45

9318741

преди 7 години

Вземете се стегнете малко, момичето живее в чужда държава от две годишна. Фактът, че може да състави изречение на български и да разбере, какво и се говори е повече от впечатляващ. Още повече, че вече не живее с родителите се, така че няма възможност да практикува езика. Била е в стотици интервюта, в някои от тях са я питали, какъв и е произхода и винаги е отговаряла, че е Българка без да се срамува, какво сте тръгнали да плюете. По красота ник'ви Лозанки и други подобни не могат да я стигнат.

44

Анонимен

преди 7 години

Красива е да

43

Анонимен

преди 7 години

Най-известната българка в момента

42

Агент Дейл Купър

преди 7 години

Истинското й име е Николина Добрева. Нина Добрев е нарочно съкратено, за да се приеме добре в Холивуд. И не е отраснала в Америка ми в Канада.

41

probi

преди 7 години

Хубава си. Умна си. Талантлива си. Успяла си.И аз искрено се радвам за теб, Нина!Освен плюещи има и такива, които те харесваме и ти се радваме.Жива и здрава, късмет и още много успехи, мила

40

Анонимка

преди 7 години

За тези, които критикуват името й!!! ИМАМ ПОЗНАТА, КОЯТО СЕ РОДИ В АМЕРИКА, ТРЯБВАШЕ ДА МАХНАТ а-то, както при НИНА ДОБРЕВ(А) - ТАКА ЧЕ МОМИЧЕТО НЕ СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСНА ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО! СПРЕТЕ ДА ХЕЙТВАТЕ!ПРЕКРАСНА Е! По-трудно е да се реализираш там като актриса, тъй като има много хора, които са завършили това и да пробиеш сред толкова известни е много трудно!!!!

39

Анонимен

преди 7 години

Много от коментиращите тук критикуват Нина за името й, българския и така нататък, спрете! Грозно е! Семейството й е решило да напусне България и Нина е имала късмета да се развие и да стане световно известна! И да - за онези, които не знаят - много често в Америка се говори, че е от България и знае български! Освен това, когато говориш основно АЕ това влияе много върху произношението! ВИЕ ДА НЕ СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ГОВОРИТЕ ПЕРФЕКТНО АЕ И ПОЗНАВАТЕ ВСИЧКИ ФРАЗЕОЛОГИЗМИ И ЦЯЛАТА ГРАМАТИКА?

38

за 41

преди 7 години

То в България никой не се дрогира! Не че не е дошло откъм USA

37

Анонимен

преди 7 години

US е наркоманска държава,жалко за красивото българче, което като се почуства голяма звезда ще почне да се дрогира

36

Анонимен

преди 7 години

Не знам какви хора сте за да одобрите, че българгчетата с чиста българска кръв на двамата родители в чужбина не говoрят български.A дали с поляците, руснаците , сърбите или гърците в чужбина е така?И да знаете, по-трудно и по-достойно е да се опитваш да се реализираш в България отколкото да отидеш да се впишеш в едно друго общество и да казваш ''Уоау'' и ''Йес''

35

Анонимен

преди 7 години

Живял съм в чужбина и мога да кажа, че на Нина въобще не й трябва да говори български език. Тя е напълно интегрирана в едно друго общество, където никой не го говори този език. За какво й е, само да си говори с мама и тати? Или да даде някакво интервю в България? Дори и да знае това-онова тя на децата си на български няма да говори. Няма и да се върне в България да живее тук.

34

до 31

преди 7 години

Ако не живееш в българска среда и не говориш всеки ден,след време може да ти трябва време да намериш точната дума. Тя е от дете навън и в последните години, когате играе, определено не говори български всеки ден. Дори и да се е поподготвила за интервюто, не е само на "добър ден". Естествена е, няма 3 тона грим и боя, нито се фука каква е велика зведа, дето е много над другите. И това не е малко.

33

Анонимен

преди 7 години

Спрете да се излагате! Нина е много готина и талантлива. Пожелавам и само успехи!

32

Анонимен

преди 7 години

Едно успяло, младо и ослепително красиво момиче което проби в Холивуд! За всички хейтърчета, Николета е вашия идол!

31

Дурм

преди 7 години

Не знам какво се хващате за българския й...Идете в чужбина и вижте децата на българите, които са родени там или живеят от малки - голяма част то тях не говорят никакъв български, някои имат минимални познания, а трети отказват да го правят, въпреки, е имат минимални познания. А за децата от смесен брак пък няма смисъл да говорим -в тях няма нищо българско и не могат едно "Здрасти" да кажат. Та Нина Добрев си е направо супер, пък си каза момичето "Аз съм българка и това е моят произход"

30

АК-47

преди 7 години

Момиченцето е сладко, готино, успешно, пробило в една от големите киноиндустрии. Браво!!!

29

Анонимен

преди 7 години

Нямам Нищо против Нина Добрев! Много е сладка и е много добра актриса. Обаче според мен е научила на български на изуст, какво трябва да говори пред нашата българска камера, само и само да не я плюят и тя да не се излага, защото все пак е световна актриса. И твърдо вярвам че е така.

28

Джон /Иван/

преди 7 години

Много готина!

27

Страхотна е

преди 7 години

Любимата ми катриса. Много се радвам, че в Северна Америка България се представя и прославя от това красиво и талантливо момиче и това повишава мнението за нашата страна.А колкото за името, като чели някои са паднали от Марс. В Америка цялото семейство трябва да е с една фамилия, много ясно. Това -ова, -*** те не го разбират. Ако бащата е Добрев, а дъщерята Добрева ще има големи проблеми с документите. То по вашата логика Хилари не трябва да е Клинтън, а Клинтънова.

26

Анонимен

преди 7 години

Завистта не била само българска черта. Ей много завиждат някои на девойката.