14

Анонимен

преди 7 години

Най лесните престъпления за разкриване, защото се извършват посредством телефонен контакт. Извършителите държат потърпевшите с часове на връзка. Да се пренасочи малко от техническият ресурс на съответните служби с конкретни служители, които да работят само това и проблема ще се реши. 50-60 човека, неграмотни от няколко региона правят на луди възрастните хора у нас и полицаите.

13

Радка

преди 7 години

Нека всяка вечер да предупреждават по телевизията7269

12

Анонимен

преди 7 години

3800 това е една заплата. Как се лъжат тея хора.

11

Анонимен

преди 7 години

Тези пари дето ни убеждават че хвърлят пенсионерите са от децата и внуците им които им изпращат от чужбина. При положение че всеки месец им пращат по 100 евро а както знаеме старите хора са спестовници ги спестяват и има хора които знаят кой и кога им ги изпраща понеже имат информатори в пощите и останалите фирми които работят с пари от чужбина звънят на старци й им прибират спестените пари от децата им. Защо на вас не ви се обадят и да ви искат пари? Защото не ви знаят номера и не ви познават

10

eвро атлантик

преди 7 години

Българското население трябва да се зомбира с турски и индийски сапунки постоянно.

9

Проста математика

преди 7 години

Ако в България има 2 200 000 пенсионери, и е вярна статията, че половината от тях са крайно бедни, то има около 1 млн. що-годе свързващи двата края. От тях трябва да се извадят будните и интелигентни хора, недотам заможните, и т.н., въпросът е какво число ще се получи. На ден стават по около три ало измами да речем, на година по около 1000. За последните 6-7 години това са около 6-7000 ужилени баламурници с пари. Въпросът е това число дали е реалистично и дали отговаря на истината.

8

Анонимен

преди 7 години

и то в гр. видин най бедния град в българия а в другите .......

7

Бай Миле

преди 7 години

ЕЙ...ХОРА...НЕ СЕ НАУЧИХТЕ БЕ..????ПОСТОЯННО ВИ ПРЕДУПРЕЖДАВАТ ДА НЕ СЕ ВЪРЗВАТЕ..АМА НА...ДОКАТО ИМА БУДАЛИ И СВЕТА ЩЕ ВЪРВИ.....КАЗВАМ ГО С БОЛКА,ЗАЩОТО ВСЕКИ МОЖЕ ДА Е ПОТЪРПЕВШ

6

Анонимен

преди 7 години

Всерки Божи ден, мъдрия, трудолюбив и гостоприемен народ храбро защитава позицията си на първи по тъпота световен дарител. Браво българи - юнаци!

5

Анонимен

преди 7 години

А тя как е разбрала, че е измамена? А? Може би е очаквалаа да я поканят от някоя телевизия на интервю или да й връчат орден за благодарност.Хайде поработете върху сюжета,че не е интересно.

4

Анонимен

преди 7 години

Тц тц тц Абе жена, тераса нямаш ли да ги мяташ парите от там !?!?!

3

Анонимен

преди 7 години

Аре стига с тези измислени статии... оляхте се . вече и 5 годишно дете не ви вярва на измищльотините. Поне малко сменете репертоара, бе!

2

Анонимен

преди 7 години

Да е жива и здрава! Как само помага на човек в нужда, добра жена

1

Анонимен

преди 7 години

По празниците внуците са били на гости и сега виновни телефонните измамници