29

бай Курти

преди 7 години

До АнонименЕ тука си прав няма как да не го призная.

28

Анонимен

преди 7 години

Бай Курти я престани, нали националната система 112 е създадена за субординация на няколко институции, но е неефективна. Наместо улеснение създава затруднение и категорийна работа за наши хора.

27

бай Курти

преди 7 години

До АнонименВиж това не са две ръце на един и същи организъм, ако си останал с такова впечатление. То и пожарникарите се водят към МВР, но не са полицаи нали така?

26

Анонимен

преди 7 години

До бай Курти, правя. Но не редно лявата ръка да няма връзка с дясната. И не редно телефонистка да е категорийна.

25

бай Курти

преди 7 години

До АнонименА ти правиш ли разлика между служители на МВР и полицаи, защото така, както си го написал очевидно за теб няма разлика?

24

Анонимен

преди 7 години

Хммм... Малко не я разбирам таа работа. Увеличават лимита на бензин а новите им коли са дизелови. Значи те не само, че няма да имат по-висок лимит а и ще ни тровят повече...

23

Анонимен

преди 7 години

До бай Курти , национална система тел.112 е част от МВР. Те са служители на. МВР.

22

Анонимен

преди 7 години

Над 200 км. На ден? Те само ще се возят.

21

Анонимен

преди 7 години

До Елемаг За съжаление е така

20

Анонимен

преди 7 години

"Кадрите решават всичко" -това го беше казал някой от соц елита-май Тато!Оказал се е много прав човека! Дайте им по кола на човек,по цистерна бензин на кола,разлика няма да усетите!

19

Оня

преди 7 години

До ЕлемагНе само, че не го правя, ами и карам без винетка и технически преглед и не ми пука. Няма да плащам за нещо което не ми се предлага като услуга. Да плащам винетки и да карам в дупки НЕ ТАЯ НЯМА ДА СТАНЕ.

18

Анонимен

преди 7 години

До Оня.....или може би автомобилът ти няма нито една техническа забележка?!

17

Елемаг

преди 7 години

Оня ,шо са правиш на изоглавен?Ти всяка година ли си заверяваш аптечката и пожарогасителя?

16

Оня

преди 7 години

До ЕлемагИ как се пишат актове на съвестни шофьори, че нещо не ми е ясно ?????????? Казваш съвестни да го разбираме ли, че са изрядни ??? Е това ще е някакъв висш пилотаж да напишеш акт на изряден шофьор. Ха ха ха.

15

Елемаг

преди 7 години

Както каза един колега по-долу,няма никакви ченгета вече.Почти всички имат таверни ,бизнеси с коли,дискотеки прехвърлени на жените им или близки роднини и родители.Вие грам не знаете какво става в тая държава!!Излизат единствено да пишат актове на съвестни шофьори или да отчетат за смяната някой шанаджия!!няма полиция а нова каста мафиоти на средно и регионално ниво!!Всички,действащи ченгета окупирали бизнеса.От автомивки ,до заведения!!!

14

бай Курти

преди 7 години

До ГошкоЕй Гошко не бъркай "полюцията", както си се изразил с телефон 112, защото двете неща нямат нищо, ама нищо общо. Това не е телефон, на който отговарят служители от МВР. А, защо телефонистката от 112 не е сигнализирала някое РПУ това си е чисто нейно решение, за което полицаите не могат да бъдат упреквани.

13

Гошко

преди 7 години

Преди време се обадих на 112 че комшиите се бяха разбеснели.Мъжът крещеше че ще ги заколи, жена и деца реват и пищят, а пиклата на 112 ме пита ти къв си ...аз викам -комшията...пиклата- те може да не искат да викат полиция и да се разберат...теглих и една майна...полиция така и не дойде...ако верно се бяха заклали...щяха да са едни репортажи и разследвания как никой не се бил обадил...нищо не става и от 112 и от полюцията...яко сеч до корен и здраво инак няма бъдеще тоя гангренясал труп....

12

bigpick

преди 7 години

Ще могат да обикалят спокойно повече кафенета по време на работа Абе, преди що ги намираха и как ги осъждаха разбойниците? Прави се една комисия за проверка на работата на тия институции и ще се спести от заплати на некадърни служители, прокурори и съдии.

11

Гошко

преди 7 години

Ще има повече за крадене....

10

Kv.nadejda

преди 7 години

Bravo na mvr ministarkata! :-)Taman da ohraniavat bialoto audi na slivenskia svobodnik i rabotnichkite mu ot techpark po glavnia pat petolachkata - nova zagora! :-)