46

Анонимен

преди 7 години

Тая върна ли парите на Путин?

45

Агджата

преди 7 години

А как ще се почувства тая шмaтка като жителка на Френската Арабска Република?Половината черна Африка и Магриб живеят във Франция :)

44

аз

преди 7 години

До АнонименФранция в момента има само една граница за пазене: южната! И не може да се справи! А какво ще стане, когато трябва да пази и останалите?! Да не можеш да опазиш около 20% от границата си, но да твърдиш, че ще се справиш по-добре, ако пазиш цялата?! Трябва да си *** ***?!

43

Анонимен

преди 7 години

Тая дебелана плиткоумна много е заблудена. Явно си прави сметка да намери нови спонсори на антифренската си партия с подобна програмка. Кофти е това, че спонсори са и само руски банки, а с подобни спонсори върви обяснявай, че не си путинофил... Апропо,френските политици са същите са като нашите- вземете сравнете СайдерОф с тая кака мазна, един дол дренки са по лъгане, мазане, лигавене и са еднакво корумпирани от руските служби.

42

ФХ

преди 7 години

Аман от политици демагози. То и в Европа ги имало, не само у нас.

41

Анонимен

преди 7 години

Bolni mozaci!!!!

40

роко

преди 7 години

Франция ще остане член на НОВА ЕВРОПА! Автора пропуска да ни преведе що значи туй.Ами значи възтановяване на ЕС от преди шенген и оставане в него на само богатите страни без такива навлеци като нас,Румъния,полша и гърция. Истината е че не ни искат.Гастербайтерите разрушават една соц.система изградена през целия 20в. като се съгласяват да бачкат повече часове за по малко пари.Както в САЩ с Тръмп така и в Европа идва край на неолиберализма-с-*** унищожител на средната класа. Отново сме от .. страна

39

до 7 Партизанката

преди 7 години

Ще стане като с бразилската партитзанка - един импич.

38

Анонимен

преди 7 години

На Франция и виновен ЕС, че преди тия проблеми с бежанците си бяха приели към 5-6 млн. магребинци, *** и какви ли не.

37

грип

преди 7 години

И тази се е надъхала с демагогия. Бас държа, че това едва ли ще стане, защото глобализацията е факт чрез интернет. Наистина не са хубави терористите, но постепенно ще залязат.

36

Путин

преди 7 години

Маринче, ти не разбрали че аз не съм Брежнев. През .... ми е за идеологиите. Паричките са важни. Връщай заема,че лошо ти се пише.

35

Циник

преди 7 години

Защото у нас...мафията си има държава!

34

Анонимен

преди 7 години

А защо в България няма политик като Мари Льо Пен. Ние имаме премиер мутра , президент постелки. Парламентът пълен с *** и престъпници. Кога ще имаме политици, които мислят за България и кога ще изметеме политическите боклу.ци от нашата държава

33

Циник

преди 7 години

Няма нищо случайно в ренесанса на национализма в Европа! Не е важно дали лидера се казва Льо Пен...Орбан..или Фрауке Петри! Това е просто своеобразен израз на народната воля! Всеки нападнат от болестотворни *** организъм се бори с тях! Чувството за самосъхранение важи , и за народите на Европа - мултикулти...либерализъм..само ДУМИ с които се "приспива"народната бдителност. И тези които ги ползват - трябва да идат на бунището на историята! И аз не искам ислямски убийци в дома си!

32

Анонимен

преди 7 години

Е аз не искам да живея обграден от мюсулмани и африканци,само за да бъде щастлив Сорос и неговите ***.Надеждата ми е точно в лидери като Мари Льо Пен,Орбан,Путин и Тръмп.Нещата които тя говори са абсолютно верни и правилни.Тя е новия генерал Де Гол за Франция.Виждам бъдеща Европа като съюз на Отечества,е казвал той.Кукловодите на света не искат национални държави,не искат Християнство и семейство.Тяхното оръжие са мюсулманските орди в сърцето на Европа.Но няма да им мине номера!

31

Анонимен

преди 7 години

ЕС се разлага то е ясно какво стана със световния ''жандарм'' НАТО. И като си спретнат сега едно руско НАТО със САЩ втора цигулка работата се запича.

30

Анонимен

преди 7 години

Под свобода на словото ,журналистите разбират само за своето слово ,доказателството е изтритите коментари.

29

Анонимен

преди 7 години

Тея хора се опитват да върнат Европа преди 100 год Супер нереални неща говорят. Не се връзвайте хора това е евтин популизъм!Къде е сега спасителя на Англия? Или спасителя Бареков?Вземат си парите и бягат,а ние ще им плащаме сметката.Бъдете разумни и защитавайте свободния пазар и демокрацията. Със здраве.

28

Анонимен

преди 7 години

и франция взе да се усеща,един по един силните ще напуснат съюза,ще останат само слабите държави,които не могат или не искат самостоятелна икономика и ядрото им ще е германия.Ако не се усетят навреме те ще станат изцяло зависими от нея а от това ще се възползват тези дето стоят зад цялата идея.Засега всичко е в белгия страна без език и коренна националност,която в един момент ще се разпадне и раздели от франция и германия и е удобен параван ,но паживьом увидим

27

Наблюдател

преди 7 години

До Хах(31)Една забележка само - тези от колониите не ги отхвърлят, а те само се цепят. А който се цепи от колектива - колективът му го нацепва. А мислиманците се цепят.