36

Анонимен

преди 7 години

Отборът на всички власти говеждият лески,динамо ,пощенец,лески спатлак,раковски,кашкавал витоша,който открадна титлата на Тракия,няма нито една,титла спечелена честно,купени мачове и съдии,на времето са им викали отбора на кочев,гочев и съдията богдан дочев.

35

Анонимен

преди 7 години

До Цска умряИ обора от с. Подуяне е по пътя на чорбата.

34

Ганчо

преди 7 години

ВСИЧКИ

33

Сандо

преди 7 години

да ЦСКАто ни го батисаха, Литекс не е ЦСКА! няма дерби вече!

32

ЦСКА

преди 7 години

Гувяда, да ви припоня, че дълговете на обора вече надхвърлят 30 милиона. Чака ви дългия път. Да видим чий лиценз ще търсите?

31

===

преди 7 години

До Анонимен 37Нещо много мучиш синя приятелко - щом мучиш значи Гришата, феновете на ЦСКА в това число и аз сме ПРАВИ, а така е и по закон - капиш - колкото и да не ви харесва факт е....а колкото до купите кухороги те са си на АРМИЯТА при бате Сашо - може идеш им се полюбуваш....

30

Неутрален

преди 7 години

През месец май 2015 година бяхме служебно в Германия, Северен рейн-вестфалиа, Дюселдорф.Един 35 годишен мениджър в компанията в която бяхме командировани ни показа билета си от мача Байер Леверкузен - ЦСКА. Изказа се със суперлативи за играта на българския отбор и си беше запазил билета.Нека всеки го приеме както му диктува собствената съвест.

29

Анонимен

преди 7 години

до 36 Не говорим за дългове, а за история, бе Глуппак червен! Как може Гриша Ганчев да си присвои титлите на ЦСКА, чрез покупко продажба? Как играчите на Литекс за изведнъж започват да играят за клуб който е 31 кратен шампион? В час ли си бе, кре.тен червен?

28

===

преди 7 години

ДоИсторията на ЦСКАИстината за ЦСКАНеуважаеми кухороги сини приятелки - та значи за ЦСКА пак сте се загрижили - купувайки емблемата на фалиралото ЦСКА - което всъщност у създадено 1999 г. ако не знаете - та купувайки емблемата, с парите от нея се погасяват част или всички вземания на държавата и частните кредитори т.е. с този акт се осъществява връзката между фалиралото и сегашното ЦСКА - капише - или асансьора ви не ходи до горния етаж ....

27

H-ui

преди 7 години

Barched, prodavat polovin liter ot teb vmesto po 1,19 bglv - po 7,90 bglv. gladni sofiiski menteta na vrajdebna....:-)

26

Анонимен

преди 7 години

Кой го е еня за Чавдар Етрополе? Или може би за Литекс ....

25

Анонимен

преди 7 години

Борис Касабов:"Невероятно изпълнение на Христо Стоичков и това е 1 на 1! Ето че и Бодо Илгнер бе принуден да капитулира!"Никога не се забравя това!

24

Тийн

преди 7 години

А какво значи ЦСКА?

23

Анонимен

преди 7 години

От няколко години съм в Германия, имам възможност да общувам с хора от различни краища на Европа- финланци, испанци, немци, латвийци.... Те знаят имената на наште момчета- Стоичков, Лечков, Балъков , Костадинов... почти на всички.Стоичков си остава за мен легенда, какъвто ще да го раздава днес. Те прославиха Bylgariq по - добре от наще политици.

22

Анонимен

преди 7 години

Никога не е имало клуб цска а сбириток от цяла България с некадърни управляващи.

21

Анонимен

преди 7 години

Ако Стоичков не беше футболист щеше да е мутраген.Поведението му е такова.

20

Анонимен

преди 7 години

В червеният бардак освен че крадът,ами и масово лъжат.Справка:Титан,Лупи.......джобни я собственик...и ОБЕДИНЕНИЯ ЦЦКА.Всичко от начало до край е лъжа,която е много мека дума.

19

Анонимен

преди 7 години

26 не е по-кух от Бареков!

18

Анонимен

преди 7 години

Побеляхме Ицеее...а какво невероятно преживявяане ни достави 94-та...ти беше на 28, ние по на 20...ехххх к'ви маси правехме докато ви гледахме в америка...

17

Анонимен

преди 7 години

Който не е гледал великият документален филм за Стоичков- " Стоичков' , значи е изпуснал много. Голям!