12

смешници сте

преди 7 години

Не ставайте смешни. Преставяш ли бизнесмен или образован човек да се качи в градски транспорт или БДЖ. Е няма такова падение

11

Да се взимат мерки

преди 7 години

Трябва да се ограничи трафикът. И аз ползвам кола, и на мен градският транспорт не ми е удобен. Но предпочитам да се подложа на малко лишения, отколкото децата ми да страдат от астма, алергии и други заболявания на дробовете, само защото мен ме мързи да положа малко усилия за тяхното и собсвеното си здраве.

10

Анонимен

преди 7 години

Иначе замърсяването на въздуха през последните години отчитало по-ниски стойности в сравнение с 90-те години на миналия век, когато започва прилагането на политика за ограничаване на замърсяването. 250 предприятия са ограничили отделянето на вредни емисии като са се оборудвали с по-модерни технологии, а някои от тях са били затворени заради по-строгото екологичено законодателство на ЕС.

9

А наша Дана

преди 7 години

купува китайски дизели на поразия . Случаенос ??? Неееее

8

Не

преди 7 години

Мръсният въздух е от римските махали, които се топлят на каквото им падне!Така е във Факултето и Филиповци!

7

Анонимен

преди 7 години

120 милиона за 6 години 260 общини - нова кола за кмета

6

Анонимен

преди 7 години

Еми вдигайте цените на билетите, изсичайте дърветата, застроявайте зелените площи, тежките машини от обектите си ги оставете да излизат на главните пътища, купувайте стари дизели за градски транспорт пък въздуха ще ви е чист и трафика виновен. Какво се прави за да се намали трафика? В някои държави се въвежда безплатен градски транспорт, а тук цените се вдигат защо? За да може определен кръг от хора да точак кръвта на хората.

5

Анонимен

преди 7 години

Фандъкова превърна София в авто-шосе

4

Кмета

преди 7 години

Сега ще си купя Тесла за 160к $

3

София

преди 7 години

Ами от трафика е защото новите граждани са свикнали и за хляб да ходят с колата дето не си знае годините и едвам се движи. Забележете по малките населени места, как няма да видите хора в активна възраст да карат велосипед. Друго си е да кесиш в таратайката да пуфтиш цигари и да псуваш простите гражданйе как не могат да карат.

2

анонимен

преди 7 години

До Хм120 000 000 ---БОНУСИ ЗА КМЕТОВЕТЕ--ГЕРБ ПЛЮС 7 000 000 ЗА БОРБА СБИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ ЕХААА СЛАДКИ ПОСЛЕДНИ КРАЖБИ НА ГЕРБ И КОАЛИЦИЯ ---РБ --РАЗБИИ БЪЛГАРИЯ

1

Хм

преди 7 години

Ухааа - пак ше има за Баце и Цвъки!! :)А Златев ше го питат ли кога Нефтохим-а ще почне да прави Евро 5 нафта, та да не са толкова замърсени градовете?