75

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДо 90 При Бай Тошо щеше да изядеш туския си паспорт.И не казвай в Еропа ,че си турчин-не ви харесват, и не ви искат.То и без това там ходиш сами се Бг личната си карта.

74

!!!!!

преди 7 години

Така хубаво го погалиха по сурата този тураб, а това е само началото . Със сигурност го чака бавна и мъчителна смърт. Полицаите в Турция си знаят работата. Но журналята от днеса пак не ни информират напълно. Освен него са заловени и двете жени, които му помогнаха на баш терористчето. На едната цвета на кожата ѝ е леко черен - от Египет, а другата прасюга от Афганистан. Че даже са и без забрадки за заблуда на Хелзингския комитет.

73

UCHY BRE

преди 7 години

До Анонимен 22 ZA PRISTOV OTPECHATIK DA SY CHUVAL NECHTO?

72

Анонимен

преди 7 години

Въх, въх, леле-мале - каква снимка ! Веднага да се сезират всички хелзинкски комитети, включително и българския. Да отидат в Турция и да му защитят правата на този терорист...... ами така де - да се разгърнат и те малко, няма само ние тук да им слушаме глупостите. Да отидат при съседите, да се изкажат, да ги набият и тях едно хубаво, та да ни олекне и на нас.

71

Анонимен

преди 7 години

VOENEN ZAVOD 9 MAI CHERVEN BRIAG

70

Анонимен

преди 7 години

V grad CHERVEN BRIAIG imashe voenen zavod sas nad 10 000 rabotnika...tankove ,mtb-ta i btr-i ,osven za Rusia drugite bqha za arabite...SIria ,Irak...POTARSETE V GOOGLE ... 9 MAI CHERVEN BRIAG

69

до 90

преди 7 години

роден си в България, имаш българско гражданство, ти си Българин!!! Запомни го! това, че имаш и турско, както много българи американско, немско, испанско, не те прави по-малко българин! Бъди горд със своя Български произход и се радвай, че не си от онези 2/3 турци, които обитават Турция. Хайде нарежи си една трушийка с една ракийка и малко по-спокойно.

68

ma4enik

преди 7 години

До Анонимен 91; В демократичния Запад казват:"Ако някъде видиш много кръв, някаква групировка да лее кръв или атентант,огледай се, при 95% ще видиш кървавата сянка на България".България е една от трите държави която незаконно продава оръжие на терористите и то не от днес,от както е изкуственно създадена българската държава е извор и център на тероризма. Недей да бъркате стопанина и крадеца на дома.Вие,недостойни изчадия и долни кръвопийци сте отговорни за много кръвопролитни терористични атаки

67

патриот?

преди 7 години

До Анонимен91; Ако беше прав, сега просто нямаше да те име нито тебе, нито подлият ти род, нито племето ти и нито тебе. Ако не бяха турците, ако Владислав Варненчик беше победил при Варна сега щеше да се кръстиш от ляво на дясно и щеше да говориш я на немски я на италиянски или испански. Много сте подли. Измислихте "турското робство" за да можете да се оправдавате пред собственната си съвест за геноцида и пладнежкото огробване на труда на турците от 138 г. насам. Но това няма да продължи много

66

ma4enik

преди 7 години

Няма да пиша дълги коментари и няма да оспорвам ничий коментар.Но съветвам съгражданите си от българската етност да си помислят какво си пожелават.С разчекването на Ирак и Сирия около 12 мил.народ са бежанци.Голяма част от тях са в Турция и съседни държави,като Ливан,Йордания и др.Светът е неспособен да се справи с този проблем.Ами ако се реализира мечтана на българските *** и Турция се срине? Какво става с 4 мил. бежанци и още 10-15 мил.турци?"Я не сакам я да съм добре я сакам Вуте да е зле

65

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКОЙ СЪЗДАДЕ ИД:-):-)ЯЯЯ ПАК:-):-):-):-)Я ДОКАЖИ ТОВА, КОЕТО СИ ГО КАЗАЛ:-):-):-)ВСЕКИ ЗНАЕ, ЧЕ ГЛАВНИТЕ СЪЗДАТЕЛИ НА ИД СА САЩ И ИНГИЛИЗИТЕ:-):-):-)КОЙ ХРАНИ С ОРЪЖИЯ ИД???????? *** ------------------Викаш Турците и Саудитска арабия никакво оръжие не внасият, пари не дават, еле па през тяхна територия да се набират ислямисти !!!! Ходи се скрий турска подлого. Турците винаги сте били *** и където сте минали само кървища и насилие сте оставили.

64

до 80

преди 7 години

на личната ти карта пише Българин. Ква Турция кви 5 лева. Всички сме родени на това парче земя и трябва да си тачим родината без значение религия, цвят на кожата и т.н.Прочети още на: dnes.bg/world/2017/01/17/turciia-potvyrdi-zaloven-e-atentatoryt-ot-nova-godina.328978#comment-newest

63

МЕХМЕД

преди 7 години

До АнонименНАСКО РАЕВ СЪМ ВИДЯЛ ДА ИГРАЕ ЦИРКАДЖИЙСКИ НОМЕРА

62

МЕХМЕД

преди 7 години

ЕВАЛААА,АМА ЩО УТРЕПАХТЕ УБИЕЦА НА РУСКИЯ ПОСЛАННИК..............А

61

losHo

преди 7 години

хехе вижте на снимката ръцете му са хванати с МЕЙЗЪРКИ :)))ама умни турците, на врата не са му сложили :))) скоро, скоро и там ...

60

Анонимен

преди 7 години

До БозкуртДА ИМА ЗАЩО, ТОВА НЕ ПОКАЗВА ЛИ, ЧЕ НЕ СА ПОДЛИ КАТО ЕВРОПЕЙЦИТЕ, КОИТО СЕ ПРАВАТ НА МНОГО ЦИВИЛИЗОВАНИ И КУЛТУРНИ:-)"ВЪЛЦИТЕ НЕ ИГРАЯТ В ЦИРКА!"ДА СИ ВИЖДАЛ ВЪЛК В ЦИРК:-):-):-):-) ------------Да виждали сме вълци в цирка. Може да провериш в гугъл. И къде си тръгнал да наричаш Европейците подлеци при положение, че вие турци започнахте касапницата в Сирия и създадохте ислямска държава.

59

анонимна.

преди 7 години

И на коне да го разчекнат той отне толкова много човешки животи и унищожи толкова семейства, че ще му се стори песен.

58

до 71

преди 7 години

така ти казват на теб, хубаво е че им вярваш но не стоят точно така нещата - има си специални наркотици, в частност - серума на истината - казваш си абсолютно всичко и накрая не помниш какво си пил и приказвал.

57

Анонимен

преди 7 години

Константинополските полицаи могат да използват свински опашки, а ямболски патриот не може, че даже и на съд. Това е дискриминация. БХК няма ли да осъдят постъпката им, а забравих те бяха подали сигнала!

56

Бай Миле

преди 7 години

Ей така се влиза в ЕС-спукваш от бой камикадзето/да имат страх и другите/ и после ревеш ,че искаш в ЕС ,искаш права, искаш това и онова. Не че ми е жал за тоя талибан, но ако аркадашите не бяха решили-никога нямаше да покажат такива кадри с потрошен терорист. Просто щяха да съобщят, че е заловен. Но щом са решили първо да го посъветват публично-явно има защо!