20

Опааляяяя

преди 7 години

Ценко е готин. Даже е изявен ГЕРБ-ия. А ГЕРБ никогиш не забравят от къде се сипе парата. От ей такива готини и МИРНИ ора.И що ощи Бойко не ги е насмел още тез мюфлюзи от съда. С едно обаждане и наш Ценко ще излезе невинен. А той знае как да се отблагодари.Ади Бойко, също като за Митьо бирата бе! Омачкай малко телефона. Честен член на ГЕРБ е наш Цецо.

19

Анонимен

преди 7 години

Този е абсолютен срам за властта. Интересно какво образование има този човек и дали не е редно за кмет да имаш висше.

18

Анонимен

преди 7 години

Наистина, ама наистина не доумявам защо местните не вземат да ги застрелят и захвърлят в някоя нива. Всичко ще приключи много бързо, а хорицата ще си отдъхнат!

17

СЕВЕРОЗАПАД

преди 7 години

Селото ще се кротне когато чоковчето изчезне завинаги ,а иначе когато и да е ,каквото и да е все ще си е същият наглец и селски бек ,л-ното и *** да хване щом го разровиш с клечка все мирише.Дано в този забравен от Бога и Рода край най после разберем ,че има независим съд и справедливост.

16

Чегевара

преди 7 години

Снега бил непочистен ,нямало осветление в селото ! Ами родата дето ги е назначел из кметството да поработят ,не да стоят с плакати в негова защита пред камерите .

15

Ами то е ясно

преди 7 години

До ШерлокЩе търпите, драги ми Шерлок, докато всички не се обединят и не се организират да изметат в посока затвора или трудовата борса всички, които са отговорни и виновни за това положение. С мълчание, търпение и страх нищо няма да се промени.

14

probi

преди 7 години

"...Двамата са обвинени за редица престъпления...".Доста отдавна този човечец и синчето му се подмятат из медийното пространство. И защо, след тези " редица престъпления ", тези двамата не са трайно в затвора? От предишни публикации става ясно, че са " сътворили " повече от достатъчно, за да лежат дълги години зад решетките. Задържат ги - пуснат ги. Защо? Щом са престъпници, щом хората са пропищели от тях, какво правят на свобода? И пак - защо не са там, където им е мястото?

13

Анонимен

преди 7 години

Има скъпи адвокати и съдът не им конфискува имоти и пари.

12

Анонимен

преди 7 години

този си е за затвора и го казвам,защото живея наблизо,няма такава наглост,безочие ,каквато има този и семейството му..горките хорица,които са били безсилни да се защитят,сега се намеси закона.ДАНО там си останат!

11

Анонимен

преди 7 години

Чоко е огледален образ на модерния бг политик над закона с имунититет и лаком за еврофондове службогонец.

10

Анонимен

преди 7 години

Селото ли е размирно, или просто кметът е хайдук, както се казва в оня край?

9

i

преди 7 години

До Шерлок научете граматиката- пише се властта

8

Анонимен

преди 7 години

И ГЕРБ и другите партии са като Чоков и като станат на власт стават нагли и алчни да си пълнят джоба.

7

41318

преди 7 години

Този е хаудутин

6

Анонимен

преди 7 години

В ареста - със собствен санитарен възел, личен готвач, 65-инчова плазма и сателит с 250 канала. Знаем как ги арестувате "ваще момчета". Пуснете Чочето в Софийски градски, да видим как се усмихва на побоища, СПИН, изнасилване, недхранване и липса на сън в продължение на месеци.

5

СЕВЕРОЗАПАД

преди 7 години

До Анонимен 2- Направо си е мутра ,закриляна от полицията в Б.Слатина и Враца.И българи и роми са вдигнали ръце от безчинствата му,а колкото до защитниците му вчера ,беше дирижирано ,организирано и купено от жена му, също както КУПУВАШЕ КМЕТСКИЯ ПОСТ.

4

Анонимен

преди 7 години

Това си е първата селска гражданска война. Чоков и сие срещу опозицията. Срамно е, че хиляда човека на кръст дето се вика и не могат да се разберат. Да беше някакъв средно голям град, че да има какво да делят, а то едно най-обикновено село. Тази работа с Галиче ще се проточи още доста години.

3

Анонимен

преди 7 години

ЛОШОТО Е, ЧЕ ДЕЛАТА С ЧОКОВЦИ МНОГО СЕ БАВЯТ!!!ТОЯ ЧОКОВ КМЕТ ГО ДЪВЧЕМ ОТ НЕЗНАМ СИ КОГА А ОЩЕ МАЙ И НА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ НЕ СА СЕ ПРОИЗНЕСЛИ!!!!ДЕЛАТА ИМ НЕ СА ТОЛКОВА ТРУДНИ КОЛКО МУ Е ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕШ ВИНОВЕН ИЛИ НЕВИНЕН А ТЕ МАГИСТРАТИТЕ С ГОДИНИ НЕМОГАТ ИЗЛАГАЦИЯ!

2

Анонимен

преди 7 години

Тук май работата опира ромове срещу българи, както виждам...

1

Анонимен

преди 7 години

I dvamata v satvora. Nito e bolen nito e svesten nandit ot klasa jena mi da kaje kakvo snae tja