189

Shame, shame, shame

преди 7 години

Как не я е срам..Мислих, че само в България ги има такива... дълбоко надупени в посока изток/северо-изток..

188

Анонимен

преди 7 години

Че той си е руски *** Како.Никога не е имали Украйна -погледни си картите.Тя е една измислена държава.С изкуствено създаден език.

187

Анонимен

преди 7 години

Размириците в Украйна в глобален мащаб са организирани и предизвикани от САЩ. Доказан факт.

186

факто граф

преди 7 години

и в България има българи - евролиберасти. За щастие никой не ги зачита за живи същества.А Европа и белите хора бавно, но сигурно обръщат платната към надигащата се славянска, православна Русия.Разбира се, че има соростутки, които плачат силно, храчат, плюят... но никой не ги зачита за хора.Щом в САЩ узряха да изберат президент русофил, значи светът става едно по-добро място.Днес в САЩ и България, утре Франция и Германия... Путинова Русия се изправя с пълна сила!

185

Анонимен

преди 7 години

Двамата с Радев са на един акъл

184

Анонимен

преди 7 години

Всеки нормален човек непромит от зорозоидите мозък знае, че Крим винаги си е бил руски. Руснаците не са дошли, те са си там от векове. Пред това е бил на монголската орда.Украйна е измислена държава. Няма народ украинци - има поляци и руснаци.

183

Solar Power

преди 7 години

До НАЙДЕНОВБългарския народ, но без мен. Крим си е Български ! Стара България трябва час по скоро да бъде възстановена и всякакви руски и американски интереси към тази българска светиня трябва да бъдат убити в зародиш !

182

Анонимен

преди 7 години

Ако льо Пен стане президент, льо Радев да признае Франция за руска Губерния !

181

юбералес

преди 7 години

До един тамПрез 90-те не се разпадаше Русия, разпадаше се СССР. Украйна не се разпада, тя беше нападната от Русия, която откъсна територии от нея. Грешката на Русия беше че се намеси директно, вместо да въоръжи руснаците, които да се откъснат в независими републики - Косовския модел (признат от запада) след това тези републики можеха да влязат в Евразийския съюз. Така западняците нямаше как да защитават цялостта на Украйна, защото Косово им запушва устата.

180

НАЙДЕНОВ

преди 7 години

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СЪЩО ПРИЗНАВА КРИМ ЗА ЧАСТ ОТ РУСИЯ. НО ВСЪЩНОСТ ТОВА НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ЗА КОГОТО И ДА Е. КРИМ ЩЕ СИ ОСТАНЕ КАТО НЕРАЗДЕЛНА ЧАСТ ОТ РУСИЯ, А УКРАЙНА.... ДА ГО ДУХА.

179

АНОНИМЕН

преди 7 години

Еми като се пишеме Евроглобалисти да признаем и Крим за Руски още повече, че народът на Крим в 98% каза, че не иска да има нищо общо с Украйна. Като признаха Косово, Босна ред е на Крим. Дано във Франция изберат тази жена за президент и махнат Меркел в Германия за да се отърве Европа от всичките Евро гей атлантици. На света са нужни политици патриоти и националисти. Европа няма нужда от ислямисти и терористи.

178

Анонимен

преди 7 години

До юбералесУкрайна сдаде богу дух горката.

177

юбералес

преди 7 години

До Анонимен Кой е умрелия. Май си прав.

176

Анонимен

преди 7 години

И да се пеньите, и да се не пеньите - Крим е руски. Въпросът е затворен.

175

Анонимен

преди 7 години

До юбералесЧакай ти, чакай от умрял писмо...

174

Анонимен

преди 7 години

За периода 1945-2010 САЩ са предизвикали и разпалили 201 въоръжени конфликта като общия брой на конфликтите за периода е 248. Най-шокиращото е заключението, че жертвите в тези 201 въоръжени конфликта са 90% цивилни.

173

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен...............Какво става с Христо Бисеров и неговоте сметки в швейцарските банки? Осъдиха ли го, или? Това какъв модел е?..................Това е корупция по руски модел и правосъдие по руски модел, извършено от политик , член на русофилска партия ,И същият този рисофилски съд който осъди много бързо Волен Сидеров, оправда Христо Бисеров за милионите които открадна и скри в швейцарска банка.

172

юбералес

преди 7 години

До АнонименМатериалите по делото се подготвят за внасяне в Стокхолмския арбитражен съд. Искът ще е срещу руските държавни фирми станали собственици на инфраструктурата в Крим. Миналия месец ООН обяви Русия за агресор в Крим, което беше съществено за делото.

171

Анонимен

преди 7 години

о Анонимен....................Какво става с Христо Бисеров и неговоте сметки в швейцарските банки? Осъдиха ли го, или? Това какъв модел е?..............Това е модел на корупция по руски в мащабите на България!Разберете се двамата какво да пишете, синхронизирайте се, а не една и съща опорна точка едновремено и двата трола да пускат.

170

Cъp Пичyк

преди 7 години

Лю Пен ще признае ли Сибир за китайски ако китайците й бутнат някое милионче?