18

Харесвам такива хора

преди 7 години

До Изборът е лесенМного харесвам такива, като теб. Хващат си шапката и се махат, за да не пречат на останалите. Само не разбирам, защо си оставяте бабите и дядовците, че ние да им плащаме пенсиите. Моля, приберете си роднините, ние не сме ви длъжни!

17

Анонимен

преди 7 години

21, там е разликата от Ибиса и нашия Слънчак- че там уискито ти е 20 евро, а тука 5. Там ходят културни англета да покъркват със статус, а тук идват пропаднали пияници у нас, щото имат 10 евро в джоба и след като се нагърмят и правят простотии по улиците и балконинги даже. А Там човек в Ибиса си порка уискито, замотва главата и се прибира да спи...културно. Схващаш ли къде е разликата?

16

Анонимен

преди 7 години

Това за алкохолната дестинация е пълна пропаганда и *** бай *** сам се хваща да се плюе.Да ви напомня само че едно от най известните места в Испания е ИБИЗА и там всичко е алкохол и наркотици. Но за там нищо не казаха чуждите медии? Там ходят Много милионери. Просто ни завиждат и водят пропаганда срещу нас.... Осъзнайте се вече че сте във туристическа война.

15

Анонимен

преди 7 години

Айде айде то на вънка цъфнало. На едното място скуки да умреш, на другото само каманаци, третото не са чували за пиене и партита. Аре вече не се сте интерессни с плюенето по България. Англичаните доста повече от вас пътуват и могат да преценят.

14

Анонимен

преди 7 години

Ужас! Само тия ни липсват тук!

13

Смоленские ОПГ

преди 7 години

Бг я предпочитат пропаднали западняци, щото им е евтино и пият и друсат до кога им кеф. Не виждам кой нормален ще дойде в тая *** тук пред Хърватия.

12

Хърватска

преди 7 години

В хърватска е супер. Цените са като нашите, но няма престъпност, няма силно алкохолни напитки с 3 букви и има страшно много места със забележителности. Всяко населено място има забележителност, крепост, стари каменни къщи, църкви и др.интересни неща. Обслужването и качеството на храна и услуги са на светлини години по-добри от нашите, а цените почти същите. Водата е кристално чиста и прозрачна. Единствен недостатък е липсата на добри плажове. Където има пясък е по-едър от нашия.

11

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Страшни туристи ви казвам ! Английски прошляци, пропадняци и алкохолици !

10

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 години

Да, ще има повече летовници,но направо скъсани туристи !!

9

Анонимен

преди 7 години

Е как няма да е топ дестинация нашия Слънчак за бритиш пияндетата, като алкохола там им излиза образно казано без пари и се на.сират като диви магарета? Няма забравя оня британец дето в Слънчака в някакъв хотел си празнува рождения ден и си навря пиратка в заддника и един негов авер му я запали и като гръмна и му разпра аннуса и го завели да го шият при наши лекари с 8 шева! Ето такива британци предпочитат нашите курорти.

8

Анонимен

преди 7 години

До Изборът е лесенЕвтино пиене, евтини/а някои и като чуят "чужденец" и безплатни/ к....и.Как да не избереш България.

7

Анонимен

преди 7 години

ceкс , евтин алкохол и балконинг :)

6

Изборът е лесен

преди 7 години

Хърватия / спокойствие, чистота, честност, храна качествена, готвачите с дипломи и шапки, персонала възпитан и коректен. Хората по улицата кротки и нормални.България - ***, мутри, мутренски джипове паркирани на тротоара, защото средата на улицата е вече заета от джипа на друга мутра, биячи и наркотици по дискотеките, крадлив персонал, нахални келнери, готвачите с разголени шкембоци, храната (тънкана, от най-евтинката) и да не е съвсем качествена нема нищо.Как да не си избереш България

5

|Y| =U=

преди 7 години

Българи, Помнете Хърватите са Единствените хора в Европа, които ни обичат и уважават! Živila Hrvatska!

4

Анонимен

преди 7 години

На снимката се вижда Нибиру!

3

чужденеца

преди 7 години

Пълни глупости,британците ходят където си поискат.В Бг. Са само младите заради цената на алкохола

2

Анонимен

преди 7 години

Много подвеждаща информация,защото едно е да си топ дестинация на една държава,а друго да си такава за безпаричните й и алкохолизирани тийнове .Всъщност не е подвеждаща,защото всички знаят,че сме дестинацията на соц.слабите чужденци и малолетните им алкохолизирани пубери....

1

Анонимен

преди 7 години

израелските туристи обичат да седят в Палестина