5

Анонимен

преди 7 години

ПАТРИОТОФИЛИТЕ СТАНАХТЕ ЗА СМЕХ- ДА СИ УТОЧНИТЕ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ БАБА ВИ ТАШЕВИЦА РИВЕ ПО ТВ АЛФА, ЧЕ ГА САНИРАТ- НАМАЛЯВА ПОТРЕБЛЕНИЕТО НА ТОК, ОТ ТАМ СЕ УВЕЛИЧАВА ЦЕНАТА- АЙ, АЙ АЙ- ИХУ- ГАЛИБА ТИА ДЕ ВИ ЗАДАВАТ ПАТРИОТСКИТЕ ОПОРНИ ТОЧКИ НЕ ИЗТРЕЗНЯВАТ- ИХУ.

4

Анонимен

преди 7 години

Лепене на стиропор+ боя не може да спаси една сграда, но затова пък е огромна далавера!!!!!! 2/3 от този милиард не отиват за ремонта, същевременно гербавите си правят ПР и печелят електорат с парите на хората и данъкоплатците! Най големите далавераджии и крадци от 89 до днес! От пенсиите не може да се краде, затова ще санираме!

3

Анонимен

преди 7 години

Голямо крадене се заформя. Мат'тряла за санирането е на стойност 30 пв. м3. Останалото е за проектиране и обследване.

2

смЕх

преди 7 години

Само да попитам аз като редовен платец на всЕкакви данъци и такси ,но не живеещ в такъв блок как да се облажа от тази аванта и да си санирам къщата на село не ,че не съм го направил вече. Питам се дали пък нЕма да ми покрият разходите ,ама друг път нали?

1

Анонимен

преди 7 години

Няма по голяма кражби от тази, а през това време пенсионерите да мрът.С парите на всички данъкоплатци се ремонтират сгради на избрани частни лица. До момента ремонтирани 500 сгради дадени 2млд лева, или 4 млн на сграда, та с тези пари може да се построят нови блокове.Тази кражба на народни пари ще подмине всички други.