14

Ало, бомбаджията...

преди 7 години

До Анонимен 18 Много си т.ъп, бе Саше, многоооо ...

13

Анонимен

преди 7 години

По темата най-компетентния българин е главния организатор и строител на магистрали в държавата.От край време асфалта се внася от Албания.Бартера никой не го е отменил,а американците са посочили и назначили когото трябва на най-важния за контрабандата пост у нас.Много случайно пътя на наркотрафика се "охранява" от най-голямата американска военна база в Европа,организирана в Косово в резултат от войната в Югославия! За каквото и да ви приказват,всъщност става дума за пари!!!

12

Киро

преди 7 години

До Ройчо.Яако еее хайде даго направим.

11

Ройчо

преди 7 години

Докато е време, вместо тютюн да почнем да произвеждаме по села и паланки, легално от тъйзи тревъ, щот може да на изпреварят други. Келепир има тука. Хем бедний ни народец ще да изкара някоя пара, хем държавата ще да се отлепи от дъното на мизерното съществуване, като почне да изнася най модерните цигарки в луксозна опаковка с мистична, вълшебна картинка на кутийката, например, как человек си хортува с бога, възседнал бело облаче, а голи женски ангелчета припкат окол тях и свирят на лира......

10

САЩ

преди 7 години

Хе, ам чи ние за какво сме в Косово.........................

9

КИРИЛ

преди 7 години

Ето затова Бойко Борисов мрази албанците

8

Анонимен

преди 7 години

Само Тодор Колев, Виталий Кличко, Велко Кънев и Фреди Мреркюри, бре!

7

Бъцилев

преди 7 години

Престани да всяваш страх и несигурност знам колко ти плащат

6

Анонимен

преди 7 години

И ние сме като албанците.

5

Анонимен

преди 7 години

Това там не е ли УСА щат, като Косово?

4

Българина

преди 7 години

Така става с всяка държава която е под американска протекция. В афганистан се произвежда 4 пъти повече наркотици откакто сащ са там, за емиграцията точно те я стимулират

3

ВиС

преди 7 години

Кога ще ги стигнем...албанците

2

Анонимен

преди 7 години

Ами да я легализират тая трева и нищо престъпна няма да има в гледането и и никакви наркобосове няма да издевателстват над бедните хорица. ***, йок, скапана полицейска държава сме! Нема куката от кво да залеби, ако я легализират.

1

Анонимен

преди 7 години

Докога ще се занимаваме с тоя бурен, от който даже никой досега не е умрял? А се оказва, че може да е мн полезен, ако се третира като билка, вместо дрога.