40

иванасен

преди 7 години

И този е като всички останали от котилото на Глутницата за Ефективно Разбиване на България/герб/.Нахален,противен и плиткоумен.А неговата дупка?...НАРОДЕ???-чети,слушай и мисли.Трябва да ги накажем тези всичките-герб,бсп,патриотари,р/и/ф/у/рматори,воеводи,боленсидоровци,дпс. Може наистина да се появят свестни и умни хора.Дано да ги открием и да изберем тях.ГОСПОД ще ни помогне.Всички заедно срещу тях.

39

Анонимен

преди 7 години

Нали подадохте оставка, защо искате пак да управлявате??? Хората не ви искат, престанете да се натрапвате и показвате по медиите НЕКАДЪРНИЦИ.

38

socialen

преди 7 години

Взеха кредит от частни западноевропейски лица, равен на 15% от БВП, и го пръснаха за глупости, разграбиха го в полза на Олигархията и Мафията, които ги туриха да "управляват", и постигнаха нулев растеж и Икономиката е вече 7ма година в тежка криза. Пълни некадърници.

37

socialen

преди 7 години

Единственото, което остана от 13главата олигархична Ламя, незнайно защо наречена от някои "правителство" на неграмотния Борисов, са 16 милиарда лева нов външен дълг, който Народът ще връща двойно и тройно, на лихви, за които частните западни кредитори могат само да мечтаят, при положение, че основната лихва на ЕЦБ от години е 0%."Резултатът" е меко казано плачевен.

36

socialen

преди 7 години

Горанов е некомпетентен.

35

анонимен

преди 7 години

Тоа не може да кара каруца- ще ми кара снегорин. Аман от смотлани месии и състезатели. Идете си с мир.

34

anonimen

преди 7 години

Защо никой не пита колко е външния дълг тогава да говорим колко се е увеличил и защо и колко добро е състоянието на държавата Тия съвсем за балъци ни вземат.

33

Анонимен

преди 7 години

Горанов ами много сме богати за пенсии и заплати няма за избори има,съгласен съм до дупка но изборите да бъдат електронно,па си правети избори всеки месец

32

Анонимен

преди 7 години

Тая ГЕРП калинка вдигна плоския здравен данък само за безработни с 1,60 лв въпреки че н проглуши с рекорди събрани пари.

31

Dinamo

преди 7 години

Sha praim kot prai komshi erdoan

30

Наско

преди 7 години

И последно да добавя: *** народ - слаба държава. Сами си направете извода ...

29

Наско

преди 7 години

... контолират лесно. А за съжаление троловете са прости и лесно се манипулират. А и нито ГЕРБ нито БСП имат изгода да сдават власта. Ако се поинтересувате малко 2020 свършва текущия програмент период и евро парите секват, след 2020 ще е забавно. Не съм нито за единте нито за другите, искам да живея нормално в нормална държава, а не държава завладяна от идотия и неграмотност каквато в момента нашата мила родина!

28

Наско

преди 7 години

Това което говори господина е прах в очите на невежите.Едно правителство между двете най-големи партии е национална отговорност. Трябват спешни реформи в изборния кодекс, в образованието и в социалната система. Трябва да се прекъсне оглупяването, *** и преселението на малкото останали хора с ум навън. Защото след 20г *** ще са 20% от всички в трудова възраст, а те не са от хората които се трудят (по политически причини). Истината мой мили сънародници е, че простите хора се ...

27

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТА При толкова много ...питеци нищо не е изненада! И куцо магаре ще изберат, камо ли ГЕРБ!

26

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАми, Горанов не е от бсп за да прави мизерии.

25

Черен хумор!

преди 7 години

"Подобна коалиция (с БСП) би била оправдана само при изключително извънредни обстоятелства, засягащи сигурността на държавата"БСП и сигурност на държавата??!! Това сериозно ли!

24

Анонимен

преди 7 години

Горанов е давал на то чните хора проекти в земеделието. Може да има тапия, ама тя и той не могат да са счетоводители. Практика няма и няма кой да го научи, за без пари.

23

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

НЕ ВЯРВАТЕ ЧЕ ГЕРБ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ? Ще повярвате. От Москва ще гледате как ГЕРБ управлява.

22

Анонимен

преди 7 години

НЯМА СТРАШНО, ДЯНКОВ СЕ ВРЪЩА С ЕДНА ГРУПА БРИТАНСКИ ПРОКУРОРИ ЗА СЪДЕБНАТА РЕФОРМА.

21

Анонимен

преди 7 години

До РККАточно, комунистическото прасе ще се качи на една руска круша