12

Анонимен

преди 7 години

Стига се излага, ходи се извини на жената за изреченото недоразумение.Тези думи са твърде силни и не могат да се ползват, така хвърлени в пространството. Без грам вможени чувства в тях. Позор!!!

11

Анонимен

преди 7 години

Правилно! Като ти е толкова лоша и неприятна дадена Жена не я виждаш и не я чуваш, повече. А не да се заяждаш с нея, като ***. Не се заяждаш с нея. Точка.

10

Анонимен

преди 7 години

Накакъв *** и глупав мъж не може се оправи с една жена. Чета разни обиди, нападтки. Характерно за слабохарактерни и неудачни мъже. Като си гола вода, сред жените защо въобще си правиш труда да се занимаваш с тях. Нито имаш умеение да задържиш жена до себи, нито да я накараш да те обича и да се влюби в теб. Ходи и се скрий, някъде, по-удачно отколкото да сееш, простотия и невежество.

9

Анонимен

преди 7 години

Щом е така ще я гледа само на снимка или въобще няма да я вижда. Точка.

8

Анонимен

преди 7 години

Не стига, че си чичка, но с претенции. Я свали малко гарда бре дъртуш.

7

Анонимен

преди 7 години

Отървала се е от един ***! Намира нещо съвсем друго. Този мъж си мисли, че само той на тази земя. Някакъв *** със самочувствие до края на света. Не му изнася, вади торбата с комплексите и сипе, върху жената. На мига е аут, ако има самоуважение. Праща го да "духа супата", докато му дойде акъля в кухата глава. Някои жени ненавиждат простотията и при тях не се греши.

6

Анонимен

преди 7 години

Казва му Чао и е мъртва за него! Много мъже за това бленуват и си го получават.Ай ся помисли дали я Обичаш! Свърши тя умря! Това е действителността.

5

Анонимен

преди 7 години

На снимката се вижда красва руса жена с *** мъж. За съжаление действителността е такава. Просто някои мъже не заслужават жените с които са. Никога нищо не разбират, не са разбра ли. Не знаят и за първи път чуват. Израстват поредната простотия, я обида, я нещо друго. Жената се хваща за главата с подобен ***.

4

Виктор

преди 7 години

В БГ,ако имаш пари ще те обичат,ревнуват,интересуват постоянно къде си какво правиш и т.н.Щом свършат парите всичко приклучва на мига.Това е самата истина!

3

Анонимен

преди 7 години

Гладна руса. Ти как дешифрова таз снимка не разбрах. Жената му се радва, а той е като ощипана мома. Преполагам си мъж. Само те са толкоз боси по отношение на жените, като излъчване.

2

Анонимен

преди 7 години

Трябва да е много объркан мъж за да каже, такова нещо без да го чувства. Първо си проверете чувствата към определената жена и след, това и разкрийте чувството си на обич към нея. Ако ви липсва, ако я ревнувате по един или друг начин. Ако се интересувате живо от нея и всичко свързано с нея. Ако вие мъчно и изпитвате празнота, когато не е с вас. А не да се излагате, като първокласник.

1

Анонимен

преди 7 години

Не знае пи кае ли му се или любов му се прави. Трябва да разбира що е то обич, любов и страст. Не ги ли виждаш, че не стават за нищо.