27

отстрани

преди 7 години

Добре е да се уточни колко от тези 700 000 лв са открити в домовете на митничарите, и колко в домовете и офисите на спедиторите - хората, които заплащат митата, акциза и ДДС-то на стоката за внос въз основа на пълномощни, издадени им от собствениците на стоката... Защото по този начин поднесена информацията ми напомня вица за свинското със зеле - кой ял зеле и кой - свинско.... Или важното е да създадем новина.... а пък колко е коректна това няма значение.....

26

Анонимен

преди 7 години

не се наядохте бе шкембаци .

25

ppq

преди 7 години

как ще намерят 711000 в къщите на 20 митничара. Дори средно да ги разделиш се пада по 30000-40000 на калпак. А и не всички са равни- как държат толкова пари. Ние обикновените хора по 500 лв не държим, а на тези как им стига смелостта да го правят?

24

Ох, притесних се,

преди 7 години

че са ги намерили ... паричките ми де ! Таман ги бях спастрил за черни дни и ... ! Ей затова на, трябваше да послушам баджанака - само в бурканье с пластмасови капачки ! Ама то ... и пластмасовите капачки вече са кът, ... ех тия металотърсачи ! Инициирам във фейсбук подписка - да се спре продажбата на търсачи, особено на НАП аджии ...

23

Анонимен

преди 7 години

Ако решиш да ставаш митничар кражбата е по дефолт, също както и ако решиш да ставаш политик. И двете системи са толкова прогнили, че трябва да се рине изоснови.

22

Анонимен

преди 7 години

Ще има най-жестокото наказание-уволнение...

21

БЪЛГАРИН

преди 7 години

До Кой го е написал?БАЍ ГАНЪО----АЛ- КОНСТАНТИНОВ

20

Марви

преди 7 години

''До момента е ясно, че за 24 часа са задържани 24 митничари, като тепърва ще се преценява на колко от тях ще бъдат повдигнати обвинения за корупция. Митническите инспектори са били следени от шест месеца.''6 месеца и още не знаят на кой да повдигнат обвинение??? Но въпреки всичко ги прибрали ... после защо ''ние ги хващаме, те ги пускат.'' Отчитат дейност.

19

Анонимен

преди 7 години

Хайде пак старата песен, как така не е Капитан Андреево? И от кой взимат рушветите? От капитаните на корабите ли? :D То ид а искат да прекарат нещо, колкото са митничарите, нищо не могат да хванат. Ако на късмет нещо ... Ако проверяват всеки контейнер на всеки кораб, трябват 500 човека смяна с поне 4 дни забавяне на кораба. Хайде пак митничарите, да се потули случая Дянков, сега какво се случва ще се заглуши от денонощните новини за митничарите. Май и те ще осъдят България, както предишните.

18

Анонимен

преди 7 години

"По горните етажи трябва да се действа, не такива кокошкарски истории."Навсякъде трябва да се действа. Какво значение има дали си малък крадец или голям крадец. И в двата случая си крадец и си нарушил закона.Като цяло едно добро начало за борбата с корупцията е тези 20-тина крадци да бъдат тикнати в затвора за 20-тина години.

17

Тони

преди 7 години

Развалиха им тънката далаверка на хората... По горните етажи трябва да се действа, не такива кокошкарски истории.

16

ист

преди 7 години

Този филм сме го гледали 8 пъти.Ще им върнат половината пари с мъмрене, а останалите ще "изчезнат".

15

Анонимен

преди 7 години

Залаганията могат да започнат! Кой след колко часа/дена ще го пуснат. Кой ще влезе пръв в болница с няколко заболявания. Кой ще бъде преместен/издигнат на друга служба. КОГА всичко ще заглъхне. Букмейкъри, давам ви хляб в ръцете.

14

Кой го е написал?

преди 7 години

Познайте по-долният текст от кого е написан и как се казва произведението."! Сега да има някой да освободи Македония, догдето е нашата партия на власт, че аз да те науча тебе какво се вика келепир. Ех, да ти пипна аз тебе солунската митница и не ми трябва много: само две години, две годинки само да ме оставят управител или оценител на митницата, па ела хортувай ти сетне с мене..."

13

Варненския съд

преди 7 години

Имате ли представа делето срещу онези джебчии от Игнатиево в кой съд се води? Защото ако е във Варна, ще се окаже, че тези митничари са по-чисти от утринна пролетна роса.Ако искаме безпристрастен съд, нека да се съберат съдии от София, Пловдив и Велико Търново и те да се заемат с крадливите и подкупни митничари. Защото варненският съд е абсолютно импотен**н.

12

България е бедна?!

преди 7 години

700 000лв, изкарани за 1 ден?!!! 20 човека взимат 700 000лв за един ден?!!!! Че това са по 35 000лв на човек.Представете си за какви схеми и измами става дума. И разправяйте после, че България била бедна страна.

11

Дон Папази

преди 7 години

Всички получени рушвети - пари се дават на началника на смяната, той ги предава на началника на пункта, той от своя страна на началника на градската митница а той ги носи в София. Всички знаем реда, защо не започнат от София - защото няма да има какво да папкат. Малка част от парите се разпределят между най-дребните служители. Не им ли омръзна да пишат глупости, не разбраха ли, че няма кой да им вярва вече на простотиите.

10

Анонимен

преди 7 години

През тази митница са "отклонени" поне 700 милиона. Над 700 незаконно отнети скъпи возила укрити в контейнери напуснаха страната със знанието на висши ръкоприсвоители.

9

Гошу

преди 7 години

"Към този час са задържани 25 лица сред които има митнически инспектори, стажант-митничари и спедитори."--------Брееееей, браво на нашите митничари. Още младата смяна, стажантите, отрано ги подхващат и започват да ги учат да крадата и взимат рушвети :)))

8

Анонимен

преди 7 години

Капитализъм е равно ,синоним на законен бандитизъм. Другите интерпретации са.; демокрация ,либерализъм ,свободен пазар.С други думи кой колкото може да захрани както може - негови са си.Прах в очите ; свобода на словото ,сексуална разюзденост ,наркомания ,защита на етносите.....