13

ох

преди 7 години

Много *** ***. Като си видяла колата, че е на улицата и се движи на заден ход къде си се юрнала да пресичаш. Аман от такива самоубиици, пък после шофьора виновен

12

Анонимен

преди 7 години

Детето е добре

11

Аз

преди 7 години

Поредната доста пресилена новина..."Таксиметров шофьор блъсна майка с дете и избяга"...,"автомобилът ги връхлита"...От така представената информация излиза, че е било касапница, а реално не е така. Това разбира се, не означава, че таксиджията не е *** като всички себеподобни...Подобни неща се случват и си длъжен да спреш и да помогнеш! Но ако бакшиша беше нормален човек нямаше да е бакшиш...Щом е избягал трябва да има двойно по-сериозни санкции!

10

Анонимен

преди 7 години

Жената е викала на български шофьора не я е разбрал бъсна и духна.Млади българи учете ромски!

9

До 7 Чочко

преди 7 години

Пожелавам ти, когато те блъснат, както заслужаваш, да не казваш на майка си, че си станал медийна звезда.

8

Анонимен

преди 7 години

Поредният избягал шофьор. Защо ли? Пиян ли е бил, дрогиран ли е бил докато е возел клиентите? Това блъскане може би е спасила живота на някой клиент, защото бакшиша се е скрил и не е возил повече клиенти.

7

az

преди 7 години

Таксиджия бъсна майка с дете в "Люлин", духнаще ви напиша заглавието като коментар и сам ще си го dislike - на

6

Анонимен

преди 7 години

Какво означава "бъсна" и как да разбирам изречението - "Автомобилът, който е управляван, е собственост на голяма такси компания" ?

5

Чочко

преди 7 години

Или просто поредната *** търси внимание по телевизията.Обадила се на майка си и казала:Мамо,мамо,вече съм медийна звезда.

4

goso

преди 7 години

Хората с криминален, бандитски престъпен манталитет са тези, които генерират хонорари, съдебни разходи, такси, подкупи за правосъдна и правораздавателна система. Благодарение на тях адвокати, съдии и прокурори получават медиен и обществен фокус значимост и важност.Това е и причината цялата гилдия да се грижи бандюгите да не се застояват дълго по заведения, а да имат поле за дейстие. Така двете взаимосвързани гилдии, престъпна и правораздавателна се поддържат и хранят една - друга.

3

sport

преди 7 години

А най-вероятно специалисти от БХК му помагат с жалбата?

2

goso

преди 7 години

Е, ама то по новите правила нали пешеходците бяха виновни ако ги блъснат. То там наблизо изобщо пешеходна пътека имало ли е?Предполагам таксиджията пише жалба в момента

1

Ми

преди 7 години

от бакшиш какво да очакваш!