9

Анонимен

преди 7 години

Ако убият Тръмп поне ще знаем кой го е поръчал, а не да се избиват свидетелите в затвора, като при убийството на Кенеди.

8

Белагуев

преди 7 години

В други ден ,дали пък и Тръмп няма да го застигне съдбата на Кенеди щото е неудобен на корпорациите?

7

Анонимен

преди 7 години

Където и да си, плащаш, но гледай да не ти се налага да ги ползваш! Тогава плащаш и отгоре, докато те довършат.

6

Dimi

преди 7 години

До zeusДо някъде и заради двете, друг е въпроса къде са откраднатите от здравеопазването пари- "кутията" пак е празна.

5

българин

преди 7 години

Въпрос на аритметика е да се удържат на всеки от доходите и да има достатъчно за здравеопазване.Който не си плати с пари -да го изработи.Нали така сме всички работещи.Всеки месец още преди да получим заплатата част от нея е взета за пенсионни и здравни осигуровки,отчисляват се и пари за данъци.Няма нищо обидно според мен ако безработните си изработят по някакъв начин осигуровките.Идеята би работела добре както у нас така и в чужбина.НО ДА СЕ ЗНАЕ -ЧОВЕК ОСИГУРЕН ЛИ Е -НИКАКВО ДОПЛАЩАНЕ!

4

Българина

преди 7 години

Сащ ще построи социализма кой то 27г ни убеждават че е лош,

3

Анонимен

преди 7 години

Очевидно обонгокеар е повлияло и на баце - всички плащаме за да може 200 блока да се облепят със стиропор(санирането е друга бира).

2

Йордан

преди 7 години

по времето на Тодор Ж. моите родители не се страхуваха от това че се нуждаят от лекарски услуги. Е аз с моите доходи се притеснявам. А живота ни е по-хубав от преди по презумпция.

1

zeus

преди 7 години

"Обамакеър" даваше здравеопазване на едни, които не си плащат за сметка на други, които се налагаше да плащат още повече. То и при нас е така, може да е социално, но не е справедливо.Друг е въпроса социално слабите защо са такива, защото няма работа или защото така е по-лесно?