постигна мир, пусна руска котва в Близкия Изток, базата в Латакия е руска и ще излезе като миротворец. Признал съм го!