119

kiorsufra

преди 7 години

Ami gospoja Popova e vsela da var6i negovata rabota ,kato go vijda kva mekakitka e....

118

Анонимен

преди 7 години

Няма да давам определения, защото за Роско вече всичко се каза... Но си мисля, че ако имаше поне първите 7 години във възпитанието си, нямаше така грозно да постъпи точно 10 дни преди края на мандата. Прилича на развод по ромски, да ме извинят оригиналите!Нито е политически коректно, нито е джентълменско. Още повече, че поводът за неговата реакция не е нещо съществено, а това, че Попова разговаряла с искащите оставката му! Твърде дребнаво и егоистично! А заслужаваше направо импийчмънт!

117

Фронто

преди 7 години

Какво работи президента/по настоящата Конституция/? Ами, нищо. Какво работи вицето? Ами, помага на президента. Хора,дайте да закрием тази синекурия_само нерви и пари хабим.

116

Анонимен

преди 7 години

Много долна и слугинажка *** тук бе и на бас ,че всички са платени ! Как да направи и крачка напред ?как България да направи крачка напред с тези рлуски *** ? Никакъв шанс нямаме ! Жалко ! Наистина Толстой е прав ,купили са голяма част от *** ни ,нашите слуги са готови да скочат на всички БЪЛГАРИ които кажат и дума против работодателя им -путин !

115

така ли ?

преди 7 години

Американска ***!? А руските *** са Бисери и Диаманти ?? Доколкото знам точно руските *** са най-много и са най-големите мошеници.

114

аз

преди 7 години

До Кака Сийка *** ли си,какво си?Та Плевньо едва не ни вкара във война с Русия! Той е срам за нас и нищо повече!Предател национален!Американска ***!

113

баба НИНА

преди 7 години

АЗ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ НА МАНДАТА,НЕ ВИДЯХ МЪЖ В ПРЕЗИДЕНСТВОТО.

112

Кака Сийка

преди 7 години

Попова няма право да критикува, да съветва и да коментира действията на Президента. Тя като 'юристка' трябва да го знае ако е чела Конституцията. Ако не е съгласна с действията му Конституцията й дава право да се оттегли като подаде отставка Президентът ни беше уравновесен, умерен , миролюбив и Нескандален политик. Сравнете го с Боцко и Марга Яга.....

111

БАБА БУНА

преди 7 години

НЕ ИСКАМ ТОЗИ ДА ВЗЕМА И СТОТИНКИ ОТ ЗАПЛАТАТА МИ,ЗА ДА ПОЛУЧАВА ПОЖИЗНЕНО ЗАПЛАТА,ПЕНСИЯ,КОЛА, ИДРУГИ ЕКСТРИ,КАТО "БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ",ДА СЕ ЗАПИШЕ НЯКЪДЕ КАКВО НИ СТРУВАТ НА НАРОДА ТЕЗИ МУТРИ,КОИТО НИЩО НЕ СА НАПРАВИЛИ ЗА НАРОДА СИ ОСВЕН ДА ПОЛУЧАВАТ ПОЖИЗНЕНО ЗАПЛАТИ,ПЕНСИИ,ТОЙ ХОДИ В САУ.АРАБИЯ, ИКОЙ ЗНАЕ КАКВО Е НАПРАВИЛ ЗА ПРОДАЖБАТА НА БЪЛГАРСКО ОРЪЖИЕ ЗА ДА ИЗПОЛЗУВА В СИРИЯ.НАЙ СЛАБИЯ ИСМЕШНИЯ ПРЕДАТЕЛСКИ ПРЕЗИДЕНТ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА ОТ 891 ГОДИНА НАСАМ.

110

Андрешко

преди 7 години

Колкото по-бързи си отидеш толкова по-добре за България. Ходи си прави компания с Евгени Минчевм

109

до НИКО

преди 7 години

Пич,я ходи си полей доматите и запиши час на казана да свариш ракия,кво се занимаваш с тия форуми!

108

Mel

преди 7 години

Radev ste vi napravi edna voenna diktaturka i ste vi vkarra disciplina v kvadratnite panelni bg glavi. Pardon, ne toi, a jena mu i chernite angeli.

107

НИКО

преди 7 години

тоя пишман президент , нещо с жените не му се вързва първата го шкартирала втората вее байряка сега излиза и с попова не си говорят май в мъжка компания по добре се чуства не че си мисля че е ама май работата на там отива то сега нали е модерно да си ...... къфто е нежничък префърцунен? съмнителна работа ФОРУМА НА КАКВО МНЕНИЕ Е ?

106

анонимен

преди 7 години

няма ли най после да се махнеш,тъкова недорозомение,тъкова лице да петни и малкото добро никога във БЪЛГАРИЯ е нямало,това е произведението на лицето от село банкя.

105

До Ели

преди 7 години

Ако смяташ, че е достоен, защо ти или хора като теб не му набихте в главата, че ако е прав за "Прекрасните USA" и "Лошата Русия", то освен да "изплюе", трябва и да обясни? Защо всяко негово изказване беше "копи - пейст" на официална позиция на американската дипломация? Защо веднъж не отвори дума за позиция на Франция или Италия по отношение на чисто европейски въпроси? Защото оттам няма облаги и политически дивиденти ли? Не зная какъв човек е, но като длъжност ще остане ПрецедентЪт Плювналиев.

104

реал М

преди 7 години

Маргарита Попова е червена п**лога, Плевнелиев бе достоен Президент!

103

Лаконичен

преди 7 години

АХ, една незначителна поправка, ако ми позволиш.Който държи Крим, държи цяла Евразия, Близкия Изток и Северна Африка.Провери с пергела.

102

Bai ganu

преди 7 години

До ЛакониченTi v koi sviat si ostanal? Ve4e e 2017ta

101

Анонимен

преди 7 години

na balgarina mu trqbva moshennik izpechen kato agent Gocte

100

--\/--

преди 7 години

Най-добрият президент който сме имали. И човек с позиция - нещо което безгръбначните мекотели не могат да му простят.